la roche posay ben de guveniyorum daha yeni güneş kremi ve nemlendiricisi aldim.ancak henüz kendime uygun bir temizleyici bulamadim siz la roche urunleri mi kulllaniyosunuzbence ağda yaptırmayın ya o küçük tüylerin iyice siyahlaşıp uzadığını dğşündüm de
hele yaşlılardan bazen görüyorum yok yok kesinlikle yaptırmayın
bence la roche posay ın siyah noktalarla ilgili ürünü vardır mutlaka bulun onu kullanın
şimdi ben araştırıp koycam buraya benim cildiye doktorum onun ürünlerini öneriyor kendisi bayağı iyi bi doç
şey bir de yalnız geçen gün okudum siyah noktalar 20 günde bir kendini tekrar edermiş demek ki maske filan yapcaksanız da 20 günde bir en az tekrarlı uygulamak lazım
yani geçti oh bitti olayı yok 20 günde bir düzenli temizliği şart
tesekkurler buna bakiyimbak buldum bile bunlardan daha araştır sen
bioderma ya da la roche posay kullan, dermokozmetik ürünler bunlar
http://www.neodermo.com/la-roche-posay-effaclar-duo-40ml.html
Eki Görüntüle 1616747
telatin tozu ve süt karıştır burnuna sür. kurumasını bekle. sonra da yavaşça çek. hepsini kökünden alıyo.arkadaslar burnumdan resmen siyah nokta fiskiriyor !!!
sadece o degil yer yer kizariklllik da var cok kotu bi görüntü napmam lazimm??
dün illk defa yoğurt karbonat elma sirkesi maskesini uyguladim sadece burnuma uyguladim sanki daha da belli oldu bu maskeyi uygulayip memnun kalan var mi??
siyah noktalari gecirdigini düşündüğünüz bir temizleyici kullandiniz mi??
burnundaki siyah noktalari geçiren arkadaslar lutfen yardimci olunn
tam olarak ölçüsü nedirtelatin tozu ve süt karıştır burnuna sür. kurumasını bekle. sonra da yavaşça çek. hepsini kökünden alıyo.
arkadaslar burnumdan resmen siyah nokta fiskiriyor !!!
sadece o degil yer yer kizariklllik da var cok kotu bi görüntü napmam lazimm??
dün illk defa yoğurt karbonat elma sirkesi maskesini uyguladim sadece burnuma uyguladim sanki daha da belli oldu bu maskeyi uygulayip memnun kalan var mi??
siyah noktalari gecirdigini düşündüğünüz bir temizleyici kullandiniz mi??
burnundaki siyah noktalari geçiren arkadaslar lutfen yardimci olunn
jel gibi bi kıvama getirmelisin. belki de tüm yüzüne uygulıycaksın o yüzden tam ölçü veremem. ama internette ölçüleri var. jelatin maskesi diyer aratınca çıkıyotam olarak ölçüsü nedir
yesil kil miBen de kil maskesi yapinca kurtuluyorum o noktalardan..
Evet canim, toz aktarlarda satilanlardan. Kpali kapta degil de acik olarak almak daha iyi. Benim cildimde cok problem yok ama burnumda siyah nokta cikiyor bazen, kil maskesi yapinca tamamen gidiyor. Hem yuzu de gergin hale getiriyor, dene derim zarari yok belki sana da bu yeterli olur..yesil kil mi
suyla mi karistiriyorsunuz tam olculeri yazarsaniz cok sevinirimEvet canim, toz aktarlarda satilanlardan. Kpali kapta degil de acik olarak almak daha iyi. Benim cildimde cok problem yok ama burnumda siyah nokta cikiyor bazen, kil maskesi yapinca tamamen gidiyor. Hem yuzu de gergin hale getiriyor, dene derim zarari yok belki sana da bu yeterli olur..
benim lekelerim vardı onlar için ilaç kullanıyorum clindoxylla roche posay ben de guveniyorum daha yeni güneş kremi ve nemlendiricisi aldim.ancak henüz kendime uygun bir temizleyici bulamadim siz la roche urunleri mi kulllaniyosunuz
bal yüzde tüylenme yapar diyolar ama ..Güzellik uzmanına danışın. .
Bal sürün hergün yüzünüze. .
Bal cildi yeniliyor. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?