Burnum resimli.

Kar_Tanem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
614
88
123
Selm kızlar.
Ben burnumun kemerini sadece törpületsem düzelirmi ?
Kaldırmak yada ucuyla oynatmak istemiyorum.
Yorumlarınızı bekliyorum.

Kemeri düzeltirsem ucunuda yapmak zorunda

Son düzenleme:
Güncel öztürk'ün yaptığı bir burun görmüştüm. Sadece hafif kemer törpülenmiş güzel de olmuş. elbette olur ama doktor önemli. Kendinizi iyi bir doktora emanet edin.

Güncel öztürk'ün yaptığı bir burun görmüştüm. Sadece hafif kemer törpülenmiş güzel de olmuş. elbette olur ama doktor önemli. Kendinizi iyi bir doktora emanet edin.

Aaa keşke görebilsem.
Bende Dr. Araştırıyorum okuyorum arkadaşları.
Kısmet bakalım. Ama çok istiyorum burnumun üstünün dümdüz olmasını.

Yapılır :) Güncel bey in yaptığı bir burun görmüştüm. Facebook'ta var. Sadece kemeri düzeltmiş ve çok güzel olmuş. Hasta öyle istemiş. Çok iyi araştırın

Buda diğer taraf görüntüm.
Sağdan başka soldan başka duruyo neden acaba?
Hiç sevmiyorum /

doktor onu ayarlar. Sadece kusurlar ve kemer gitsin dersiniz. Doktorla iletişim çok önemli. Tabi doktorun da işinde iyi olması lazım. Çok iyi araştırın. Benim gördüğüm örnek facebookta güncel bey in sayfasında vardı. Araştırıp örnekler görün. Bir anda doktora karar vermeyin. Sizin istediğinizi yapacak bir doktor olmalı. Bazen okuyorum kendi bildiğini yapan doktorlar var maalesef

Ben de kucuk bir sorun icin ellettim ama cok pisman oldum cunku bir yerden duzelirken baska yerden bozuldu. Ve ameliyatla bozulmus burun inan dogal ve kemerliden binkat kotu duruyor. O dogal uyum olmuyor cunku. Sana ameliyati ortaokuldan beri isteyen biri olarak yaptirmamalisin diyorum ben.

bence burnunuz gayet güzel ama gerçekten rahatsızsanız yaptırın derim :) ama iyi bir doktora gitmek önemli sadece törpületmek olsa bile diğer yerlerini bozmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…