Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben ağlamıştım resmen o sürüntüyü aldığında. canım o kadar acımıştı ki ölüyorum sandım vajinal enfeksiyon vardı o ara o yüzden o kadar acıdı diye düşünüyorum
Valla benim doktordan mı bilmiyorum anlamadım bile bana haber ver ne olduğunu diyorum tamam canım biraz can sıkıco bişiy bitiyor çıkarıyorum şuan diye de söyledi falan valla ilk kez baktırdım allah razı olsun acıtmadı. Geçmiş olsun sizede inş bi daha yaşamazsınız..

teşekkür ederim size de geçmiş olsun :) ikincisinde acımamıştı çok ama ilkinde dediğim gibi ölüyorum sanmıştım ki dediğim gibi enfeksiyondan dolayı herhalde.

Aynen canım başladı kıvamlı kaygan bi akıntı insallah olmustur kasık agrısı da var bu sefer sağ Kasığım umut ediyorum insallah olmustur

Günaydın canım benim verdin mi kan yada vercen mi
İns canım vardır bu sefer sağlıklı olur akıntı ve adet gecikmesi en iyi belirti bence. Çünkü diğerleri psikolojik olabiliyor. Benimde göğüs sizlaman oluyo fakat bakıyorum bazen var bazen yokk. Beyin yapıyor bunları. Ama akıntım devam ediyor hayırlısı artikk.

Eşime gece ucusu yazmışlar Allah dan yumurtlama zamanı geçti olsun gece gelince yaparız diyo bide valla adam da alısrı sonrası ne yapcak bilmem

Gecen ay acayip anladım ben ya bu sefer ucları acıyo tabi canım garantisi adet gecikmesi burnum kanarsa yine oldu diyebilirim benim bide burnum kanıyo biliyo musun

Akıntım varsa olur canimm. Onuda kendimiz yapamayız ya burun kanamasida degisikkk
Hormon değişiminden oluyo denisti kadın doğum doktoru oglumda da kanardı hamileyken gecen ay kimyasal da da kanadı hep ara ara bildiğin pıhtılı degısık iste ne bilim ama akıntım da var su yumurtlama haftam gecsın kuruluk olmaz akıntı devam ederse yine süphe benim yumurtlamadan sonra kuruluk olur genel de akıntım olmaz

Yumurtlama biter artık canım ins devam eder akintin

Aynen canım başladı kıvamlı kaygan bi akıntı insallah olmustur kasık agrısı da var bu sefer sağ Kasığım umut ediyorum insallah olmustur

Günaydın canım benim verdin mi kan yada vercen mi
Verdim verdim geldim ben sadece kan vermek istedim o karindan da baktı şuan bisey gorunmez ki kan sonucu cikinca sabah bi daha çağırdı tahlil verecekmisim

Eklentiler

• 20220113_080747.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 32
  • 20220113_094753.webp
    7 KB · Görüntüleme: 34
Yumurtlama biter artık canım ins devam eder akintin
Aynen pazar pazartesi günü koyuydu testim salı silikti bugun persembe yasak olmasa atardım gecen attım da yasakmış uyarı geldi bi daha atmadım yine aynı kıvamlı koyu kaygan bi akıntı foş foş kacırıyorum sanıyorum bakıyorum akıntı insallah vardır olmustur yani

İns canım olmusturrr. Benim bugün azaldı gibi akintimm. Bakalimmm nolcakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…