Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sorsaydın keske gıtmısken yumurtam ne durumda diye derdi boyutunu

Ben de öyle canım eşimde sağlıklı cok sukur bide oglum var zaten hiç baktırmadık sperme destek olsun diye yapıyorum ben de

Cok sevindim canım kafan rahat olması önemli ben hep önce kontrole giderim sonra bırakırım

sorsaydın keske gıtmısken yumurtam ne durumda diye derdi boyutunu

Ben de öyle canım eşimde sağlıklı cok sukur bide oglum var zaten hiç baktırmadık sperme destek olsun diye yapıyorum ben de
Baya şey sorunca boyutu aklıma gelmedi valla yoğundu bir de ama yumurtalar güzel görünüyor dedi hatta ekrandan gördüm bir de alttan muayene olunca heyecanlandım biraz ama hiç acımadı rahattım bir de e nabızda sonuç geliyormuş sanırım orda belli olur mu?

Yumurta boyutu mu canım yok o belli olmaz kan sonuclarını ögrenirsin bak mutlaka

Smear aldıysa o 15 gün sonra çıkıyo canım

Hanimlar ben tekrardan ovulasyon testiyle ilgili bisey dormak istiyorum bu attigim gorselde 1. Sini dun aksam yapmistim hatta sizede attim bugunu ve yarini degerlendir demistiniz 2. Testi bugun isyerinde yaptim ikiside asiri koyu cikti 3. Testide biraz once yaptim bu seferde ikinci cizgi silik cikti bu kadar kisa surede degisebiliyo mu bu cizgiler baya sasiridm dun aksami degerlendirdik ama catlama gunu bugun mu oluyo bugunude mi degerlendirmeliyim yoksa bugunu bos gecip yarini mi degerlendirmeliyim

Eklentiler

• 20220112_192731.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 29
Senin zaten dünkinden belliydi canım bu yumurtalıkların keyfine kalmış bi sey bazen 3 gün bazen 2 gün bazen 1 gün sürüyo o koyuluk sen bugunü de yarını da degerlendir bekle canım

Sana folikasit bunu kullan öneriyorum dedi mi benim gittiğim felixfol önermişti 3 ay oldu onu kullandım bitti sayılır iki tane kalmış 30 luydu sımdı de elanatal 1 alayım diyorum vıtamin içerigi benimkinden daha cok geldi baktım da YesilErik20

Yok öneri yapmadı sadece başla dedi bende araştırmadım daha vitamin az mı oluyor bazılarında nasıl seçim yapıcam mideye falan bulandırma oluyor mu ki ben hap zor yutuyorum bir de midem hassas

Yok öneri yapmadı sadece başla dedi bende araştırmadım daha vitamin az mı oluyor bazılarında nasıl seçim yapıcam mideye falan bulandırma oluyor mu ki ben hap zor yutuyorum bir de midem hassas
Valla canım sadece folikasit içeren var b6 b12 iyot d vitamini ve folik asit içeren var cinlo magnezyum ve dıger saydıklarımı içeren var bana felixfol önermişti kontrole gittiğim doktor 3 ay oldu son iki adet kalmış şimdi elenatal 1 almayı düşünüyorum baktım içeriği zengin kendin karar vercen o zaman diğer konuya gelirsek de yok ya bazen cok abrtıyolar cidden 2 dk sürmüyo süprüntü alması yani ona da baktırmak lazım ara da

Saol canım benim bende eşimle bunlara da bakıp karar verip alıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…