- 26 Temmuz 2018
- 7.342
- 8.382
- 198
- 32
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #4.541
Vallahi oluyormus demek ki günü önemli ben hep uygulamaya göre gidiyordum meğerse geç yumurtlama oluyormuş benimMasallah supanallahbu civciv sana gelsin cok sevindim rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallah bak demekki gününü tutturunca oluyormuş
O yüzden ovulasyon cok önemli işte her ay aynı günde olmuyor yumurtlama denk getirmek takip önemli cok sevindim rabbim nazardan korusun sıkı sıkı tutunsun bebegin insallah kızımız olurVallahi oluyormus demek ki günü önemli ben hep uygulamaya göre gidiyordum meğerse geç yumurtlama oluyormuş benim
Çok iyi canimm tekrar gözün aydın küçük dahaaaKızlar arkadasim yazdı sonucu mu 40 cikmis daha çok yeni minnak tutunur inşallah
Yok kuzum sadece folik asit kullandım düzenli olarak onun dışında sizde biliyor ovulasyon testi yaptim 29 30 31 değerlendirdim onun dışında üç dört günde bir değerlendirme yapmışımdır bu kadar ben uygulamayı baz aldığım için gününü tutturamamisimyaaaaaaaaaaaaaaaaa,
yerım ben o mınnossuuu ,ınsallahh ınsallaahhh kotu dusunme hayırlı olsun kuzum.
bu ay neler yaptın bıze yazar mısın? ılıskı gunlerın nasıldı ?bısey kullandın mı ekstradan
Cok teşekkür ederim Allah razı olsuncanimyaaaa ne güzel bir haber buu çook ama çoook mutlu oldumtutunur tabii Allahın izniyle sen hiç merak etme
Tesekkurler canim burda bu mutluluğu benimle paylaşan herkese nasip olsun aminÇok iyi canimm tekrar gözün aydın küçük dahaaa
Amin canım ins. Belki gelen aylar benimde olur hsg sonrası şans çok diyolar..nasip artikkCok teşekkür ederim Allah razı olsuncanim
Tesekkurler canim burda bu mutluluğu benimle paylaşan herkese nasip olsun amin
Evet insallah bekletmeden gelir bebisinAmin canım ins. Belki gelen aylar benimde olur hsg sonrası şans çok diyolar..nasip artikk
Neden olmasın canım benim bi engel var mı yok es var sperm var yumurta varAmin canım ins. Belki gelen aylar benimde olur hsg sonrası şans çok diyolar..nasip artikk
İns canimm bakalimm beyaz akıntım devam ediyor adet olmadım belki yarın falan olurumNeden olmasın canım benim bi engel var mı yok es var sperm var yumurta var
Ayyy tebrik ederim. Bize de dua etKızlar arkadasim yazdı sonucu mu 40 cikmis daha çok yeni minnak tutunur inşallah
Normal günün ne zaman belki de olmazsın ya denk geldi kalırsın ya Olcan iki secenekİns canimm bakalimm beyaz akıntım devam ediyor adet olmadım belki yarın falan olurum
Sagol canim ediyorum etmez miyim Rabbım sizlerin mutluluğunu da bana göstersin insallahAyyy tebrik ederim. Bize de dua et
ayyy bende her ay hamıle kalırsam topık acıcam dıyorum uzun uzun yazcam hıkayemı ıkı sene kolay bıtmez :)Bu soruyu bana sorarsan bir gün destan yazarım
Hayirlisi olsun canim cok sevindim tutunur tabi sag saglim kucagina al canim insallah ❤Kızlar arkadasim yazdı sonucu mu 40 cikmis daha çok yeni minnak tutunur inşallah
evet kuzum ovulasyonun faydası demekkı :)Yok kuzum sadece folik asit kullandım düzenli olarak onun dışında sizde biliyor ovulasyon testi yaptim 29 30 31 değerlendirdim onun dışında üç dört günde bir değerlendirme yapmışımdır bu kadar ben uygulamayı baz aldığım için gününü tutturamamisim
Ben hep diyorum gercı hem keciboynuzu pekmezi hem kendini kaynatıp içiriyorum hem evicap E içiriyorum eşime hem ceviz kuru incir fındık fıstık kabak çekirdeği bitter çikolata muz yanına meyve her gün koyuyorum kendim de incir suyu içiyorum troid var ben de onun dozunu yükselttim sımdı ideal 50 mg kullanıyorum artı folık asit 3 ayım doldu bu kadar benim yaptıklarım ve ovulasyon testi yapıyorum takip 3 ay kimyasala kaldım insallah saglıklısı olur bu ayayyy bende her ay hamıle kalırsam topık acıcam dıyorum uzun uzun yazcam hıkayemı ıkı sene kolay bıtmez :)
18-19 gibi olcam. Ama 5gundur akıntım var. Bu zamnda olmamasi gerekiyordu.Normal günün ne zaman belki de olmazsın ya denk geldi kalırsın ya Olcan iki secenek
Belki algıyalacak kadar büyümedi bazı aylar olabildiğini okudumevet kuzum ovulasyonun faydası demekkı :)
ayy darısı bıze olsun ben zaten pık gorememıstım demekkı yumurtlama görememişim ben bu ay .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?