Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hep yapmak istemiştim yazıp da burda kalsın istedim tazelensin diye su damlattım

Eklentiler

• IMG_20220111_110557.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 30
Canımsın kan verdim geldim şimdi kixlar yazılar çok birikmis anca bakabiliyorum kuzum o topigi çoktan açtım ben hatta totem yapmıştım inşallah bana uğur getirsin diye yoksa devredecektim adet olunca kısmet tuttuuuu❤❤❤
Beş haftalık canım
Kese oluşmuştur diye düşünüyorum kuzum
Brkle bence acale etme adet günü yada gecınce ver sonuc da ne zaman yumurtladın falan biliyorsun delik desik Olcan az yükselsın o kadar bekledin 3hün daha bekle

Günaydın canım
Aaaa ayıpsın gittim verdim geldim bile
Baroz belli canimmm gözün aydinnnn
Evet canim sagolasin darısı sizlere inşallah
ayy inşallah güzel haberlerini alırız
İnşallah canim sagolasin
Yumurtam çatlamış bugun insallah bulusmuslardır
Vuhuuu yakın mesaleleri gerisi beklemek artık
Gece de yatmadan 3 havuc yedim öncesi de zaten havuc suyu kaynatıp içtim nasip artık bugun gece de calısma yapcaz nasip
Ohhh miss gerçekten etkisi oluyoemus şimdi senin bat 25 Ocak mi

27 si canım ama 25 i test yapsam cıkar varsa öyle düşünüyorum takvimde yumurtlama testi pozitif yaptım 11 günü hala 27 si gösteriyor ama erken yumurtladım

Valla bilmiyodum actıgını ben acacan sanıyodum baktım popüler konu ana maviss dedim hemen yazdım Tabi ki

Şimdi çıktım tuttum çok sıkışıktım ultroson baktı çok küçük görnmüyo dedi kan aldı 3 e kadar sonuç beklycm
Karından mı baktı 1500 küsür hesaplamıstım alttan baksa gorurdü karından gözükmez dedim ama 3000 üstü gözüküyor karından

Ay canım çok sevindim çizgiyi görünce valla süpersin inş sağlıkla gelsin bebiş ne güzel haberler alıyoruz umutlanıyoruz bizde arkanızdayız sıra bize de gelir mi ki

Devam ediyorum tabi incirr kaynatıyorum bugun 13 gün 8 gün daha içip bırakcam ne zor sunu yetıstırmek anam ya

Eklentiler

• IMG_20220111_115302.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 24
Bugün beyaz akıntım devam ediyor göğüs hassaoyetim var. İki üç güne adet olmasam hamilemiyim diye düşüncem artikkk

Bugün beyaz akıntım devam ediyor göğüs hassaoyetim var. İki üç güne adet olmasam hamilemiyim diye düşüncem artikkk
Hadi bakalım hayırlısı olsun insallah şıp diye bulmustur mis gibi temiz kanallardan geçip olursan da üzülme adet sonrası hemen basla çalışmaya nasip olcak

Fatmazell ne yapıyorsun hiç yazmıyosun
Canımm fazla girmiyorum mesaj yazan arkadaşlara cevap verip çıkıyorum iyiyim çok şükür adet oldum 3 cü günüm bitince tekrar ovulasyon takibine başlayacağım geçen ay yumurtlama görmedim bazı aylarda yumurtlama görülmeyebiliyormuş incir bitter çikolata da yemeye başladım umarım bu ay olur sen naptın pik gördün mü ?

Hadi bakalım hayırlısı olsun insallah şıp diye bulmustur mis gibi temiz kanallardan geçip olursan da üzülme adet sonrası hemen basla çalışmaya nasip olcak
İns canimm hiç bukadar erken akıntım baslamazdi.yedi günüm var daha CMTdem beri beyaz akıntım devam ediyor.hsg cektirdigim için emin olamiyorum ama ilişkiden iki gün sonra hiç akıntım yoktu. Üçüncü günü başladı nasip artikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…