Burnumu yaptırmaya karar verdim..

benimki açık oldu genelde açıklarda fazla uyuşukluk oluyor deriyi kemikten kaldırıyorlar ya ondan galiba cnm az kaldı, bende son 2 gün sıkılmıştım yarın çıkıyor bantlar takılınca daha iyi hissedicen kendini, resim çekiyor musun ben ilk 2 ay hergün çektim sonra baktım çektikçe takılıyorum bıraktım ay ay çektim senden de resim bekliyorum merak ediyorum

bende burnumu yaptırmaya karar verdim ama doktora karar veremedim sisce kim?

bu senin nasıl bir burun istediğine bağlı ufak bir değişiklik mi içi dışı sorunlu bir burnun mu var nasıl istiyorsun kavisli mi yoksa düz mü ona göre doktor seçimine bak kimi doktor ufak değişikliği savunuyor kimisi tamamen en baştan yapıyor burnu önce ne istediğini söyle ve hangi şehirdesin

demek ki burun deliklerini küçültmemiş

bende burnumu yaptırmaya karar verdim ama doktora karar veremedim sisce kim?

bende herkes kendi doktorunu söylecek ama ben zühtü demir diyorum ben cok başalı bi ameliyat ve sonrası yaşadım onun için mütevazi olamıyacağım bu konuda fotolarımdanda görebilirsiniz cok doğal ve kimse estek diyemez bu güne kadarda kimse anlamadı ve 3 sene bitti hiç bir sorun yaşamadım herkese sorunsuz ve istedikleri gibi burun sahibi olmasını diliyorum fıstıklar

öncelikle tabi ki kendi doktorum Cengiz Bozkurt bey mükemmel bir dr ve benim doktorum olmamasına rağmen aklımdakileri söylim emre ilhan barış çakır ama öyle bir doktor var ki onu tek geçiyorum muhteşem yapmış prof dr mehmet mutaf burda bir ark burnunu yapmış süpppper olmuş daha önce bilseydim ona giderdim ben gaziantepde olsun değer pelusatuğçe resimleri herkese açık bakarsan anlarsın zaten favorim benim

hepiniz yazdıklarını okudum ve ben de sizin için heycanlandım kızlar ben de cesaret var, ama şu an ünversite son sınıftayım okulumun bitmesini bekliyorum. inşllah önümüzdeki kış ben de yaptırıcam ameliyatımı.. şimdi deli gibi araştırmalardayım nette kim ne yazdıysa bu konuda okuyorum en çok naci çelik'in yaptığı ameliyatlara bayıldım en büyük korkum da burun deliklerindeki farklılaşmalar ve kaymalar.. umarım kışa kadar kafayı yemeden aradığım doktoru bulurum ben de...

Nihayet cuma günü alçıdan kurtuldum:))))

Burnum duvara toslamış gibi:) o kadar şiş ki... ve evet alçı çıkınca burun ucunun uyuşuk olduğunu fark ettim.

Şu haliyle eski burnumdan farkı; hump denen kemiğin alınmış olması , bunun dışında ucu biraz toparlanmış, burun deliklerim eskisine yakın....

Yani şişlikler geçince doğal bir burun olacağı kesin:)))))))

Masaj konusu beni sıkıyor normal bir kremle masaj yapabilirmişim ama saf zeytinyağı ile yapsam sanki daha iyi olur gibi geliyor, en azından katkısız, doğal, sivilce siyah nokta vs vs yapmaz...

Evet benim cepheden haberler böyle şekerim

geçti gitti bitti işte böyle bir burun daha artık yeni burnunla yeni olan herşeye merhaba masajını normal nemlendirici sürdükten sonra yaparsın ben hep öyle yaptım artık resim çekmeye başla merak ediyoruz ama çok sevindim inş süper olucak burnun cnm güle güle kullan

canım bu masaj olayını merak ediyorum ben,, çok acı verici oluyor mu?

canım bu masaj olayını merak ediyorum ben,, çok acı verici oluyor mu?

Eğer size yapılan işlemin ne olduğunu tam olarak kavrarsanız, korkmanıza gerek kalmadan masajınızı yaparsınız:))

Ben birşey sürmeden yaparsam biraz acıyor, eğer kremle yaparsanız acımıyor ammaa acımayıncada çok masaj yapıyorsunuz hemen şekillensin diye :))) bu seferde psikolojik midir nedir sanki hafif sızı oluyor

Son düzenleme:
Dilşadcım, bugün arkadaşlarla karşılaştım, ameliyat olduğumu bilmiyorlardı, tuhaf tuhaf baktılar tabi bir gariplik var ama anlayamadılar ne olduğunu, şiş bir burun :))) ameliyat olduğumu söyledim, aaa falan oldular ama yorum yapmadılar :))))+

ben daha doktorumu bile seçemedim, şimdiden masaj acı veriyor mu onu bile merak ediyorum yani biraz heyecanlyım sanırım :)

süper demek ki çok doğal bir burun olmuş ki ilk bakışta göze çarpmıyor estetik diye bağırmıyor ama niye yorum yapmadılar acaba kimiside kıskandığından yorum yapmıyor belkide şaşırdılar ne diceklerini bilemedikleri bişeydi ama anlamamaları güzel o kadar ödeme rağmen :13:

arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım aranıza.banada yardımcı olursanız svinirim:)benimde sorunum kemerli burnum1 ay önce fatih dagdelene muayene oldum hiç begenmedim ilgisini..sonrada yakup avsara gittim ilgisi güzeldi fakat tasarladığı burnu beğenmedim nasıl olcak bilmiyom(varmı bildiğiniz güzel bir doktor hem ilgisi güzel hemde yaptığı burunlar :)))))))))))

herkes kendi doktorunu söyler tabiki öncelikle kendi doktorum ilgisi yapıcaklarını anlatması seni dinlemesi mükemmel ve çok doğal burunlar yapıyor tavsiye ederim

merhaba arkadaşlar senelerdir burayı takip ediyorum ancak yeni katıldım aranıza.bende burun ameliyatı olmak istiyorum mersinde iyi dr arıyorum biraz zor bu aşama kolay gelsin hepimize.

Beni en çok üzen, burnumun eskisi gibi aşağı sarkık olması, yani sonuçta onca acı çekiyorsun, kemik alınmışken ucunun da biraz kaldırılması gerekirdi, çünkü benim burnum hala çok uzun ve hala yere bakıyor ((

cnm ameliyattan önce konuşurken kaldıralım demedin mi yada doktorun demedi mi üzüldüm bak keşke eski yeni resim eklesende farkı anlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…