Burnumdaki kt koku...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

CADIARZU olabilir canım bende baya işlem yapıldı yok yoktu yani CADIARZU
nefesim yavaş yavaş düzene giriyor ama uyurken yine hırıltılar oluyor 3 ay kadar da bu sürecekmiş inşallah geçsinde razıyım kokuya falan :sinifsinif:

kızzz biz açık teknikle olmadıkmı :uhm:

acaba senmi kapalı teknikle oldun dısarda dikiş falan yoksa :uhm:
ayyy cosemedim bu olayı kafamçokkarıştı

kızlar bende de oldu bi kaç burnumda ufak çaplı patlamalarla birlikte bir koku oldu.özellikle geceleri patır patır (sanırım dikişler) patladı:) sonra bi kaç güne geçti.
kapalı ameliyattı...

gecmiş olsun canım ...
anam dinamitmi bu nası patladı kıs kaydirigubbakcemile3
koku varmıdı azmıdı cokmudu ne zaman oldu ne zaman gecti patlamalardan sonramı oncemi vardı koku ? hepsini cevapla :1closedeyes:
:roflol:

bu içerdeki dikişler ne kadar zamanda eriyoki .. ne renkte oluyolar.. beyaz mı? cünkü az önce sanki iplerden birini azcık cektim gibi.. sonra geri iteledim yerine suclu suclu :))))))))) doktorum sakın çekme dikişlerini demişti bilmiyorumkismile

4 ayındayım dikişlerim yok artık..sanırım 3 aydayken eriyip yada koptularrr:)

acayip midem bulanıyo yaa bu kokudan.. bu ne yaaa öğkkkkkkk... resmen kusma noktasındayım ya.. bugünlerde de iyice arttı.. sanki burnumun içinde sürekli pişmiş bi soğan var gibi..

1 ay oldu ameliyat olalı bu koku bende de başladı arkadaşlar nefret eettim, yok mu çaresi://

benim 1.5 ay oldu 15 gündür aşırı kötü koku var hafif sümküemeyede başladım ama burnum içinden kokmuş etler çıkıyor lağım bile daha temizdir burnumn içinden neyapacammm hergün 2 parça çıkıyor seviniyorum çıknca bayağıda uğraşıyorum çıkarmak için ertesi gün tekrar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…