Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
A aaaaa. Hakkketten ona ne ? Annesi cocuguna ne yemek yapacağını ondan daha iyi bilir. Bu adam dengesizMesela bı keresınde cocuklara sıcak yemek yapmıyorsun dıye kaf söylemişdi.. cok sınır olmusdum.. sanane kadını. Basında kocası var herne kadar cocugun orda olsana karısamazsın demısdım
bahane sizi üzmek istemem ama umarım bu adam eski eşine inat bu evliliği yapmamıştır. siz üzülmeyin sakın boşancaksa boşansın. sizin hakkınıza girdi bu hayatta eden bulur bunu da unutmayınAgressıvmısım..
Degısmıyormusum.. gerı kalanlar kendısınıın bana yaptıklarını bana anlatıyor..
ee niye ayrılmış ki bu ilk eşinden??
Siz ilk evliliğinizi 2 çocuklu bir adamla mı yaptınız?
A aaaaa. Hakkketten ona ne ? Annesi cocuguna ne yemek yapacağını ondan daha iyi bilir. Bu adam dengesiz
bahane sizi üzmek istemem ama umarım bu adam eski eşine inat bu evliliği yapmamıştır. siz üzülmeyin sakın boşancaksa boşansın. sizin hakkınıza girdi bu hayatta eden bulur bunu da unutmayın
Yardım alabilirsin kolay değil.Kim olsa böyle hisseder inan her şey geçiyor dünyadaki son erkek degilBu zaten bardagi tasiran son damla oldu..
Kendimi cok kötü hissediyorum..
Kulla ilmis aldatilmis![]()
Daha kötü o zaman..kimse kolay kolay 2 çocuğu ile kocasını bırakmak istemez. Bir halt işledi muhtemelen.Kadın ayrılmak ıstemıs..
Benımde ikinci evlılıgım fakat ilk evlilikten cocuk yok
Adam ilkini mecburen silmiş gibi yapmış zaten..Şimdi hatun boşa çıkınca adamın içindekilerde rahatça su yüzüne vurmuş..Boşamayın madem diğeriylede evlenemesin.Ne ayarsız millet yaa![]()
teşekkür etmeyin siz kendinizi üzmeyin ve eksik görmeyin yeter bırakın gitmek istiyorsa gitsin yolu gösterinBanada öyle gelıyor bence masus sinşr edip beni cıleden cıkarmak ıstıyor gıbı gelıyor..
sanırım benım bosamamı beklıyor
Ondan hic süphem yok.. herkez yasattigini yasicak..
Cok tesekkür ediyorum size
teşekkür etmeyin siz kendinizi üzmeyin ve eksik görmeyin yeter bırakın gitmek istiyorsa gitsin yolu gösterin
hayat bu ille de bi noktada üzecek yıpratcak değil mi? kim sorun yaşamadan üzülmeden bu hayattan göçüp gitmiş ki? siz de elbet bu aşamada üzülceksiniz yıprancaksınız sadece bunu kendinizin ve evladınızın ruhuna zarar vermeden atlatın ...Eksik görmüyorum.. ama iyide hissetmiyorum..
Gecicek tabiyki.. bazi seyler unutulucakta belki.. ama ozamana kadar ..yioraticak biraz
hayat bu ille de bi noktada üzecek yıpratcak değil mi? kim sorun yaşamadan üzülmeden bu hayattan göçüp gitmiş ki? siz de elbet bu aşamada üzülceksiniz yıprancaksınız sadece bunu kendinizin ve evladınızın ruhuna zarar vermeden atlatın ...
İlk eşiyle boşanma sebebi neymiş?
Kadin ayrilmak istemis
Sebebini bilmiyomusun?
Şiddet mi aldatma mı? Yada adamın başka sıkıntıları mı var?
Bana da eski eşini unutamamış gibi geldi. İnşallah çok az hasarla Allah hakkında hayırlısını nasip eder.