Burnumdaki kt koku...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tomato: kaydirigubbakcemile3 :roflol:
heryerleri ayrılsın kızımmmmmmm ayrılcak tabeeeeeee ne olcektiiiiii heeeeeee ne olcektiiiiiiiiii
zemuszemus
kıskananlar patlasınnnnnnnnn ohhhh yandan yndan hihoyyyt

/B]

bende tamponlar alındıktan sonraki günn böyyyykkkk iğrenc bi koku almıstım.... önce bi şaşırdım noluo filan diye koku alıomusum meğer sonradan farkettiim :)) geçti şimdi ama içerdeki dikişler henüz erimeye başlamadı erirkende mi olucak yaaa ufff

yaww napiym burnuma kökü kokular geliodu sürekli bende sade bana mı gelio diye koklattım napiym yaa delikafadulden:dance:

bazıları da içerdeki iplikler erirken koku yapıo diyodu belki oda olabilir kafamçokkarıştıCADIARZU

canım burnun içinden gelen koku bendede oldu antibiyotik etkisinden olabilirr sabah akşam alıyosun sonuçta ve de yediğin yiyeceklerin tadına baskın çıkıyo buruk bi tatta bırakıyor öyleyse ilaçlardan merak etme

arkadaşlar benim 1 sene oldu, ama hala geçmedi.(korkutmak gibi olmasın delikafadulden)
ne erimez dikişmiş ya buu.doktorum yok bişi diyo. başka doktor dikişlerdendir diyo...dediğiniz gibi burnumun deliğine dokunduğumda,özellikle burnumu sildikten sonra bazende kafasına göre takılıyo işte...mafoldumben.
benim gibi 1 yıldır bunu çeken varmı acaba? bende bunu merak ediyorum...

kızlar antibiyotikten fln degil o icerdeki dikislerden, cünkü ben antibiyotik fln kullanmadım, ha bir de icerdeki kan kokusu da olabilir bu da bir ihtimal ama ilacla fln alakası yok onu biliyorum

yaa benm de esnerken o koku geliyor, burun delikleri acılıyor ya esneme sırasında ondan sanırım, heralde burun deliklerinin oldugu kısımlarda dikisler fln gec düsüyor demek ki, orası hareket edince koku geliyor, seviyorum ben bu kokuyu yaa eheh

allah iyiliğini versin kız sırnaşık şey bende de geliyor koku rahatsız ediyor açıkcası

yaa ben cok alıstım kokuya, olmazsa bosluk olacakmıs hayatımda gibi geliyor pP ya da bu ameliyatı olmanın verdigi mutlulukla her tür kokuya katlanırım modundayım :))

:)) ayy canımm ilahi sende. bu ameliyat beni dahada sinirli yaptı nedense hemen sinirleniyorum

bende de en ufak sese ani harekete karsı irkilme basladı ameliyattan sonra, doktorum bile dalga gecti son kontrolde durumu anlatınca bi böhhh yaptı yerimde cift sıcradım o da yerlere yattı gülmekten

bende de en ufak sese ani harekete karsı irkilme basladı ameliyattan sonra, doktorum bile dalga gecti son kontrolde durumu anlatınca bi böhhh yaptı yerimde cift sıcradım o da yerlere yattı gülmekten

:roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

ayyy bendede öyle valla biri el kol hareketleriyle konuşuyorsa :1shok: piskopata bağlıyorum hemen ortamdan toz oluyorum :1rolleyes:
oğlumu öpücem mesela sakın kafayı oynatma tamam mı annecim delikafadulden çocuğun öpücem diye ödü kopuyor artık :roflol:

hiç sorma canım ya baya bi asabi yaptı bu ameliyat beni :sinifsinif:

ayy yawrum yaa gelsin ablasıda öpsünn :jeyyar:

hiç sorma canım ya baya bi asabi yaptı bu ameliyat beni :sinifsinif:

ayy yawrum yaa gelsin ablasıda öpsünn :jeyyar:

aynen valla canım asabiyiz elleşmeyin bize :roflol:
kız sen öpersen bide başıma küçükaşk aşkı çıkar oğlanı tutamayız valla sana kaçmaya falan kalkar mazallah daha okulu var delikafadulden

aynen valla canım asabiyiz elleşmeyin bize :roflol:
kız sen öpersen bide başıma küçükaşk aşkı çıkar oğlanı tutamayız valla sana kaçmaya falan kalkar mazallah daha okulu var delikafadulden

sorun değil canım aşk engel tanımaz beklerim okulunun bitmesini :jeyyar:

ayyyyyyyyy :sinifsinif:
ben intahar etmek uzereyim artık dayanamıyorum bu kokuya bugun biras daha derin temislik yabdım oldum kokudan zehirlencektim kafamçokkarıştı
lagım bile bundan gusel kokar beee irendim iice cinnet gecirmek uzreim kafamçokkarıştı
üffffffffffff :sinifsinif: :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…