Burnum çok büyük!(fotograflı)

Nerede ameliyat olmustunuz? Burnunuz yeterince küçük mü değil ondan mı mutlu değilsiniz? Sanmıyorum yakından çektiğim için olduğunu çevremdeki insanlar da eskisinden Bi farkı yok diyor su an ((

Bu halinden eser kalmayacak emin ol şişlik inecek. Gercek hali icin 1 sene derim

Nerede ameliyat olmustunuz? Burnunuz yeterince küçük mü değil ondan mı mutlu değilsiniz? Sanmıyorum yakından çektiğim için olduğunu çevremdeki insanlar da eskisinden Bi farkı yok diyor su an ((
İstanbulda oldum. Burnum aksine küçük geliyor bana da. Kavis kısmında çok ödemin yok. Ucu en geç düzelen yer Ve henüz üzülmek için inan erken. Ben iki ay uyuyamadım. Ödem indikçe biraz düzeliyor.

merhaba

burnunuz büyük durmuyor ucu uzun durmuş ama o da ödem, sanırım kalın derilisiniz derinin yeni iskelete adapte olma süreci 1 2 yıl

burnunuz gayet güzel duruyor ödem indikce daha da güzelleşecek

Ben de ayni ameliyati oldum. Burnum ayni sekil sis duruyordu. Hatta bir tarafi uyusmustu ama 6 ay sonra yinede tam incelmedi. Tekrar gittim doktora odem birikmis dedi ve burnumun ust kismina ilac enjekte etti. Bir kac hafta sonra da tamamen inceldi. Yani normalde incelir merak etme. Incelmese de tedavisi var. Ayrica burnun harika olmus.

burun ameliyati sabir gerektirir daha 18. Günde burnum buyuk diyosun. Onun içinde dikisler var kesi var mukozasinin normal formu değişmiş tabikide sis olacak. 6 ay 1 yildan sonra halen sisse goster doktora ama daha içindeki dikisleri gec yaraları kabuk bile baglamisken dert yaniyosun.
Ben iki defa oldum ameliyat sadece sabretmen lazm burnuna darbe almayip gereken sulusyon ve kremleri kullan

Siz neden iki defa oldunuz?

Anlıyorum çok geçmiş olsun. Peki uzun süre olduysa 3. Aydan sonra burun değişiyor mu?
Teşekkür ederim. Eger gozle gorulur çöküntü ve asimetrik görüntü varsa beklemeden doktor ile görüşüp revizyon olunabilir. Ben ilk ameliyattan 1 sene sonra ikincisini oldum fazla sorun olmadigi icin bekledim

Teşekkür ederim. Eger gozle gorulur çöküntü ve asimetrik görüntü varsa beklemeden doktor ile görüşüp revizyon olunabilir. Ben ilk ameliyattan 1 sene sonra ikincisini oldum fazla sorun olmadigi icin bekledim
Hayır öyle bir sorun yok çok şükür hani küçülme manasında sordum

Ben pek anlamam ama bir arkadasim ameliyattan sonra sizinkinden daha buyuk duruyordu daha dogrusu şiş. Sizinki de şiş duruyor. Sonradan burnu oturdu mesela cok guzel oldu.

Teşekkür ederim. Sizin ne şikayetiniz vardı çok çok geçmiş olsun. Tavsiyelerinizi uygulayacağım mutlaka. Ben daha önce deneyimli olan biriyle de konuşmadığım için bilemedim başta ama şimdi bekleyeceğim tabi

Ben pek anlamam ama bir arkadasim ameliyattan sonra sizinkinden daha buyuk duruyordu daha dogrusu şiş. Sizinki de şiş duruyor. Sonradan burnu oturdu mesela cok guzel oldu.
Çok sevindiiim umarım benim de arkadaşınız gibi Olur sonunda bekleyeceğim çok teşekkürler

Enjekte olayını hiç duymamıştım. Çok sevindim sizinkinin de incelemesine eminim çok yakışıyordur size umarım benimki de iner. Cokkk teşekkür ederim yorumunuz için çok mutşu oldum kendim objektif bakamadığım için dışarıdan güzsl Bi yorum beni çok rahatlattı

Canım benim hiç dert etme gayet guzel bir burun olmuş ödem oluşmuş çok belli daha 18 gün olmuş sabret 1 yılda oturur burun diğer burunlarla kıyaslama yapma gayet düzgün bir burnun olmuş sadece sabret inecek daha o şişikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…