- 16 Eylül 2020
- 1.227
- 624
- 73
- 30
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #4.401
Sağol canım benim günaydınAmşn canım aminn
Ahan da demistimhayırlı olsun bebişinn canım benim Allah sen den de razı olsun ne demek her zaman konuscaz aç ha Eylül topiğini ınsallah arkadan ben de geleyim
İnsallah canım nasip olduktan sonra hiç bısey olmaz merak etme kese görcen alttan belki com cok arttıysa karından bile gorur ha hayırlı haberle gel
Brkle bence acale etme adet günü yada gecınce ver sonuc da ne zaman yumurtladın falan biliyorsun delik desik Olcan az yükselsın o kadar bekledin 3hün daha bekleÇocukla çok useniyorum taa oralara gitmeye
Günaydın canımSağol canım benim günaydın
İnan bu konuda fikrim yok bekle bakalım çok acaie ediyosun 9 günüm degıl mi yumurtalamadan sonra az sık disiniKizceler ben sabah beste test yaptım tabi negatif. Sonra yattm bir saat sonra kalktım. Hafif bişey görür gbi oldumda emin olamadım tabi. İse geldim azonce yanıma aldım su sisemden suakmis kuruttum a bı baktım.cizgikurumacizgisi olsa su ile gecmezmiydi ne bilembakalım.
Bilmiyomki canım tek ilişki oldu.oda denk geldimi bilmiyorum erkenmi adet olcam acaba diye düşünüyorum nasip artikkBeyaz akıntı işaret canım benim süt kesiği gibiydi geçen ay kaldıgımda inşallah vardır sende de
Baroz belli canimmm gözün aydinnnnBebislerim Günaydın oldu valla bu iş artık gönül rahatlığıyla inanabilirimvesile olan herkesten Allah binlerce kez razı olsun iyi ki varsınız hiç tanımadığım ama bi o kadar yakin olduğum ailem bugün 11.gun bata 3 var
4gunum kaldı kuzum regle,yada beş.İnan bu konuda fikrim yok bekle bakalım çok acaie ediyosun 9 günüm degıl mi yumurtalamadan sonra az sık disini
4gunum kaldı kuzum regle,yada beş.
ay ben cok sabırsızımm yaaa
İnsallah denk gelmiştir canım olursan da etkilenme hiç her seye baktırdın bılıyosun kafan bosaldı adam akıllı adet bitimi denersin illa ki olcak engel yok daha ne olsunBilmiyomki canım tek ilişki oldu.oda denk geldimi bilmiyorum erkenmi adet olcam acaba diye düşünüyorum nasip artikk
ayyy evet alarm kurdumDur bakalım bugun gecsın yarın bak diycem ama sen masallah sabahların 5leri yapıyorsun
İns canimm aynen nasip artık diyorumİnsallah denk gelmiştir canım olursan da etkilenme hiç her seye baktırdın bılıyosun kafan bosaldı adam akıllı adet bitimi denersin illa ki olcak engel yok daha ne olsun
ayy inşallah güzel haberlerini alırızInsallah kuzum yarin kan vercem
ay hadı guzel haberlerını beklyorum canımYumurtam çatlamış bugun insallah bulusmuslardır
İnsallah canımay hadı guzel haberlerını beklyorum canım
haydii rastgeleGece de yatmadan 3 havuc yedimöncesi de zaten havuc suyu kaynatıp içtim nasip artık bugun gece de calısma yapcaz nasip
Gözün aydın canım ins olur artikkkGece de yatmadan 3 havuc yedimöncesi de zaten havuc suyu kaynatıp içtim nasip artık bugun gece de calısma yapcaz nasip
Nasip ya olması değil önemli olan sağlıklı olması oldu da ne olduGözün aydın canım ins olur artikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?