- 25 Ağustos 2012
- 1.647
- 2.109
- 133
ipek yuz kesesini nerden aldinizbence çok problemliyse cilt doktoruna gitmek lazım. herkes kendine göre bir yöntem geliştirmiş. deneme yanılmayla cildiniz daha da zarar görebilir. ben de ipek yüz kesesi kullanıyorum banyonun sonunda iyi geliyor. pürüzsüzleştiriyor. ama tamamen yok etmek mümkün gibi gelmior bana. cilt tipiyle alakalı sanırım.
ipek yuz kesesini nerden aldiniz
Yani ben ölçü ile yapmıyorum ama ılık su ile karıştırıyorum. Krem gibi bir kıvamı olacak, öyle süresin. Çamur gibi desen daha iyi olur, yüzde iyi durması için..suyla mi karistiriyorsunuz tam olculeri yazarsaniz cok sevinirim
baldan cekiniyorum tuylendiriyor diyolar siz böyle bir sorun yasadiniz miKil
Bal
Limon
Eşit miktarda yüzünde kuruyana kdar bklet yıka, ardndan nemlendirici.
Balı cildime çok uygularm.baldan cekiniyorum tuylendiriyor diyolar siz böyle bir sorun yasadiniz mi
Bilmiyorum. .bal yüzde tüylenme yapar diyolar ama ..
bal ve lımonu karıstır sur 10 dak bekle su buharı yap bı de sureklı yapma bunu hafta da bır . cıldını temız tut. her gun aklına geldıkce yuzunu yıka . cok makyaj yapma guneslen gunes kurutur.arkadaslar burnumdan resmen siyah nokta fiskiriyor !!!
sadece o degil yer yer kizariklllik da var cok kotu bi görüntü napmam lazimm??
dün illk defa yoğurt karbonat elma sirkesi maskesini uyguladim sadece burnuma uyguladim sanki daha da belli oldu bu maskeyi uygulayip memnun kalan var mi??
siyah noktalari gecirdigini düşündüğünüz bir temizleyici kullandiniz mi??
burnundaki siyah noktalari geçiren arkadaslar lutfen yardimci olunn
yapılıyor.yüzüme yaptırmadım ama yapıldıgını bılıyorum.burundaki tüylere lazer yapılırmı, bende de aynı sorunlar var, lazer yaptırsam daha mı çok çıkar? Birarkadaşıma sordum yeni o olmaz dedi... yaptıran varmı aramızda???
bir yumurta akımaskenin olculerini verebilir misiniz bütün yüzünüze mi uyguluyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?