Selam Arkadaslar..
Bi önceki Konumda Eşimin bosanmak istemesınden bahsetmiştim..
Kısa özet geceyım..
3senelik evliyiz... 6 senedir tanıyorum eşimi.. ilk tanıstıgımız dönem.. eşimin ilk evliligi bileti 2sene olmus ve bosanma işlemleri tamamlanmısdı... 2 tane oglu var..
O dönem eski eşinden cok bahsedıyordu.. ilk eahatsız olmadım ama sonra sonra gıcık kapmaya baslamısdım.. kadının hayatında zaten biri vardı öyle anlatmısdı..
1ay kadar görüstük ve ayrıldık..
2sene sonra tekrar yollarımız birletı.. ve görüsmeye basladık.. bu defa artık ilk evliliğini geride bırakmıs gibi gözüküyordu.. ve biz evlendık.. bunun evini toplarken evınde Eskı eşiyle bırlıkte cekılmıs bı fotograf buldum cercevelı.. ayrılalı 5 sene olmus biri neden hala bı dorografı saklar???
Sordum tabı.. özür dıledı önemsemedıyını ve unuttugunu söyledı cocukları ıcın duran bı fotograf oldugunu söyledı ve bu olaya sünger cektık..
Ara ara bırseyler anlattı yıne eskı eşinden önemsememeye calıstım cocukların annesıdır felan diye düsünmeye calıstım..
hamilelik dönemınde ufaktan sorunlar basladı.. ben özür dikeyıp alttan aldığım sürece olaylar yatışıyordu..
Bebısımız oldu.. ve aılesını zıyarete gittik.. 3haftalıktı bebışimiz dişari cıktık.. ve bana anılarından anlatmaya basladı.. ışk kulaklarıma ınanamadım resmen nasıl tanısdı.. nasıl evlendı bunlardam bahsettı bana!!! Cok üzüldüm.. ses etmedım ama cok üzüldüm halımden anladı ve sustu..
her yenı olayda hersey canlanıyordu.. ıyıce gerilmeye ve kendımı degersız hissetmeye basladım..
Bu konuyu konustugumda hep abarttıgımı söyledı..
Bununla birlikte bizim sorunlar dahada buyudu..
Ve suan ayrılmak ıstıyor.. gercı her kavgada bosanmakla tehdıt edıyor ama suan sinşrlerim. Alt üst..
Cünki durtduk yere sorun cıkarıyor..
Diyer taraftan..
Eski eşinin kocası öldü.. kadın suan yanlız..
Ve benım kocam ayrılmakta kararlı..
Gecen aklıma geldı.. bızım sorunların artmasıyla.. adamaın ölümü ögrenme tarıhının arasında 1hafta var..
Aklıma gelıyor tabı zaten unutamamıs.. fırsatı buldu kacıyor gıbı hissedıyorum..
Kuruntumu yapıyorum
Artık ne düsünücegımı bılmıyorum
Allah ıslah etsin o adamı, kurtulun bacım belki daha iyisini bulucaksınızTükürdüğünü yalamaya meyilliymiş.
Siz hozlandırın süreci konuşun hadi dava aç deyşn bakalım napıcakDüsüncemız aynı yanı
Siz hozlandırın süreci konuşun hadi dava aç deyşn bakalım napıcak
Kuruntu yapıyorsun canım. Yapma sıkma adamı.Selam Arkadaslar..
Bi önceki Konumda Eşimin bosanmak istemesınden bahsetmiştim..
Kısa özet geceyım..
3senelik evliyiz... 6 senedir tanıyorum eşimi.. ilk tanıstıgımız dönem.. eşimin ilk evliligi bileti 2sene olmus ve bosanma işlemleri tamamlanmısdı... 2 tane oglu var..
O dönem eski eşinden cok bahsedıyordu.. ilk eahatsız olmadım ama sonra sonra gıcık kapmaya baslamısdım.. kadının hayatında zaten biri vardı öyle anlatmısdı..
1ay kadar görüstük ve ayrıldık..
2sene sonra tekrar yollarımız birletı.. ve görüsmeye basladık.. bu defa artık ilk evliliğini geride bırakmıs gibi gözüküyordu.. ve biz evlendık.. bunun evini toplarken evınde Eskı eşiyle bırlıkte cekılmıs bı fotograf buldum cercevelı.. ayrılalı 5 sene olmus biri neden hala bı dorografı saklar???
Sordum tabı.. özür dıledı önemsemedıyını ve unuttugunu söyledı cocukları ıcın duran bı fotograf oldugunu söyledı ve bu olaya sünger cektık..
Ara ara bırseyler anlattı yıne eskı eşinden önemsememeye calıstım cocukların annesıdır felan diye düsünmeye calıstım..
hamilelik dönemınde ufaktan sorunlar basladı.. ben özür dikeyıp alttan aldığım sürece olaylar yatışıyordu..
Bebısımız oldu.. ve aılesını zıyarete gittik.. 3haftalıktı bebışimiz dişari cıktık.. ve bana anılarından anlatmaya basladı.. ışk kulaklarıma ınanamadım resmen nasıl tanısdı.. nasıl evlendı bunlardam bahsettı bana!!! Cok üzüldüm.. ses etmedım ama cok üzüldüm halımden anladı ve sustu..
her yenı olayda hersey canlanıyordu.. ıyıce gerilmeye ve kendımı degersız hissetmeye basladım..
Bu konuyu konustugumda hep abarttıgımı söyledı..
Bununla birlikte bizim sorunlar dahada buyudu..
Ve suan ayrılmak ıstıyor.. gercı her kavgada bosanmakla tehdıt edıyor ama suan sinşrlerim. Alt üst..
Cünki durtduk yere sorun cıkarıyor..
Diyer taraftan..
Eski eşinin kocası öldü.. kadın suan yanlız..
Ve benım kocam ayrılmakta kararlı..
Gecen aklıma geldı.. bızım sorunların artmasıyla.. adamaın ölümü ögrenme tarıhının arasında 1hafta var..
Aklıma gelıyor tabı zaten unutamamıs.. fırsatı buldu kacıyor gıbı hissedıyorum..
Kuruntumu yapıyorum
Artık ne düsünücegımı bılmıyorum
Kuruntu yapıyorsun canım. Yapma sıkma adamı.
Kesinlikle bu adamı koy kapıya gitsin.
Sizi üzmeye hakkı yok ayrıca eski eşini de unutamamiş çok belli.
Tamam de her şeyini kabull et , bakalım napacak.
Kabul ettım.. madem bosanmak istiyorsun..
daha durma bu evde git.. Bosanalım dedım!
Gırmıyor evden yüzsüz.. ev bulup cıkıcakmıs
Kusura bakma canım tam arsizmiş. Yüzsüze bak sen aynısını ona yapsan napardi acaba? Kusura bakma senle aynı evde kalamam de sen az yanlış bırak onu..
Evet yüzsüz!!
Söyledım.. bosanmiş farzedıyorum.. ve sen artık bana yabancısın.. durmanı ıstemıyorum dedim..
Bır hafta aılemın yanına gıdıcrm..
Gercı onlarda ıstemıyor..
Bosanmak ısteyen o gıtsın dıyorlar..
Herkez aynı seyı dğsünüyor..
Onlarla konuş durumu anlat yarın bir gün seni kapının önüne koyup başkasına gitmesinden iyidir diye dusunuyorum,sonuçta ailen sahip çıkacaklar mecbur.
QBabam kızgın zaten bi karsılassalar lafıyla dövücek.. ama bakalım..
Cok tatlisin tesekkür edıyorum..Q
Mustahak az bile . Bırak ailen girsin işin içine,seni sahipsiz sanmasın. Sende hiç sıkma canını sakın affedilir gibi düşünüp göz ardı etme . Kendini de üzme canim
Cok tatlisin tesekkür edıyorum..
Suan öyle yapmaya calısıyorum.. ama hep bosanıp hem aynı evın ıcınde dolanması sııınırımı bozuyor..
Yat kalk dua et neler var hayatta neler. Sen yine erken gördün yüzünü. Allah im bi de hamileydin değil mi balım senkc haftalık?
Yok canım benım..
Kızım oldu.. 2yasında suan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?