Burnum hala kanıyor ve ağrıyor :((

Düşünüp sorduğunuz için çok saolun Kabuslarla dolu bir gecenin sonunda uykusuz kanaması devam eden rahatsızlıkları bitmeyen bi hastayım işte ;( doktoru bekliyoruz gelsin bakalım ne dicek

Tampon duruyomu sizde merak ettim ta benim de öyleydi yemek yiyemedim dediğin gibi su içmek eziyetti damağım acıyodu yutkunamıyodum.tampon çıktığı gün rahatladım doya doya suyumu içtim en güzel anım o andı diyebilirim.

İnsan kendi de ameliyat geçirince anlıyor ,çok çektiniz. Çabucak iyileşip burununuzun keyfini sürün .:nazar:

Aynen tatlım başına gelmeyen anlamaz zaten güzel dileklerin için çok teşekkür ederim bekliyorum o günleri sabırsızlıkla :dua:

Tampon duruyomu sizde merak ettim ta benim de öyleydi yemek yiyemedim dediğin gibi su içmek eziyetti damağım acıyodu yutkunamıyodum.tampon çıktığı gün rahatladım doya doya suyumu içtim en güzel anım o andı diyebilirim.

Evet canım tampon duruyo c.tesi çıkacak
Bayada temizledim temizlettim herşeyi net görünüyo ama yinede nefes alamıyorum ileride var bi Tıkanıklık şuan da çölde biri gibi hep gözümün önünde su geziyo ama içemiyorum damla damla alıyorum sedece oda nekadar etki ediyo biliyosundur bi çıksaydı hayırlısıyla senin gibi kana kana su içicem inşlLah :)

Valla imreniyorum resmen keşke hepimizinki böyle geçiyo olsaydı hep bu olumlu yorumlara bakarak umutla girdim ama umduğumun tam aksi oldu inşallah daha beteri olmaz çok yoruldum şu 4 gün için de sağlığımdan başka birşeyi düşünemiyorum şuan ama yinede şukadar çektiğime değecek şekilde olmuştur inşallah birde öyle pişmanlığım olmaz :KK43:
cok gecmiş olsun acaba benim tampon yoktu içinde ondan mı ki cok rahat gecti. bugün doktorada söyledim cok şanslısın dedi. kolumdan kan versem 3 gün acırdı. hiç agrım sızım kanamam olmadı cok memnun kaldım dedim. bence sizin tampon cıkınca rahatlarsınız. ben hep geceleri gezdim. gözüm mordu gündüz cıkamadımda ev içinde gezdim hiç yatmadım.ben aşırı korkuyordum 5 yıl kactım ameliyattan. hiç korktugum gibi olmadı keşke daha önce olsaydım dedim %100 tıkalıydı burnum hem et hem kırıklık hiç nefes alaMıyordum yinede korkuma kacmıştım hep. şuan 2. bi ameliyat olcak dense hiç korkmadan olurum yine inşlh cabucak iyileşşrsiniZ

cok gecmiş olsun acaba benim tampon yoktu içinde ondan mı ki cok rahat gecti. bugün doktorada söyledim cok şanslısın dedi. kolumdan kan versem 3 gün acırdı. hiç agrım sızım kanamam olmadı cok memnun kaldım dedim. bence sizin tampon cıkınca rahatlarsınız. ben hep geceleri gezdim. gözüm mordu gündüz cıkamadımda ev içinde gezdim hiç yatmadım.ben aşırı korkuyordum 5 yıl kactım ameliyattan. hiç korktugum gibi olmadı keşke daha önce olsaydım dedim %100 tıkalıydı burnum hem et hem kırıklık hiç nefes alaMıyordum yinede korkuma kacmıştım hep. şuan 2. bi ameliyat olcak dense hiç korkmadan olurum yine inşlh cabucak iyileşşrsiniZ

Valla sen çok şansliymışsınız gerçekten benim burnumda öyle herhangibir sıkıntı yoktu estetik amaçli oldum fakat girdiğim gün hasta olduğumdan burun ici etleri hassaslasiyo sisiyo o yüzden onları almak durumunda kalınca sıkıntı oldu çıktıktan sonra burnum tıkalıydi hiç nefes alamıyorum tampondan dolayı oda baya sıkıntı oluyo su içmek istiyorum damla damla alıyorum onda bile yutkunurken zorlandığım için kanama oluyo hemen o yüzden korkumdan içemiyorum da biraz daha sıkayım dişimi diyorum ama bakalım nekadar dayanabilicem daha c.tesi çıkacak tamponlarda inşallah

Back
X