Bende de deviasyon var, yıllardır korkumdan ameliyat olamıyorum. Ama ben salaklık yapıp abimin ameliyatına girdim. O görüntüden sonra muhtemelen ameliyat falan olamam ben.
yaaa ... gecmıs olsun...ınsallah bı cesaret olamam lazım23. günüm bugün burun estetiği oldum. Sancılı süreç ameliyattan sonraki ilk 2 saat ve sonraki iki gün. İlk iki saat ağrınız olmuyor ama anestezi bünyeyi yoruyor üşüme titreme, kusma. Sonraki iki gün de yüzünüz şişiyor maksimum düzeyde. Ardından iyileşme süreci başlıyor. Ben atlattım kolayca bu süreci AMA esas sıkıntı ameliyat sonrası koruma süreci. Burnun altı ay darbe almaması gerek ve ben paranoyak oldum. Biri çarpacak, ben düşücem bir şey olacak diye...
gordukten sonra olmak zordur .... ben netten ızlemıyorum bıle kalbım dayanmazBende de deviasyon var, yıllardır korkumdan ameliyat olamıyorum. Ama ben salaklık yapıp abimin ameliyatına girdim. O görüntüden sonra muhtemelen ameliyat falan olamam ben.
yaaa ... gecmıs olsun...ınsallah bı cesaret olamam lazımkışın amelıyat daha rahat olunur sanıyorum ?
sagol canm yanı ınsallah olsunda tek artık rahat nefes alayım diyorum alerjık nezle mahvedıyorr :hiç korkma canım benim
Ben 14 şubatta ameliyat oldum. Bende hem kemik eğriliği vardı hem de burnumun her iki tarafı da tıkalıydı. Aynı zaman da estetikte yaptırdım. Ameliyattan çıktıktan sonra ne ağrım vardı ne de bulantım. 4 saat sonra evimdeydim. Şişlikler ve morarma oldu haliyle ama en fazla 15 gün sürdü. Şimdi çok iyi nefes alıyorum. Burnumda gayet hoş oldu. Keşke daha önce ameliyat olsaydım diyorum.merhaba acaba burundan ameliyat olan varmı ? kemık egrılıgı var ve sol taraf tamemen kapalı nerede ıse alerjık nezlemden dolayı nefes almam zorlasıyor ee bırde hamıle olacak olsam dahada sıkıntı yasarım ... ama korkuyorum da zor bır amelıyatmıdır?
YAAAA :) NE GUZEL INSALLAH BENDE MEMNUN KALIRIMBen 14 şubatta ameliyat oldum. Bende hem kemik eğriliği vardı hem de burnumun her iki tarafı da tıkalıydı. Aynı zaman da estetikte yaptırdım. Ameliyattan çıktıktan sonra ne ağrım vardı ne de bulantım. 4 saat sonra evimdeydim. Şişlikler ve morarma oldu haliyle ama en fazla 15 gün sürdü. Şimdi çok iyi nefes alıyorum. Burnumda gayet hoş oldu. Keşke daha önce ameliyat olsaydım diyorum.
Tamponu 2 günde almazlar benim 5. Gun almislardiyanı ne bıleyım belkı basıt bır amelıyat ama neden dır bılmyrum 20 lık dıs cektrmek dısında bırsey yasamadım bılmıyrm bı korku var ... ve o 2 gunluk tampon surecı de korkutuyor sonrasında kanıyor burun kan bıtmıyor
İnşallah :) bu arada hangi doktora ameliyat olmayı düşünüyorsunuz ?YAA
YAAAA :) NE GUZEL INSALLAH BENDE MEMNUN KALIRIM
özelde olmayacagım esım ıs dolayısı ıle erzurumda ıkamet edıyoruz ve buranın doktorlarını herkes cok begenıyor askerı personel esım yanı askerı hastanede olma sansımda var ama oneren az...devlet de bır doktor var onu dusnuyoruzİnşallah :) bu arada hangi doktora ameliyat olmayı düşünüyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?