burnumdan amelıyat olacagım...ama korkuyorum?

isimsiz_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
1.530
1.294
163
merhaba acaba burundan ameliyat olan varmı ? kemık egrılıgı var ve sol taraf tamemen kapalı nerede ıse alerjık nezlemden dolayı nefes almam zorlasıyor ee bırde hamıle olacak olsam dahada sıkıntı yasarım ... ama korkuyorum da zor bır amelıyatmıdır?

Bende yaptırdım hem esretik hem saglik nedenleriyle çok zorlandim diyemem tamponlar çıkana kadar uyurken biraz sikinti cekiyorsun o kadar kolay yani korkma

Bende de deviasyon var, yıllardır korkumdan ameliyat olamıyorum. Ama ben salaklık yapıp abimin ameliyatına girdim. O görüntüden sonra muhtemelen ameliyat falan olamam ben.

yanı ne bıleyım belkı basıt bır amelıyat ama neden dır bılmyrum 20 lık dıs cektrmek dısında bırsey yasamadım bılmıyrm bı korku var ... ve o 2 gunluk tampon surecı de korkutuyor sonrasında kanıyor burun kan bıtmıyor

aslında dıstan da yamukluk var estetık de olabılırsın ıkısı bırlıkte dıyorlar estetık daha zordur dıye dusunuyrm ? bır arkadasımın gozler yuz morarmıstı hem kemık hem estetık oldu korktum yanı

23. günüm bugün burun estetiği oldum. Sancılı süreç ameliyattan sonraki ilk 2 saat ve sonraki iki gün. İlk iki saat ağrınız olmuyor ama anestezi bünyeyi yoruyor üşüme titreme, kusma. Sonraki iki gün de yüzünüz şişiyor maksimum düzeyde. Ardından iyileşme süreci başlıyor. Ben atlattım kolayca bu süreci AMA esas sıkıntı ameliyat sonrası koruma süreci. Burnun altı ay darbe almaması gerek ve ben paranoyak oldum. Biri çarpacak, ben düşücem bir şey olacak diye...

Bende de deviasyon var, yıllardır korkumdan ameliyat olamıyorum. Ama ben salaklık yapıp abimin ameliyatına girdim. O görüntüden sonra muhtemelen ameliyat falan olamam ben.

İçim kalktı okuyunca

yaaa ... gecmıs olsun...ınsallah bı cesaret olamam lazım kışın amelıyat daha rahat olunur sanıyorum ?

yaaa ... gecmıs olsun...ınsallah bı cesaret olamam lazım kışın amelıyat daha rahat olunur sanıyorum ?

Teşekkürler :) evet kışın daha rahat edersiniz ben acele ettim bir de eşim çok olmam taraftarı değildi hazır ikna etmişken olmak istedim.

ben de deviasyon ameliyatı oldum
bir zorluğu yok
ameliyat olduğun gün yatarsın
ertesi gün ayağa kalkarsın
3 gün sonra silikonu çıkarır doktor
sonra herşey normale döner

Ben 14 şubatta ameliyat oldum. Bende hem kemik eğriliği vardı hem de burnumun her iki tarafı da tıkalıydı. Aynı zaman da estetikte yaptırdım. Ameliyattan çıktıktan sonra ne ağrım vardı ne de bulantım. 4 saat sonra evimdeydim. Şişlikler ve morarma oldu haliyle ama en fazla 15 gün sürdü. Şimdi çok iyi nefes alıyorum. Burnumda gayet hoş oldu. Keşke daha önce ameliyat olsaydım diyorum.

YAA
YAAAA :) NE GUZEL INSALLAH BENDE MEMNUN KALIRIM

Tamponu 2 günde almazlar benim 5. Gun almislardi

İnşallah :) bu arada hangi doktora ameliyat olmayı düşünüyorsunuz ?
özelde olmayacagım esım ıs dolayısı ıle erzurumda ıkamet edıyoruz ve buranın doktorlarını herkes cok begenıyor askerı personel esım yanı askerı hastanede olma sansımda var ama oneren az...devlet de bır doktor var onu dusnuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…