Burnum hala kanıyor ve ağrıyor :((

TaLham16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
89
21
38
Kızlar bugün burun ameliyatı olalı 4 gün geçti ve hala ağrım kanamam var onun yanındada ameliyat gününden beri boğaz ağrısı öksürük hapşırıkta var ilk gunden beri burnumun ikiside tıkalı hiç nefes alamıyorum nekadar temizlesemde hiç faydası olmuyo bu yüzden ne yemek yiyebiliyorum ne su içebiliyorum normalmi dicem ama bana hiç normal gelmiyo ne yapmam gerek sizce iyice kötülenmeyede başladım yüzüm gözüm sis zaten öyle çaresiz kala kaldım :KK43: :KK43:
:mad:

Doktorunuzu arayın kontrole gidin bence .Hatta direkt gidin hemen acil durum diye .

Kızlar bugün burun ameliyatı olalı 4 gün geçti ve hala ağrım kanamam var onun yanındada ameliyat gününden beri boğaz ağrısı öksürük hapşırıkta var ilk gunden beri burnumun ikiside tıkalı hiç nefes alamıyorum nekadar temizlesemde hiç faydası olmuyo bu yüzden ne yemek yiyebiliyorum ne su içebiliyorum normalmi dicem ama bana hiç normal gelmiyo ne yapmam gerek sizce iyice kötülenmeyede başladım yüzüm gözüm sis zaten öyle çaresiz kala kaldım :KK43: :KK43:

Çok geçmiş olsun :( doktorunuzla görüşmediniz mi, bünyeniz zayıfsa ondan bu kadar uzun sürmüştür. Birde hapşurmayı engellemek için ilaç vermiyorlar mıydı ya... :s o çok sıkıntılı geliyoe kulağa

Doktorunuzu arayın kontrole gidin bence .Hatta direkt gidin hemen acil durum diye .

Aradık ama normal dedi yinede çok rahatsız olursan gel hastaneye yatış yapalım serum filan takalım dedi bende hastaneye gitmek istemediğimden beklicem cuma günü gel tomponu çıkaralim dedi ah çok zor geçiyo benimkisi :((

Çok geçmiş olsun :KK43: doktorunuzla görüşmediniz mi, bünyeniz zayıfsa ondan bu kadar uzun sürmüştür. Birde hapşurmayı engellemek için ilaç vermiyorlar mıydı ya... :s o çok sıkıntılı geliyoe kulağa

Çok saol canım benim evet bünyem zayıf baya bide girerken grip başlangıcı vardı birşey olmaz dediler girdim ama baya zor geçmiş ameliyat burundaki etler gripten dolayı şişmiş filan ondan ameliyattada baya kanamam olmuş o yüzden normal dedi çıkıncada baya bi kan kusmuştum hapşırmamak için hapta kullanıyorum ama azaltiyo sadece engellemiyo öksürük kötü oluyo yemekte yiyemiyorum yutkunurken direk kaniyo ne yapıcami şaşırdım kaldım tampon çıkana kadar iyice ericem heralde o zamana kadar dayanabilirsem daha :( :(

Çok saol canım benim evet bünyem zayıf baya bide girerken grip başlangıcı vardı birşey olmaz dediler girdim ama baya zor geçmiş ameliyat burundaki etler gripten dolayı şişmiş filan ondan ameliyattada baya kanamam olmuş o yüzden normal dedi çıkıncada baya bi kan kusmuştum hapşırmamak için hapta kullanıyorum ama azaltiyo sadece engellemiyo öksürük kötü oluyo yemekte yiyemiyorum yutkunurken direk kaniyo ne yapıcami şaşırdım kaldım tampon çıkana kadar iyice ericem heralde o zamana kadar dayanabilirsem daha :KK43: :KK43:

Oyy oyy oy çok geçmiş olsun :KK43:
Tabi hiçbir fikrim yok ama ameliyat sürecini araştırırken hasta olarak ameliyata girilirse kanamanın ve iyileşme sürecinin çok zoe olacağını okumuştum. Doktorun muhtemelen bundan dolayı olduğu için normal demiştir. Hastaneye yatırmak istemesi de tahmini içini rahat ettirmek ve su - vitamin kaybını telafi etmek içindir. Geçmiş olsun tekrar

Oyy oyy oy çok geçmiş olsun :KK43:
Tabi hiçbir fikrim yok ama ameliyat sürecini araştırırken hasta olarak ameliyata girilirse kanamanın ve iyileşme sürecinin çok zoe olacağını okumuştum. Doktorun muhtemelen bundan dolayı olduğu için normal demiştir. Hastaneye yatırmak istemesi de tahmini içini rahat ettirmek ve su - vitamin kaybını telafi etmek içindir. Geçmiş olsun

ayy canım benim çok çok saol öyle olabilir muhtemelen bilsem hiç bulaşmazdım böyle iştelere ama bikere girdik nekadar çırpınsamda geri dönüşü yok artık ALLAHim tez zamanda atlatmayı nasip eder inşallah:mad:

Canim benimde 4. Gunumdu dun asiri kanamam vardi doktor normal dedi cok temizleme oynama artik dedi umarim nornaldir canim bende senin gibi panik yaptim baya hatta bugun 5 gun hala kaniyo

Annemin arkadaşının oğlunda da ameliyat sonrası çok kanama olmuş sebebini potasyum eksikliği demiş doktor ..acaba sizde de potasyum araştırıldı mı ?

Bende ilk gün burun deliğinin önüne maske gibi takılan gazlı beze sızan az miktarda kanama oldu onun dışında kanama yoktu ..çok hapşırdım ben ..arka arkaya hem de ..silikon tampon da vardı ama nefes yolu açıktı burnumdan nefes alabildim..

Benimde kanamam olmuştu.başını dik tutarak dinlen.ağrım yoktu benim dr.daha tampon vardır burnunda o yüzden nefes alamam normal benim 8 gün kaldı burnumda tampon halimi düşün yani sürekli kanlı tükürüyodum.burun kanamam 4.gün kesildi.tampon alındıktan sonra hiç bir sıntı yaşamadım.20.günüm bu ara burunda yanma ve su akıntısı var.bende bunu araştırıyorum normal mi diye hepimizin der ayrı:)) işin güzel yanı yememek yiyemediğim için 3 kilo vermem:21:

ben 45 kiloyum kendimde zayıfım bünyemde cok zayıf. kolumdan kan versem 3 gün cok acıttı hemşire diye gezen insandım. bu yüzden ameliyattanda aşırı korkuyordum. hiç agrım sızım olmadı hiç hap bile içmedim agrı için ,kan da hiç görmedim. bunun sebebi belkide burnumun içinde hiç tampon olmayışıydı. tamponlu olanlarda biraz agrı ve kan oldugunu duyuyorum hep. tampon içten sıkıyor olabilir o cıkınca rahatlarsın . ameliyatım 6 saat sürdü. et büyümesi. kırıklık. yamukluk ve estetik hepsi beraber yapıldı. yine beraberinde göbeğimden yağ alınıp dudak ve yanak dolgusu da yapıldı. hiç yatmadım hep gezdim. morluk şişlik dışında hiç agrı sızım olmadı çok şükür .morluklarda 5. gün tamamen gecmişti.

Canim benimde 4. Gunumdu dun asiri kanamam vardi doktor normal dedi cok temizleme oynama artik dedi umarim nornaldir canim bende senin gibi panik yaptim baya hatta bugun 5 gun hala kaniyo

Kız şansımiza bak şaka gibi ya ikimizde bi korkuyla girdik korktuğumuz başımıza geldi böyle olması normal değil yani banada normal diyorlardı bugün geldim hastaneye dayanamiyodum artık baktılar içini temizlediler iyi bakmışın filan dediler geri bugün musade altında durun die ısrar ettiler yatış verdiler iki serum bir iğne yedim yarına kadar dinlenim bakalım yarın doktor ne dicek korkuyorum kötü birşey çıkacak die ama inşallah yine korktuğum gibi olmaz çok sarsıldım bian önce bitsin istiyorum artık :(

Annemin arkadaşının oğlunda da ameliyat sonrası çok kanama olmuş sebebini potasyum eksikliği demiş doktor ..acaba sizde de potasyum araştırıldı mı ?

Bende ilk gün burun deliğinin önüne maske gibi takılan gazlı beze sızan az miktarda kanama oldu onun dışında kanama yoktu ..çok hapşırdım ben ..arka arkaya hem de ..silikon tampon da vardı ama nefes yolu açıktı burnumdan nefes alabildim..

Ay ne güzel valla canım ya benm doktorda bana çok kolay olacağını hemen atlatacağımi korkulacak birşey olmayacağını söyledi ondan rahatladım girdim ama girdiğim gün grip başlangıcı vardı öksürük filanda olunca zorlandım baya şuan yatıyorum hastanede inşallah yarın olumlu sonuçları duyarım :(

Benimde kanamam olmuştu.başını dik tutarak dinlen.ağrım yoktu benim dr.daha tampon vardır burnunda o yüzden nefes alamam normal benim 8 gün kaldı burnumda tampon halimi düşün yani sürekli kanlı tükürüyodum.burun kanamam 4.gün kesildi.tampon alındıktan sonra hiç bir sıntı yaşamadım.20.günüm bu ara burunda yanma ve su akıntısı var.bende bunu araştırıyorum normal mi diye hepimizin der ayrı:)) işin güzel yanı yememek yiyemediğim için 3 kilo vermem:21:

Senin adına sevindim canım bende kilo verdim ama almaya çalışıp alamiyodum olan kilomda gitti şimdi o yüzden benim için üzücü oldu biraz şu sağlığıma kavuşayım da inşallah yiyemedigim günlerin acısını çıkarıcam inşallah en baştada kana kana su icicem sürekli gözüm düşüyo şuan da hepsine ama yiyip içemiyorum :|

ben 45 kiloyum kendimde zayıfım bünyemde cok zayıf. kolumdan kan versem 3 gün cok acıttı hemşire diye gezen insandım. bu yüzden ameliyattanda aşırı korkuyordum. hiç agrım sızım olmadı hiç hap bile içmedim agrı için ,kan da hiç görmedim. bunun sebebi belkide burnumun içinde hiç tampon olmayışıydı. tamponlu olanlarda biraz agrı ve kan oldugunu duyuyorum hep. tampon içten sıkıyor olabilir o cıkınca rahatlarsın . ameliyatım 6 saat sürdü. et büyümesi. kırıklık. yamukluk ve estetik hepsi beraber yapıldı. yine beraberinde göbeğimden yağ alınıp dudak ve yanak dolgusu da yapıldı. hiç yatmadım hep gezdim. morluk şişlik dışında hiç agrı sızım olmadı çok şükür .morluklarda 5. gün tamamen gecmişti.

Valla imreniyorum resmen keşke hepimizinki böyle geçiyo olsaydı hep bu olumlu yorumlara bakarak umutla girdim ama umduğumun tam aksi oldu inşallah daha beteri olmaz çok yoruldum şu 4 gün için de sağlığımdan başka birşeyi düşünemiyorum şuan ama yinede şukadar çektiğime değecek şekilde olmuştur inşallah birde öyle pişmanlığım olmaz :(

Nasıl oldunuz? Biraz iyileştiniz umarım

Düşünüp sorduğunuz için çok saolun Kabuslarla dolu bir gecenin sonunda uykusuz kanaması devam eden rahatsızlıkları bitmeyen bi hastayım işte ;( doktoru bekliyoruz gelsin bakalım ne dicek

Çok geçmiş olsun . Umarım kısa sürede atlatırsınız , birlikte seviniriz .

Çok geçmiş olsun . Umarım kısa sürede atlatırsınız , birlikte seviniriz .
Inşallah canım benim inşallah atlatır atlatmaz yazicam hemen Allahim nasip ederse eğer :) şuan 4.serumu yiyorum ikinci iğneyi de yaptılar iyice vücudum delik deşik oldu :(

İnsan kendi de ameliyat geçirince anlıyor ,çok çektiniz. Çabucak iyileşip burununuzun keyfini sürün .:nazar:

Eklentiler

• gg.webp
    gg.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 63
Back
X