E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey şutarafagitti delikafadulden :roflol: yeni devirr diyorr
yapma kız ben yaptımda noldu
geçmiş olsuna gelenler güya hastayız ya ziyarete geliyorlar beni görenin gözleri ayrılıyor delikafadulden
hastaya bakkk hizaya gelll :roflol:
yhaffff twiiiii yarıldım ortamdan carttttttt diyeeee irencsin kızım nası eşine burnunu koklatıon beaaaaaaaaaa :sinifsinif:
delikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol:
sırnaşık şey sırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:sm_cool:
yaww napiym burnuma kökü kokular geliodu sürekli bende sade bana mı gelio diye koklattım napiym yaa delikafadulden:dance:
yaa benm de esnerken o koku geliyor, burun delikleri acılıyor ya esneme sırasında ondan sanırım, heralde burun deliklerinin oldugu kısımlarda dikisler fln gec düsüyor demek ki, orası hareket edince koku geliyor, seviyorum ben bu kokuyu yaaeheh
bende de en ufak sese ani harekete karsı irkilme basladı ameliyattan sonra, doktorum bile dalga gecti son kontrolde durumu anlatınca bi böhhh yaptı yerimde cift sıcradım o da yerlere yattı gülmekten
:roflol: :roflol: :roflol:
ayyy bendede öyle valla biri el kol hareketleriyle konuşuyorsa :1shok: piskopata bağlıyorum hemen ortamdan toz oluyorum :1rolleyes:
oğlumu öpücem mesela sakın kafayı oynatma tamam mı annecim delikafadulden çocuğun öpücem diye ödü kopuyor artık :roflol:
hiç sorma canım ya baya bi asabi yaptı bu ameliyat beni :sinifsinif:
ayy yawrum yaa gelsin ablasıda öpsünn :jeyyar:
aynen valla canım asabiyiz elleşmeyin bize :roflol:
kız sen öpersen bide başıma küçükaşk aşkı çıkar oğlanı tutamayız valla sana kaçmaya falan kalkar mazallah daha okulu var delikafadulden
sorun değil canım aşk engel tanımaz beklerim okulunun bitmesini :jeyyar:
yaa benm de esnerken o koku geliyor, burun delikleri acılıyor ya esneme sırasında ondan sanırım, heralde burun deliklerinin oldugu kısımlarda dikisler fln gec düsüyor demek ki, orası hareket edince koku geliyor, seviyorum ben bu kokuyu yaaeheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?