Burnum çok büyük!(fotograflı)

Burnunuz büyük değil ama çok şiş o da zamanla inecektir diye düşünüyorum. Kendinizi boşuna üzmeyin 1 sene geçsin ondan sonra bakarsınız duruma

şiş görünüyor. dediğin gibi ameliyat sonrası insan objektif olamıyor. sanırım sabırlı olmak gerekiyor :) dilediğin burna kavuşursun inşallah

Ameliyathane de çekilen bir resim var mı?

Ben yurtdisinda ameliyat olmustum cunku turkiyede okadar cok doktor var ki artik hangisi iyi hangisi kotu ayirt edemedim. Herkes amwloyati ile ilgili ayri bir sikayet yaziyor.
Ama senin burnun gercekten mukemmel olmus.
6 ay bekle. Hatta tamamen oturmasi 1 seneyi buluyor.
Benim sislik inmedigi icin kenacort a enjekte edildi sonra duzeldi. Internette okur bakarsin.
Burun deliklerimi gene begenedigim icin (ben biraz takintiliyim burnum konusunda) burun tikaci aldim. Yani burun uzerine mandal gibi takiyorum yatmadan once. Burun deliklerimi tamamen kapatti :)
O nedenle hic sikinti yapma ama seni anlayabiliyorum biraz sabir :)

Çok teşekkür ederim zaman ayırıp yazdığınız ve açıkladığınız için. Burnumu beğenmenize de ayrıca sevindim. Sanırım ne kadar da olsa biraz şans işi oluyor bu durumlar. Yurtdışı da iyi bir fikirmiş ama bu dönemde biraz zor olurdu sizin burnunuzun da güzek olduğuna eminim ama kendinizi nasıl iyi hissedecekseniz öyle olsun tabi ki tıkacla uyumak zor olmuyorsa dediğiniz gibi herkes ameliyat olmaya başladı her yerde klinikler doktorlar var bu çok kafa karıştırıcı olabiliyor. Umarım hep memnun oluruz burunlarımızdan

18 gün çok erken daha ya. O gördüğün minik burunlar basık oluyor sonradan iyice içe gömülüp bence çok komik duruyor. Seninki doğal olacak gibi duruyor. 1 ay sonra bile şişti benim burnum.

18 gün çok erken daha ya. O gördüğün minik burunlar basık oluyor sonradan iyice içe gömülüp bence çok komik duruyor. Seninki doğal olacak gibi duruyor. 1 ay sonra bile şişti benim burnum.

Eklentiler

• C19580B8-0E3C-4AC4-B70B-CCEBCF2C8A08.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 205

Dogru suan tabi ki yurtdisi cok pahali. Ben daha once orda yasadigim icin ucuza gelmisti.
Evet cok guzel oldu burnum ve sana degismemis diyenlere aldanma. Bana da cok soylediler :) cekemeyenler olabilir ya da eski burnunu hatirlamiyor olabilirler. 6 ay sonra tekrar resim paylasirsan sevinirim :)

Ayyy mutlaka paylasmaya çalışacağım. Masallah burnunuza yok insanlar böyle zaten kimseyi dinlemeyeceğim burda çok rahatladım moralim yükseldi teşekkürler

Ayyy mutlaka paylasmaya çalışacağım. Masallah burnunuza yok insanlar böyle zaten kimseyi dinlemeyeceğim burda çok rahatladım moralim yükseldi teşekkürler
Merhaba burnunuzun güncel resimlerini de ekler misiniz acaba yaklaşık bir ay geçmiş konunun üzerinden Benimde tam 2. Haftam bitti ve burnum aynı sizinki gibi bende daha küçük ucu sivri bir burun istiyordum şu an öyle değil şişliklerden dolayı mı yoksa şekli mi bu çözemiyorum

Merhaba şu an ekleyemiyorum ama pek bir şey değişmedi. Doktoruma sorduğumda senin derin kalın 6 aya oturuyor olur dedi bekliyorum ben de :)

Merhaba şu an ekleyemiyorum ama pek bir şey değişmedi. Doktoruma sorduğumda senin derin kalın 6 aya oturuyor olur dedi bekliyorum ben de :)
Yaa çok üzüldüm şu an benimde dediğim gibi 2. Haftam bitti ama günlerdir burnuma bakmaktan kafayı yedim kibar zarif bir burun istiyordum burnum küçük ama o kadar yuvarlak hatlı ki çok sinirimi bozuyor, bugün doktoruma fotoğraf atıp sordum şu an şiş böyleyken çok bakma moralin bozulur aşama aşama inecek sabırlı olman gerekiyor 1 seneyi bulur dedi. Burnum da ince derili aslında baya ondan dolayı iyice korkuyorum şişlikler inse inse ne kadar inebilir ne kadar değişebilir ki diye düşünüyorum

Ben hep şu şekilde şeyler duydum “ameliyattan ilk çıktığımda hiçbir şey değişmemiş gibiydi. Sonradan bir yıl sonra mesela herkes ne kadar güzel kucuk Bi burnun var dedi” o yüzden lütfen üzülmeyinnn. Zamanla çok güzel olacak ben inanıyorum

Bende oldum tam 5 yıl oldu hatırlıyorum burnum şişti yüzüm şişti zamanla indi şuan iyiki olmuşum diyorum geçmiş olsun yaklaşık 1.5 sene sonrada burnumun içinde iltihap olmuştu mercimek kadar iltihap olmuştu ben önce burnumun üstünde sivilce çıkacak sandım inceleyince acısı oluyordu dikkat ettim içimdeymiş sonra geçti şuan daha rahat uyuyor daha rahat nefes alıyorum geçmiş olsun

ince deriliyim ben de. 2inci ayimi doldurmama az kaldi. gercekten 2inci haftayla arasinda cok fark var; asiri sis duruyordu benim burnum da. su an aynaya cok bakmamaya calisin

doktorunuz kimdi acaba?

Bir tanıdığımın ödemleri 6 ay sürmüştü. Biraz uzun bir süreç böyle estetik operasyonlar ama bu burun da ne kadar küçülür bir düşündürücü. Kavisi çok güzel olmuş ama ucu çok kalın ve büyük duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…