bende burnumu yaptırmaya karar verdim ama doktora karar veremedim sisce kim?
Emre İlhan gerçekten doğal burunlar yapıyor, diğer arkadaşlarda da bunu gözlemledim. güzel olmuş
Kızlar benim burnumda yanda, uçlarda dikiş vs yok:44: hatta burun ucunuda, alçıda olmasına rağmen, hissediyorum, uyuşukluk yok. Niye ki:44:
bende burnumu yaptırmaya karar verdim ama doktora karar veremedim sisce kim?
Nihayet cuma günü alçıdan kurtuldum:))))
Burnum duvara toslamış gibi:) o kadar şiş ki... ve evet alçı çıkınca burun ucunun uyuşuk olduğunu fark ettim.
Şu haliyle eski burnumdan farkı; hump denen kemiğin alınmış olması , bunun dışında ucu biraz toparlanmış, burun deliklerim eskisine yakın....
Yani şişlikler geçince doğal bir burun olacağı kesin:)))))))
Masaj konusu beni sıkıyornormal bir kremle masaj yapabilirmişim ama saf zeytinyağı ile yapsam sanki daha iyi olur gibi geliyor, en azından katkısız, doğal, sivilce siyah nokta vs vs yapmaz...
Evet benim cepheden haberler böyle şekerim
canım bu masaj olayını merak ediyorum ben,, çok acı verici oluyor mu?
Eğer size yapılan işlemin ne olduğunu tam olarak kavrarsanız, korkmanıza gerek kalmadan masajınızı yaparsınız:))
Ben birşey sürmeden yaparsam biraz acıyor, eğer kremle yaparsanız acımıyor ammaa acımayıncada çok masaj yapıyorsunuz hemen şekillensin diye :))) bu seferde psikolojik midir nedir sanki hafif sızı oluyor
Dilşadcım, bugün arkadaşlarla karşılaştım, ameliyat olduğumu bilmiyorlardı, tuhaf tuhaf baktılar tabi bir gariplik var ama anlayamadılar ne olduğunu, şiş bir burun :))) ameliyat olduğumu söyledim, aaa falan oldular ama yorum yapmadılar :))))+
arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım aranıza.banada yardımcı olursanız svinirim:)benimde sorunum kemerli burnum1 ay önce fatih dagdelene muayene oldum hiç begenmedim ilgisini..sonrada yakup avsara gittim ilgisi güzeldi fakat tasarladığı burnu beğenmedim nasıl olcak bilmiyom (varmı bildiğiniz güzel bir doktor hem ilgisi güzel hemde yaptığı burunlar :)))))))))))
Beni en çok üzen, burnumun eskisi gibi aşağı sarkık olması, yani sonuçta onca acı çekiyorsun, kemik alınmışken ucunun da biraz kaldırılması gerekirdi, çünkü benim burnum hala çok uzun ve hala yere bakıyor((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?