Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bencede canimm..nasip artık beklicen elinden geleni yaptın..bende gelen ay ins tam başlarım nasip.
İnsallah canım denk gelmiştir bu ay diyorum ya adam gibi bekliycem yani dün eşim de diyo artık silindiğini de gördün ovulasyon testi yapma artık bunu da öyle bitirirsen bi daha almam dedi valla bu sefer almaz hakkı da yani bosa verme diye sıkı sıkı tembih etti bekliycem geçen ay dan ağzım yandı ne kadar geç o kadar iyi bitince bi gün arayla iki gün arayla ilişki olsa zaten denk gelir rabbim bize bur topu gibi bi kız evlat nasip etsin ınsallah

evet olabılır

yok canım ben ıkısındede hıc bısey hıssemedım cok az hıs oluyor. hıc korkma ınsallaahh guzel gecer
ama kıstı olan kısıler cok zordu dıyorlar
Benim kistim var ama doktor doğurganlığına engel değil dedi nasip değilmiş demekki dedik. Ama altı ay daha olmazsa gel dediler aşılama olacak. Bakalimm belki önce kisti alır sonra aşılama yaparlar

İns canimm ins bakalimm olur. Oğlum herkese biz hastaneden bebek alcaz hemde canlı olacak. Hemde kız olacak diyomus şaşırdım kaldım

Benim kistim var ama doktor doğurganlığına engel değil dedi nasip değilmiş demekki dedik. Ama altı ay daha olmazsa gel dediler aşılama olacak. Bakalimm belki önce kisti alır sonra aşılama yaparlar
Engel degıl dediyse degıldır canım zaten öyle olsa oglun nasıl oldu oyle dusun kafan da olmaz diye yer edip takma onu rahat serbest zevk için çalışma yap

İns canimm ins bakalimm olur. Oğlum herkese biz hastaneden bebek alcaz hemde canlı olacak. Hemde kız olacak diyomus şaşırdım kaldım
İnsallah temiz sabinin kalbinden öperim bizim ki de erkek olmasın kız olsun diyo sorunca kızlarla arası pek iyi ondan sanırım insallah gönlümüzdekini nasip eder rabbim

Bilmiyorum aşılama nasıl ama teyzem yaptırmıştı tüp bebek öncesi iki asılama olfu sonra tüp bebege gectilrr onun dediği kadar biliyorum aynı ilişki gibi muayne olurken taktıkları seyi takıp ordan siringa yardımı ile sperm enjekte ediyolar ama yıkanmış sperm saglıklıları yani yarım saat 40 dk yatırıp eve yolluyolar bu kadar ben Ankara'da otururken teyzem ben de kaldı Gazi de yaptırmıştı ordan biliyorum tüp bebek için ugrasanların daha beter teyzemin inlemeleri aklımdan gitmıyo hala yumurta toplattıktan sonra iki büklüm getirdiler eve onların dürec daha zor iki asılaması olmadı tüp bebegin de 3 transferi oldu bi oglu var sımdı

aynen kısmet canım benımde bısey yok ama olmadı, ınsallahh kolay gecer

Asilama kolay heralde ins o aşamaya gecmeyiz şimdi . Şu an yaptırmam zaten okulda zor olurr

Sen nasılsın senin minnosun az kaldı Gormeye
İyiyim canım günaydın bu arada mide bulanıyo basım dönüyo arada az kaldı valla yarından sonra görrz Allah nasip ederse çok heyecanlym burda okudum dündn beridir beta yüksek ama görünmüyosa iki seçenek varmış ya dış gebelik ya çogul ondn içim rahat değil brz ne yalan söylym

6000 lerde görende olmuş. Erken görende içimi ferah tutmaya çalışıyorum işte ne kdr yapablrsem hemen gecsin su iki gün

Canım aşırı yüksek degilki. 1500 iki gün sonra 3000 perşembe 6000olcak bunlar yüksek değer degill. Normal herseyin

kötü düşünme kuzum ıyı düşün ınsallaaahh saglıkla gelsın yavrun

Korkmana cidden gerek yok görceksin cok cok da bakma öyle seylere ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…