- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #4.601
İlk degerine gore harsaplamıstım iki katı artıs oluyo ya 1568 falan en dusuk Çıkması gereken beta ama güzel katlamış bu kötü bi sey degıl gozukmemesine sasırmadım degıl 3700 küsürler de normal de 3000 karından gozukur ama her sey kitabına göre olmaz tabi genel bilgilerCanım aşırı yüksek degilki. 1500 iki gün sonra 3000 perşembe 6000olcak bunlar yüksek değer degill. Normal herseyin
Doğru diyosn iki katı 3000Canım aşırı yüksek degilki. 1500 iki gün sonra 3000 perşembe 6000olcak bunlar yüksek değer degill. Normal herseyin
Tmm canım inşallajhhhkötü düşünme kuzum ıyı düşün ınsallaaahh saglıkla gelsın yavrun
Evet herkeste aynı değildr canım doğru diyosnzİlk degerine gore harsaplamıstım iki katı artıs oluyo ya 1568 falan en dusuk Çıkması gereken beta ama güzel katlamış bu kötü bi sey degıl gozukmemesine sasırmadım degıl 3700 küsürler de normal de 3000 karından gozukur ama her sey kitabına göre olmaz tabi genel bilgiler
Aklına kötüyü getirme öyle seylere de bakmaEvet herkeste aynı değildr canım doğru diyosnz
Aynenn valla öyle oldu sağlıkla ilerlesin hepimizin inşallah burdaki canim kizlar da gelir hep birlikte bi gebelik yasariz Allahim aminAyyy bak ne dedik ama kırk elli arası hayırlısı olsun canımm Çok sevindim valla minik daha çok yeni adet öncesi ya bi de hayırlı olsun sağlıklı olsun inşallah
Tabi canimm herkesin aynı olmaz bugün görulmez yarın görülür olabilir canimm. Çok aşırı yüksek değil aslindaİlk degerine gore harsaplamıstım iki katı artıs oluyo ya 1568 falan en dusuk Çıkması gereken beta ama güzel katlamış bu kötü bi sey degıl gozukmemesine sasırmadım degıl 3700 küsürler de normal de 3000 karından gozukur ama her sey kitabına göre olmaz tabi genel bilgiler
Amin canım benim rabbim isteyen herkese nasip etsin ınsallahAynenn valla öyle oldu sağlıkla ilerlesin hepimizin inşallah burdaki canim kizlar da gelir hep birlikte bi gebelik yasariz Allahim amin
İnsallah görür cuma günü her sey yolunda derTabi canimm herkesin aynı olmaz bugün görulmez yarın görülür olabilir canimm. Çok aşırı yüksek değil aslinda
Belki bizde 6000 gördük keseyi hiç bilmiyoruzki şimdi öğrendim beta hesaplamayi ben.İlk degerine gore harsaplamıstım iki katı artıs oluyo ya 1568 falan en dusuk Çıkması gereken beta ama güzel katlamış bu kötü bi sey degıl gozukmemesine sasırmadım degıl 3700 küsürler de normal de 3000 karından gozukur ama her sey kitabına göre olmaz tabi genel bilgiler
Aynenn öyle ben hamile kalıyim daha plasenta sorunum var benim bide onla ugrascammm nasipİnsallah görür cuma günü her sey yolunda derbu süreç iste böyle yani çıkana kadar caba cıktıktan sonra korku telas Boyle su da balık cocuk işi cidden
Tmm canım bakmıcm bundan sonraAklına kötüyü getirme öyle seylere de bakma
Ciddi benim de 3 bin küsur dü oglumda tam 5 haftalıkdı kese gördüm 6 haftalıkdı kalp atisini duydum ben biliyodumBelki bizde 6000 gördük keseyi hiç bilmiyoruzki şimdi öğrendim beta hesaplamayi ben.
Valla canım öyleymiş testte iki çizgi çıkınca bitmiyomuş herseyİnsallah görür cuma günü her sey yolunda derbu süreç iste böyle yani çıkana kadar caba cıktıktan sonra korku telas Boyle su da balık cocuk işi cidden
İnsallah ikinci de olmaz düzgün yerlesir bebekAynenn öyle ben hamile kalıyim daha plasenta sorunum var benim bide onla ugrascammm nasip
Öyle canım korku sonrası 3 ay gecınce anca oh dıyosun oda ilk 3 ay ne oluyosa oluyo genel de ondanValla canım öyleymiş testte iki çizgi çıkınca bitmiyomuş hersey
Ben hiç bilmiyodum gittiğimde zaten direk kese görüldü. Yedi hastalıkta kalp atışı duyuldu betamı hiç bilmedim benCiddi benim de 3 bin küsur dü oglumda tam 5 haftalıkdı kese gördüm 6 haftalıkdı kalp atisini duydum ben biliyodum
Ben delik desik oldum valla iste cok bilmek de iyi degıl bi bakıma insan her seyi takıyo işteBen hiç bilmiyodum gittiğimde zaten direk kese görüldü. Yedi hastalıkta kalp atışı duyuldu betamı hiç bilmedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?