Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Göğüs uçları acıyan var mı ya valla yine Kasım agrım meme bası hassasiyeti var ben de
Yumurtlama donemindeysen ondan kaynaklaniyo olabilir mi canim benimde sag kasigina kramp gibi bi agri giriyo ovuslasyonda cifti hormeye basladm ya ondan olablir :) seninde oyleyse ondandr agrilarin canim

Ovudan kacgun geçti senin
Bugun iki daha dün catladı ben de iyi denk getirdim. Bakalım sonu ne olcak cumartesi gece 1 de yaptık pazar sabah 11 de ovulasyon pikdi o gün zaten yeni yaptık diye es geçtim bekleyim dedim korktum kimyasal olunca pazartesi yine pikdi pazartesi öglen yaptık salı da gece yaptık söyle diyim 48 saat sonra cumartesi geceki ilişki 36 saat arayla pazartesi ve salı geceki ilişki bakalım sonu ne olcak

Ya gebelikten senin ya erken Olcan cektirenlerin 4 5 gün öne geldiğini okudum olsun ne olursa için rahat ya önemli olan o
Evvet pazar gününe kadar olurum heralde diyorum. Çünkü adetten 4_5gun önce başlıyordu. Akıntım. Hayırlısı canimm. İnsan tek ilişkiyle bile umut efiyor işte nasip artikkk

Yumurtlama donemindeysen ondan kaynaklaniyo olabilir mi canim benimde sag kasigina kramp gibi bi agri giriyo ovuslasyonda cifti hormeye basladm ya ondan olablir :) seninde oyleyse ondandr agrilarin canim
Geçti benim canım dün silikti ovulasyon testi. Pazar pikti pazartesi pikti salı silikti bu gün yapmadım siliği de görünce suan acayip gogus uclarım acıyo bu sefer sağ Kasığım agrıyo agrılardan korkuyorum artık

İns canimm denk gelmiştir bu ay olur senin geçen ay kimyasalı ya bu ay daha kolay kalirsin

Evvet pazar gününe kadar olurum heralde diyorum. Çünkü adetten 4_5gun önce başlıyordu. Akıntım. Hayırlısı canimm. İnsan tek ilişkiyle bile umut efiyor işte nasip artikkk
Sansın hep var olcak olduktan sonra tek ilişkiyle de olur neden olmasın ki olursan da adetten hemen sonra baslarsın hiç belli olmuyo ya bak ovulasyon yapmasam bilmem bu ay dedim ki 11 günü baslıycam sonra kızlarla konusuyoduk testler yeni gelmisti yapayım dedim 6 günü cızgi belirgin coktı normal de cok silik olması gerekti korkuma basladım iyiki baslamısım erken yumurtladım bu sefer de

Hemen hemen aynı seyler canım yaptıklarımız,2de asılama sıgdırdım bu surece.
nasip ınsallaahh emeklerımızın karsılıgını alırız.

İns canimm denk gelmiştir bu ay olur senin geçen ay kimyasalı ya bu ay daha kolay kalirsin
İnsallah canım nasip artık bekleyecem bu ay insan gibi ne ovulasyon ne bi sey hatta bekleyip bekleyip adete yakın bi ovulasyon yapıp arkasına gebelik yapcam öyle düşündüm oglum da koyu cıkmıstı ovulasyon sonra hemen gebelik yapmıstım benim totem de bu olsun bakalım

Kotu seyler getirme aklina canim ayni sey her zaman basina gelcek degil ya hem bu sefer daha cabuk tutucak belki sperm 48 saate kadar yasiyomus ya belki dollenmeye calisiyodur o yuzdendir agri

Tabi canimm iyi olmuş ben zaten adet bitimi basliyodum ilişkiye akintimdan belli oluyor. Bı hafta onn gün kadar suruyo benim akintim

Bekle canimm en iyisi boşver erken öğrenme

Tabi canimm iyi olmuş ben zaten adet bitimi basliyodum ilişkiye akintimdan belli oluyor. Bı hafta onn gün kadar suruyo benim akintim
Belli olmuyo iyi ki oyle yapıyosun ben 11 günü baslıycam ovulasyon a dedim nede olsa 12 13 14 15 o ara goruyorum diye güya bu sefer 14 e de kalmadı rabbimin işi neydi o test yaptım oylesıne dedim bide ana ben sok bu sefer de korkuma yaptım belirgin olunca iyi ki de yapmısım

Kotu seyler getirme aklina canim ayni sey her zaman basina gelcek degil ya hem bu sefer daha cabuk tutucak belki sperm 48 saate kadar yasiyomus ya belki dollenmeye calisiyodur o yuzdendir agri
İnsallah öyledir gecen ay acayip agrı cektim yumurtlamadan sonra sıcak su torbası koyuyodum agrılardan korkuyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…