Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Afiyet olsun size ben de bekliyom suan degerlendirme yaptık insallah olmustur goguslerim cok acıyo akıntım var nasip artık
Sağol canım teşekkür ederim bu arasa bsy sorcm benim yirmilik dişler çekilcekti cumaya randevm vardı ama gebelikte sakncalı demi doktora sormayı unuttum heyecndn

Sağol canım teşekkür ederim bu arasa bsy sorcm benim yirmilik dişler çekilcekti cumaya randevm vardı ama gebelikte sakncalı demi doktora sormayı unuttum heyecndn
Yapmaz canım gebelikte diş tedavisi cekim falan yapmıyolar

Çatlama günü mü hadi inşallah yolunu bulur hedefe ulaşır bence olcak sennde bu ay ya ben ayagımı sürüdüm
İnsallah olmustur canım valla göğüs uclarım cok hassas yine akıntım var bilemiycem artık buldu mu yumurtayı

Biz kadınlr ne çekiyoz bee valla demi bizde son dk o pozisyona geçerek yaptık kolaylaştırıyormuş daha biliyosndur gerçi tecrübelisn
Evet canım oglumu da Boyle kaldım misyoner de yarısından cogu dısarı gıdıyo Boyle kacak az oluyo

Biz kadınlr ne çekiyoz bee valla demi bizde son dk o pozisyona geçerek yaptık kolaylaştırıyormuş daha biliyosndur gerçi tecrübelisn
Valla öyle adam ikinci uykuya gectı ben daha anca döndüm kıpkırmızı oluyo dizim dirsegim yastıkla destekliyorum ama cenem bile acıyo ya daha ne yapım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…