E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
ayyyyyyyyy :sinifsinif:
ben intahar etmek uzereyim artık dayanamıyorum bu kokuya bugun biras daha derin temislik yabdım oldum kokudan zehirlencektim kafamçokkarıştı
lagım bile bundan gusel kokar beee irendim iice cinnet gecirmek uzreim kafamçokkarıştı
üffffffffffff :sinifsinif: :gitme:
:roflol: oy oyyyy benimki dahada arttı be önceden bukadar hissetmiyordum gitgide artıyor sanki napcaz mentollü mendilmi tıksam burnuma sırnaşık şey delikafadulden
allahtan bende o koku yok, neyin nesi bu ya.
canım senin kapalı tekniklemi olmuştu ameliyatın
canım olur olur burnundan nefes almaya başlayınca başlıyor ama olmazsa şanslısın valla lanet bir koku kendisi laelaelaelaelae
:sinifsinif: beni en çok zorlayan bu oldu ne zaman geçecek bakalım bide kaşıntı var dikişlerimde okadar tatlı kaşınıyorki bölee hıtır hıtır kaşıyasın geliyor kaydirigubbakcemile3
tabi kaşıyamıyınca napıyom dudaklarımı yukarı doğru hüf hüfff başlıyom üflemeye öyle çekilmiş resmimde var ama koymıcam dabi çok komik ama napim kaşınıyooo
delikafadulden delikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol:
birden o hüf hüf halin geldi gosumun onune yarıldım ayyyyyy delikafadulden
kıs bak dikat et tik kalmasın sende sora hüf hüf karamel kalır adın :roflol: :roflol:
:roflol: ehehehe napim kıs kaşınıyooo
senide görces :jeyyar: bakalım sen nasıl bir şeyle çare bulucan sonra benim gtekniğime muhtaç kalma sırnaşık şey delikafadulden
ben cok hapsırıom ya ya ole hüf hüflemiomda :gitme:
daha cok sigara içince hapsırıom üfffffff :sinifsinif:
bide yanıyo bole içi burnumun nie anlamım sigara içmeskende içerkende yanıyı :S
gitgide burnumun sekli oturuo ayyyy :kedi:
sanki şişler inio iice ondan herel zemuszemus
sorma bende çok hapırıyom :sinifsinif:
hemşire hapşırmak iyidir demişti ben alçı alınana kadar hiç hapşırmadım ama şimdi arka arkaya 3 4 kere gıdıklıyor bidesigarada etkilemiyor burnumdan vermiyorum burnumu alet etmiyorum cigaraya :sinifsinif:
şimdilik iyi bakalım allah bozmasın
benim şişler hala var bir o yanda bir buyanda dans edip duruyoz sositososito
hee bende ole arka arkaya hap hap hap su su su suuuuuuu gidiom vala dun gece gene kokudan uyyamadım kanser oldum sati Çok üzgünüm çoook
ay haspam burnunu alet etmiomus azına aldıgın içine cektin cigara burnuna gitmio sanki
sen olemi avunuyon
:roflol: :roflol: :roflol:
:sinifsinif: :kedi: sende insanın kendini avutmasına bilem izin vermiyon canımm aaa kaydirigubbakcemile3
cokacimcoook yemek yicem canımcım sonra gene uğrarım öptmmm :1hug:
karamel ve kraliçe sizin ameliyatlarınızda kapalı teknikle mi oldu
bide karamelcim ben burnumdan bayadır nefes almaya başladım ama o kötü koku yok
ilk tamponlarım çıkarıldığı gün almıştım sonra hiç olmadı
ben tamponlar çıkarıldıktan sonra limon kolonyasını falan koklamıştım kötü koku gelince, sonrda hiç bişi kalmadı
kızlar ya o kötü koku sizin zamanlarınızdayken bende arada oluyor arada gidiyordu, koku olunca da baska seyler düsünüyordum fln sonra unutuyordum koku da kayboluyordu zatn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?