Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben elenatal 1 aldım hamilelik öncesi ve sonrası olanını içeriği zengin diye bakmak isteyen olursa netten bakabilir

Bundan kızlar

Eklentiler

• IMG_20220113_114630.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 31
Insallah canim

Kullanıcı isimlerinzle dua ediyorum bende Amin insalalh

140 cikti canim
Darısı başıma başımıza olsun insallah yapcak mısın cinsiyet belirleme balonu ben bugün doğumu bile düşündüm geri kalan konfetili balonları falan aldım ikinci standı aldım acayip bi heves var içimde ben yapıcam rabbim nasip ederse oglumla eşime patlattırcam balon eşimin yanında demeyin diycem cinsiyet de onu bile düşündüm rabbim nasip eder insallah

Mssalh bu ne hizzz. Ben bişey almayı bırak düşünmüyorum.billle

Sen günü denk getiremiyodun canım büyük ihtimal bak 35kvk da öyle ovulasyon olunca rahim de alısınca sperm görmeye tuttu
Aynen ben uygulamadan yapıyodum yumurtlama gününü hep 14. Günü veriyodu yumurtlama diye ama değilmiş değişiyomuş ovülasyonda tuttu

Benim her seyim hazır hastane odası süslemelerim bile tamamladım bi adına kapı süsü bide magnet ve cıkolata yaptırcam oda cinsiyeti belli olsun oyle
İyi yapmıssın valla benm hiç bsym hazır değil çalışmasam yaparmda yapmayı seviyorum ama hazır alırm belki belki yaparm birz zaman gecsn

Aldım bunları tabi kimyasal oldu ama hevesim var insallah saglıklısına kullancam @Emine1990

Eklentiler

• IMG_20220113_135000.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20220113_134944.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 26

Bunları da yeni sıparıs ettim hastane odasına kullanırım fiyatları artıp duruyo diye oglumun dogum gununde kullarım dedim balon zincırı de aldım severim öyle seyler iyi ki almışım hatta lohusa takımı falan ben aldım 250 ye sımdı oldu 400 450 nette

İyi yapmıssın valla benm hiç bsym hazır değil çalışmasam yaparmda yapmayı seviyorum ama hazır alırm belki belki yaparm birz zaman gecsn
Ben önce alıyorum hazır ediyorum en son cocugu bırakıyorum yapmaya valla o kadar sey aldım ki hangi birini diyim baby nest puset örtüsü oyun minderi port bebe anne bebek cantası oglumunki var da ona yeni olsun istedim canta oglumda puset kullandım ona port bebe de aldım insallah emer ya en büyük korkum hatta emen ve yiyen bi bebek olsun insallah lohusa takımı aldım gecelik pijama ve sabahlık süslerimi yaptım takı yastığı ndan terlige hatta küvez tütüsü ne kadar bi bebek eksik onu da rabbim nasip edecek inanıyorum

Yeni dogan cekimlerin de kullandıkları kostüm bile ördüm patikleri ve sapkasıyla falan Allah kullanmayı nasip etsin

Kostüm cicişi karnıma bebeğimin insallah Suan yolda yerlesmeye gidiyordur

Eklentiler

• IMG_20220113_140158.webp
    120,2 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…