- 16 Eylül 2020
- 1.227
- 624
- 73
- 30
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #4.661
Çatlama günü mü hadi inşallah yolunu bulur hedefe ulaşırAfiyet olsun sizeben de bekliyom suan degerlendirme yaptık insallah olmustur goguslerim cok acıyo akıntım var nasip artık
Sağol canım teşekkür ederim bu arasa bsy sorcm benim yirmilik dişler çekilcekti cumaya randevm vardı ama gebelikte sakncalı demi doktora sormayı unuttum heyecndnAfiyet olsun sizeben de bekliyom suan degerlendirme yaptık insallah olmustur goguslerim cok acıyo akıntım var nasip artık
Yok canım salı silikti testim salı catladı bu gun de yapalım dedik alışmış kudurmuştan beterÇatlama günü mü hadi inşallah yolunu bulur hedefe ulaşırbence olcak sennde bu ay ya ben ayagımı sürüdüm
Yapmaz canım gebelikte diş tedavisi cekim falan yapmıyolarSağol canım teşekkür ederim bu arasa bsy sorcm benim yirmilik dişler çekilcekti cumaya randevm vardı ama gebelikte sakncalı demi doktora sormayı unuttum heyecndn
Yok canım salı silikti testim salı catladı bu gun de yapalım dedik alışmış kudurmuştan beter
İnsallah olmustur canım valla göğüs uclarım cok hassas yine akıntım var bilemiycem artık buldu mu yumurtayıÇatlama günü mü hadi inşallah yolunu bulur hedefe ulaşırbence olcak sennde bu ay ya ben ayagımı sürüdüm
Bende doğru biliyomuşm bi de tel var dişlermde artık 9 ay ara vercm mecbur 4 yıldr benimleleerYapmaz canım gebelikte diş tedavisi cekim falan yapmıyolar
Uzun süre kullanmışsın cidden yapmazlar canım keske gebelik öncesi yaptırsaydınBende doğru biliyomuşm bi de tel var dişlermde artık 9 ay ara vercm mecbur 4 yıldr benimleleer
1 senedr ceklck diyo ağrım yok da tel için çekilckmiş nasip artık yaUzun süre kullanmışsın cidden yapmazlar canım keske gebelik öncesi yaptırsaydın
İnşallah canım içini ferah tut ayakkrnı kaldrdn mi kalkmasydn hemenİnsallah olmustur canım valla göğüs uclarım cok hassas yine akıntım var bilemiycem artık buldu mu yumurtayı
Diz dirsek pozisyonun da yapıyoruz hala duruyorum oyle dizlerim uyustuİnşallah canım içini ferah tut ayakkrnı kaldrdn mi kalkmasydn hemen
Biz kadınlr ne çekiyoz bee valla demiDiz dirsek pozisyonun da yapıyoruz hala duruyorum oyle dizlerim uyustualıştım ona bile
İnsallah canım ne diz kaldı ne dirsek valla uyusuyorum elimden geleni yaptım artık nasip kısmet insallah olmusturİnşallah canım içini ferah tut ayakkrnı kaldrdn mi kalkmasydn hemen
Hemen kaldırıver ayaklrnı havaya duvara yaslaDiz dirsek pozisyonun da yapıyoruz hala duruyorum oyle dizlerim uyustualıştım ona bile
Evet canım oglumu da Boyle kaldım misyoner de yarısından cogu dısarı gıdıyo Boyle kacak az oluyoBiz kadınlr ne çekiyoz bee valla demibizde son dk o pozisyona geçerek yaptık kolaylaştırıyormuş daha biliyosndur gerçi tecrübelisn
Hımm olabilir canım neyse ben yatıyom iyi geceler uyku gözündn alıyoEvet canım oglumu da Boyle kaldım misyoner de yarısından cogu dısarı gıdıyo Boyle kacak az oluyo
Valla öyle adam ikinci uykuya gectı ben daha anca döndüm kıpkırmızı oluyo dizim dirsegim yastıkla destekliyorum ama cenem bile acıyo ya daha ne yapımBiz kadınlr ne çekiyoz bee valla demibizde son dk o pozisyona geçerek yaptık kolaylaştırıyormuş daha biliyosndur gerçi tecrübelisn
İyi geceler canımHımm olabilir canım neyse ben yatıyom iyi geceler uyku gözündn alıyo
ben ağlamıştım resmen o sürüntüyü aldığında. canım o kadar acımıştı ki ölüyorum sandımYok değilmiş ya insanlar hep öyle diyince ne olacak diye tedirgin oluyor
Yİne mi baslafi akintin. Benimki heralde adetten bugün ağrılarımda var. Beyazmi akıntın canimİnsallah olmustur canım valla göğüs uclarım cok hassas yine akıntım var bilemiycem artık buldu mu yumurtayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?