• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burnumdan gelen nişan ....

Gunes1556

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
244
149
103
30
Arkadaslar merhaba

Daha önce de buna benzer bir cok konu açmıştım annem asla erkek arkadaşımı kabul edemiyor diye. Her neyse

Annem biraz düzeldi hatta birlikte Nisan hazırlıkları yaptık güzelce evimizi süsledik falan iki gün öncede nişanım oldu. (Olmaz olsaydi) erkek tarafı söylediklerinden beş kişi falan fazla geldiler bu bir sorun oldu annem Nisanin yarısında beni çağırdı nişanlım balkonda diye bu niye dışarıda duruyor kimin Nisa’nı deli etmesinler beni falan diye saydırdı

Neyse kazasız belasız Nisan bitti ama nasıl bitti onlar gitti gideli basımın etini yiyor bu Nisan atılacak o bir daha evimize giremeyecek istemiyorum onu ve ağza alınmayacak bir ton laf.. annemi cok seviyorum o benim herşeyim ama neden bana boyle yapıyor yapma nolur burnumdan getirme su günün hevesini alıyım dedim ama yok.

Sevmemiş erkek tarafını bize layık değilmiş annem boyle davrandıkça surekli negatif yönleri söyledikçe nişanlımdan soğuyorum resmen konuşmak istemiyorum düşünsenize evde size surekli psikolojik siddet uygulanıyor hayatınızda ki insan surekli kötüleniyor ister istemez etkileniyorum az önce de kavga ettik cok büyük yemin ettim bir daha eve getirmeyeceğim nişanlımı diye.

Allah rızası icin akıl verin bana ne yapmam gerekiyor yakın arkadaşlarıma anlatıyorum evlenseniz de annen boyle yaparken mutlu olamazsınız der diyorlar ben ne yapıcam nasıl davranicam cok mutsuzum

Siz evlendikten sonra da anneniz hep memnuniyetsizliğini dile getirecek maalesef... üstelik evlenince eşinle olan her kavgada, tartışmada annen hep diyecek ki ben haklıydım sana evlenme demiştim :(

Anneler genellikle hep doğruyu hisseder diye düşünüyorum. Belki de annen haklıdır? nişanlında da nişanlının ailesinde de seni mutsuz, huzursuz edecek bi şeyler görmüştür?

Bu noktada artık sizin iyi bir değerlendirme yapmanız gerekiyor. Anneniz neden nişanlınızı istemiyor? Siz kendi içgörülerinize, nişanlınıza, kendinize ve ilişkinize güveniyor musunuz? Öncelikle bunlardan emin olmanız gerekiyor. Kararınıza güveniyorsanız da bunun arkasında durup bıkmadan usanmadan annenize güzellikle anlatacaksınız. Ama gerçekten bu denli karşı olmasını gerektiren bir durum varsa da onu değerlendireceksiniz.

çok özür dilerim ama eski konularını biliyorum annen düzgün bi insan değil ki karşı tarafı beğenmiyor bir de.
evlilik teklifini de burnundan getirmişti.

Bu noktada artık sizin iyi bir değerlendirme yapmanız gerekiyor. Anneniz neden nişanlınızı istemiyor? Siz kendi içgörülerinize, nişanlınıza, kendinize ve ilişkinize güveniyor musunuz? Öncelikle bunlardan emin olmanız gerekiyor. Kararınıza güveniyorsanız da bunun arkasında durup bıkmadan usanmadan annenize güzellikle anlatacaksınız. Ama gerçekten bu denli karşı olmasını gerektiren bir durum varsa da onu değerlendireceksiniz.
Annem boyle yaptıkça ben duygusuzlasiyorum nişanlımdan uzaklaşıyorum sanki onun yüzünden evde huzurum kalmadı gibi hissediyorum her gün kavga gürültü cok yoğun bir iste çalışmama rağmen eve gelmek istemiyorum

çok özür dilerim ama eski konularını biliyorum annen düzgün bi insan değil ki karşı tarafı beğenmiyor bir de.
evlilik teklifini de burnundan getirmişti.
Evet bütün mutlu anlarımı zehir etti bana ve bir tat alamadım hiç birinden surekli gözünün içine bakıyorum birşeyi sorun etmese diye

Annem boyle yaptıkça ben duygusuzlasiyorum nişanlımdan uzaklaşıyorum sanki onun yüzünden evde huzurum kalmadı gibi hissediyorum her gün kavga gürültü cok yoğun bir iste çalışmama rağmen eve gelmek istemiyorum

İşte burada artık iş sizde bitiyor. Yakınlarımız elbette kararlarımızı etkiler ama hepimizin de kendimize göre bir içgörüsü var. Hele evlenme kararı almış bir yetişkin artık kendi kararlarına güvenmeyi öğrenmeli ve bu kadar etki altında kalmamalı bence. Sonuç olarak annenizin yakındığı şeyler size de mantıklı geliyor mu gelmiyor mu, siz de gerçekten görgüsüz olduklarını düşünüyor musunuz? Bunların cevabını net bir şekilde verebiliyorsanız şüpheye düşmemelisiniz artık ve yolunuza bakmalısınız.

sizin gibi bi arkadasim vardi, bu kadar asiri uc olmasa da. iki tarafta birbirini sevemedi kulturler adet gorenek kafa uyusmadi

kiz simdi annem hakliymis diyo, evlenmeden sinyal veriyomus ama ben gorememisim diyo

annesi bi yandan kocasi bi yandan kocasinin ailesi bi yandan hic huzur vermediler kiza yazik gunah, simdi pisman evlendigine

nisanda nisanliniz neden balkona cikti, belki sacma bi ayrinti ama, sigara falan mi iciyodu

Kusura bakma tatlım da, geçmiş konularına baktım:((( maalesef annen, evlilik konusunda akıl danışılabilecek erdeme sahip biri değilki, bu kadar önemsiyorsun fikirlerini. “Evlilik için örnek alacağım, danışacağım son kişisin anne “ de kapat konuyu. Anlar sanırım

Kusura bakma ama annen saçmalamış. Ne demek herşeyi yediler döktüler bilmem ne. Nişan bu gelenler olacak, ev dağılacak kirlenecek tabi. Nişanlın da bütün nişan boyunca balkonda durmadıysa (ki durmamıştır sanırım) ne var bunda 5 dk hava almak istediyse.
Benim annem de eşimin ailesine bir türlü ısınamadı. Evlenmeden önce de böyleydi hala her fırsatta hakaret eder eşime ve ailesine. Evet bazen dayanılmayacak hale getiriyor ama hiç keşke annemin ısınamadığı biriyle evlenmeseydim demedim.

Anneniz lafi dinlenilecek bir insan degil , onceki konularindan da anlasilacagi uzere kendisi de karmasik iliskiler icinde.
Kaldiki milletin yiyip ictigine bakmak ayiptir. Konusulmaz. Onalar yemek icin yapilmadi mi. E demekki begenmisler yemisler. Yere kirik da dokulebilir bu da normal. Bahane bahane bahane....
Annenizin doldurusuna geliyorsunuz dikkat edin. Belki de cok degerli bir es kaybediyorsunuzdur.
Evlilik teklifinde bile cirkeflesmis. Anneniz cok degisik bir insan. Ben olsam bu kadar toleransli olmazdim. Kestirip atmazsaniz hepinizi yer bitirir.

Annenin babanı aldatması ayrı senin için sevgilini uygun bulmaması ayrı arkadaşlar bunla nasıl bağlantı kurmuş anlayamadım.

Annen bence iyi bir evlilik yapman için uğraşıyor. Sevgilinle ilgili bi sürü konun var sen bu adamı sevmiyosun kusura bakma. Sevsen zaten annenin lafıyla soğumazsın. İlişkini tekrar gözden geçir anneni razı edeceğine

Back
X