aynen oyle yaptimm buhar banyosu ardindann bu maske ama siyah noktalarin biri bile cikmadi olcu mu yanlis oldu acabaHasat zamanı gelmiş demek ki ...
Buhar banyosu sonrasında uygulayın bence
Oksizinc çinko kremi ile yağlandırmayan yüZ nemlendiricisini ve 2 damla kantaron yağını hergün sabah akşam kullan hem yağlanmayı azaltır hem gözenekleri küçültürarkadaslar burnumdan resmen siyah nokta fiskiriyor !!!
sadece o degil yer yer kizariklllik da var cok kotu bi görüntü napmam lazimm??
dün illk defa yoğurt karbonat elma sirkesi maskesini uyguladim sadece burnuma uyguladim sanki daha da belli oldu bu maskeyi uygulayip memnun kalan var mi??
burnundaki siyah noktalari geçiren arkadaslar lutfen yardimci olunn
bunu uygulayanlari duydum ancak sir agda burundaki killari da cekiyo ve uzatiyo bundan dert yanan coktu siyah nokra derdi ustune bir de kil tuylerle ugrasmiyim yani malesef cesaret edememKuaför demişti ki burundakilerin çoğu minicik tüyler ve kökleri. Çoğusu sir ağdayla bıyık alırken burun üstüne de ağda yapıyor hiçbir şey kalmıyor. Siyah nokta bandını dene ya da. Yapıştır beklet sonra çıkart. Gerçek siyah nokta daha şişik, içi yağ gibi dolu oluyor çünkü. Siyah nokta önleyici bir jel veya sabun kullan düzenli.
bunu uygulayanlari duydum ancak sir agda burundaki killari da cekiyo ve uzatiyo bundan dert yanan coktu siyah nokra derdi ustune bir de kil tuylerle ugrasmiyim yani malesef cesaret edemem(
maske olarak ne kullandiniz ve ne sikliklaSiyah noktalar bize eyvallah deyip gitmezler. Buhar sonrası iyice sıkmalı sonrasında gözenek sıkılaştırıcı maske uygulamalısınız. En azındn ben öyle kurtuldum. Tabi sonrasında cildi sürekli temiz tutmakta önemli
Yo, uzatmıyor aksine azaltıyor ve bi süre sonra çıkmıyor. Normal bacak kılı gibi değil ki onlar. Daha minik mikronluk şeyler. Ben yaptırıyorum bıyık aldırırken bazen. yapıldığı gün ve sonra birkaç gün gül suyu, buz gibi gözenek sıkılaştırıcı şeyler uyguluyorum ki kapansın dolmasın vs. diye iyi de geliyor.bunu uygulayanlari duydum ancak sir agda burundaki killari da cekiyo ve uzatiyo bundan dert yanan coktu siyah nokra derdi ustune bir de kil tuylerle ugrasmiyim yani malesef cesaret edemem(
aynen sir agda şıkkı elenmelievet benim teyzem yaptırıyordu sir ağdayı gittikçe arttı çok çirkin bir görüntü oldu..
önce burun bantlarını deneyin..ben kesin çözüm alıyorum onlardan cidden..yaptıktan sonra tonikle falan sıkılaştırın uzunca bir süre idare ediyor..
burun bandi olarak ne kullaniyosunuz ve burunda kıl artisi filan yapiyo muönce burun bantlarını deneyin..ben kesin çözüm alıyorum onlardan cidden..yaptıktan sonra tonikle falan sıkılaştırın uzunca bir süre idare ediyor..
Teşekkürler temizleyici olarak ne kullaniyosunuzVakti zamaninda sivilce ve lekelerim icin acnelys krem kullandim, o gun bugundur burnumda siyah nokta denen sey yok. Haa tabi duzenli temizleyici de kullanmak lazim. Retinol iceren urunler kullanin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?