Kocamin niyeti ne? eski Esi olabilirmi? 😱

Mesela bı keresınde cocuklara sıcak yemek yapmıyorsun dıye kaf söylemişdi.. cok sınır olmusdum.. sanane kadını. Basında kocası var herne kadar cocugun orda olsana karısamazsın demısdım
A aaaaa. Hakkketten ona ne ? Annesi cocuguna ne yemek yapacağını ondan daha iyi bilir. Bu adam dengesiz

Agressıvmısım..
Degısmıyormusum.. gerı kalanlar kendısınıın bana yaptıklarını bana anlatıyor..
bahane sizi üzmek istemem ama umarım bu adam eski eşine inat bu evliliği yapmamıştır. siz üzülmeyin sakın boşancaksa boşansın. sizin hakkınıza girdi bu hayatta eden bulur bunu da unutmayın

bahane sizi üzmek istemem ama umarım bu adam eski eşine inat bu evliliği yapmamıştır. siz üzülmeyin sakın boşancaksa boşansın. sizin hakkınıza girdi bu hayatta eden bulur bunu da unutmayın

Banada öyle gelıyor bence masus sinşr edip beni cıleden cıkarmak ıstıyor gıbı gelıyor..
sanırım benım bosamamı beklıyor 🙄

Ondan hic süphem yok.. herkez yasattigini yasicak..

Cok tesekkür ediyorum size

Kadın ayrılmak ıstemıs..
Benımde ikinci evlılıgım fakat ilk evlilikten cocuk yok
Daha kötü o zaman..kimse kolay kolay 2 çocuğu ile kocasını bırakmak istemez. Bir halt işledi muhtemelen.

Üzüldüm, bile bile lades gibi olmuş sizinki, ama en azından evladınız bu evlilikten kar.

Adam ilkini mecburen silmiş gibi yapmış zaten..Şimdi hatun boşa çıkınca adamın içindekilerde rahatça su yüzüne vurmuş..Boşamayın madem diğeriylede evlenemesin.Ne ayarsız millet yaa:KK12:

Adam ilkini mecburen silmiş gibi yapmış zaten..Şimdi hatun boşa çıkınca adamın içindekilerde rahatça su yüzüne vurmuş..Boşamayın madem diğeriylede evlenemesin.Ne ayarsız millet yaa:KK12:

Kadinin onu istiyecegini sanmiyorum.. ayriömasina ragmen hic rahat birakmadiki..🤦🏻‍♀️ Üzüntüden bosluga düstüyse belki kabul eder ama uzun sürücegini sanmiyorum!

Banada öyle gelıyor bence masus sinşr edip beni cıleden cıkarmak ıstıyor gıbı gelıyor..
sanırım benım bosamamı beklıyor 🙄

Ondan hic süphem yok.. herkez yasattigini yasicak..

Cok tesekkür ediyorum size
teşekkür etmeyin siz kendinizi üzmeyin ve eksik görmeyin yeter bırakın gitmek istiyorsa gitsin yolu gösterin

teşekkür etmeyin siz kendinizi üzmeyin ve eksik görmeyin yeter bırakın gitmek istiyorsa gitsin yolu gösterin

Eksik görmüyorum.. ama iyide hissetmiyorum..
Gecicek tabiyki.. bazi seyler unutulucakta belki.. ama ozamana kadar .. 😔 yioraticak biraz

Eksik görmüyorum.. ama iyide hissetmiyorum..
Gecicek tabiyki.. bazi seyler unutulucakta belki.. ama ozamana kadar .. 😔 yioraticak biraz
hayat bu ille de bi noktada üzecek yıpratcak değil mi? kim sorun yaşamadan üzülmeden bu hayattan göçüp gitmiş ki? siz de elbet bu aşamada üzülceksiniz yıprancaksınız sadece bunu kendinizin ve evladınızın ruhuna zarar vermeden atlatın ...

hayat bu ille de bi noktada üzecek yıpratcak değil mi? kim sorun yaşamadan üzülmeden bu hayattan göçüp gitmiş ki? siz de elbet bu aşamada üzülceksiniz yıprancaksınız sadece bunu kendinizin ve evladınızın ruhuna zarar vermeden atlatın ...

Insallah.. 💐

Sebebini bilmiyomusun?
Şiddet mi aldatma mı? Yada adamın başka sıkıntıları mı var?
Bana da eski eşini unutamamış gibi geldi. İnşallah çok az hasarla Allah hakkında hayırlısını nasip eder.

Ask sevgi bitti dedip ayrilmak istedigini söylemis..
Buladarini anlatti..

Ama bugun buna inanmiyorum..
Muhakkak bisey var ama bilmiyorum..

Insallah tesekkürler💐

Şuan evliyim ve üniversitedeki sevgilim hala bana ulaşmaya çalısıyor. Her yerden mesaj atıyor, her yerden engelledim. En son linkedinden yazmıştı ya...İnanamadım. Hayır evli olduğumu da biliyor hala daha yazıyor. Hiç cevap atmıyorum. Unıversıtede beraber buyuduk sayılır, hep beraberdik ama sonra çok çirkin olaylar oldu ve ayrıldık. Benım aklıma bile gelmiyor. Şimdi sizın konunuzu okuyunca aklıma geldi. Peki eşinizinde benım anlattıgım şekilde eski eşine bir takıntısı olabilir mi ?

Back
X