- 20 Kasım 2021
- 1.236
- 860
- 73
- Konu Sahibi Mavikelebenk
-
Dolgu denemeyi çok istiyorum hem acısız hem zahmetsiz, tek korkum daha da büyür mü acabaBurnunuz dolguluk, estetik olmasanızda olduracak bir boyda ve şekilde.
büyümez ama profesyonel bir yerde yaptırın mutlaka ve dolgu markası önemliDolgu denemeyi çok istiyorum hem acısız hem zahmetsiz, tek korkum daha da büyür mü
Teşekkür ederimbüyümez ama profesyonel bir yerde yaptırın mutlaka ve dolgu markası önemli
Neden??Sakın ameliyat olma
Dolguyu beğenmezsem eritme vs gibi bir şey olur mu peki? Sanırım kalıcılığı 6 aymışDolgu burnu büyütmez yazmışta bir arkadaş dolgu büyütüyor aralara girip hacim verip şekillendiriyor yani hacim kazanmamasının olasılığı yok. Dolgu yaptırırsanız da çoğu doktor dolgulu buruna operasyon yapmıyor bilginiz olsun.
Eritiliyor ama hepsi erimiyor bence dolgu işine hiç girmeyin.Dolguyu beğenmezsem eritme vs gibi bir şey olur mu peki? Sanırım kalıcılığı 6 aymış
Ameilyatın da komplikasyonları beni korkutuyorEritiliyor ama hepsi erimiyor bence dolgu işine hiç girmeyin.
Evet en azından ucu biraz kalksa bana yeter gibi geliyorBence dolgu ile halledilebilir.
Her ne denirse densin ameliyat sancılı bir süreç sonuçta gerek iyileşme süresi gerek mental sağlıkEvet en azından ucu biraz kalksa bana yeter gibi geliyor
Büyük olması problem değil zaten benim yüzüme küçük burun çok kötü durur fakat yamuk olan kısımları var onların düzelmesini istiyorum sanırım en uygun dolgu olacak dedğnz gibiHer ne denirse densin ameliyat sancılı bir süreç sonuçta gerek iyileşme süresi gerek mental sağlık
Yıpranıyorsunuz.
Burnunuzla gerçekten çok ciddi bir sorun görmüyor ya da hayatınızı etkileyecek derecede özgüven eksikliği yaratmıyorsa dolgu daha iyi bir seçim olacak.
Burun uzunlugunuzdan memnun degilseniz mecbur ameliyat olacaksınız. Dolguyu burnu kemerli bir arkadasım yaptı ilk görüsügmüzde begenmedik çok büyük geldi gözümüze. Ödem gidince begendik. Dolgu yaparsan senın burnunda pek bir degısım olmazSelam kızlar yıllardır burnumu sevemiyorum yandan çok uzun. Bugüne kadar hep etrafımdakiler durdurdu beni yaptırma bir şey yok vs vs derken 28 yaşıma kadar geldim. Karakteristik durduğu söylendi hep. Ama ben artık yaptırmak istiyorum sanırım ve ameliyattan çok korkuyorum. Benimki gibi bir burna dolgu öu ameliyat mı daha iyi olur sizce?
Ucu kalkarsa belki biraz kısalır diye düşündümBurun uzunlugunuzdan memnun degilseniz mecbur ameliyat olacaksınız. Dolguyu burnu kemerli bir arkadasım yaptı ilk görüsügmüzde begenmedik çok büyük geldi gözümüze. Ödem gidince begendik. Dolgu yaparsan senın burnunda pek bir degısım olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?