Burnumu yaptırmaya karar verdim..

Kaçıncı gününde plaster takıldı ?

cnm benim demek istediğim ilk ay çok kalkık oluyor daha sonra ödemler indikçe aylar içinde normal kalkıklık seviyesine geliyor bak benim resimlerime ilk ayla 4. aya keşke öyle kalkık kalsaydı yoksa tamamen düşmüyor cnm :13:

Emre İlhan gerçekten doğal burunlar yapıyor, diğer arkadaşlarda da bunu gözlemledim. güzel olmuş

Kızlar benim burnumda yanda, uçlarda dikiş vs yok:44: hatta burun ucunuda, alçıda olmasına rağmen, hissediyorum, uyuşukluk yok. Niye ki:44:

benim 4. ay hala burun ucu uyuşuk dikişlerde farkındaysan burun ucunda siyah olarak belli oluyor onlar düştü kendiliğinden zamanla acaba senin kapalı mı oldu cnm anlamadım şimdi benim sadece altta dikiş vardı yanlarda yoktu

Son düzenleme:
Şekerim sadece içlerde dikiş var... naptılar bana ya

içde yanlarda benimde vardı onlar kendiliğinden düştü alt dikişide alçı çıkınca aldı doktorum sonra bantları taktı sen alçını aldırırken dikiş almadı mı alttan :44:

Yooo plasterle sıkıca sardı, üzerine tekrar alçı yaptı, sadece içlerde kendinden eriyen dikişler var. :)))

Öyle bir hayal alemindeydim ki, hiç aklıma sormak gelmedi.... kapalı mı , açık mı diye.

Öyle bir hayal alemindeydim ki, hiç aklıma sormak gelmedi.... kapalı mı , açık mı diye.

bende öyleydim çok çabuk geçti günler 4 ay oldu cnm takılma bence şuan bir sorun yoksa ama doktoruna gidince sor için rahatlasın aklında kalmasın :13:

üstüne tekrar alçı mı benim sadece sıkıca sarılı bantlar vardı her doktorun tekniği başka

bencede yaşınız cok genç ve benimde halam 50 yaşda bu sene ameliyat oldu bunun yaşla bi alakası yok esasında kendini nasıl mutlu hissedeceksen bence onu yaptır ve bende burun ameliyatı oldum.ankarada zühtü beye oldum ve cokta memnunum korkulacak ve büyütülecek bi olayda değil önemli olan doktorunu iyi secebilmekte geriisi biraz şans meselesi iyi düşünürseniz herşey daha iyi oluyorr

Benimde burnumda bir eğim var. Bu eğim yüzünden rahat nefes alamıyorum. Görsellik önemli değil şu saatten sonra. Ama geceleri nefessiz kalkmak çok kötü gerçekten.

bemim burnumdada kıkırdak eğriliği vardı ve tahatsız olduğum kemer vardıı nişanlıyım hep aklıma takılıyorduu düğün fotoları kötü çıkacak gitim kbb ye dedi kıkırdakeğriliğini düzeltmemmiz lazımm bende burnumun üztündeki kemeri düzelte bilme şansınız varmı dedim evet düzeltiriz fakat bu özele girceğii için artı ödemeniz lazım uygun fiyata yaptırdım 1 ay oldu burnumdan memnunum sadece burnumun üstünde küçük bir şişlik var oda geçsee güzel olucakk :)

Arkadaşlar , arkadaşlık isteklerini kabul edemiyorum çünkü ''sistem geçici olarak bakımdadır'' uyarısı veriyor.:44:

Benimde burnumda bir eğim var. Bu eğim yüzünden rahat nefes alamıyorum. Görsellik önemli değil şu saatten sonra. Ama geceleri nefessiz kalkmak çok kötü gerçekten.

Evet , nefes alamamanın ne demek olduğunu , son 12 gündür çok iyi anladım.

İnşallah bir an önce ameliyat olup bu durumdan kurtulursunuz, ertelemeyin.

peki dilşadcım, çünkü benim burnum şuan kalkık diil, normal, oyüzden düşme gibi bi durumda aşağı inecek demektir
bianco, plaster 8. gün takıldı, normal bant işte, cmt alıncak onlar da, ama çevremdekiler sen yine de göstermelik bi bant tak insanlara uyarı olsun çarpan olur falan dio, bilemedim.. :2:
bende de uyuşukluk var, gerçi genelde hiç dokunmuorum ama burnumun ucu baya bi toparlak, böyle etli bi burun gibi duruo, umarım onlar şişliktir de inerler :18: offf stresli iş.. yine de iyi kısım, ameliyat kapalı olduğu için görünürde bi dikiş izi yok

angelıss resim eklesen daha rahat yorum yaparız sen nasıl istiyordun nasıl oldu cnm

En uzun alçıda kalan benim herhalde:93: ( 13. günüm)

Yarın alçı çıkacak, flaster mi takarlar, açık mı bırakırlar bilmiyorum ama çoooook sıkıldım.

Benim ameliyatımda kapalı teknik, şu an ucunda bir uyuşukluk yok ama alçı çıkınca değişir mi göreceğiz:))

Bu arada arkadaşlar 10 kişi arkadaşlık talep eti lakin kabul edemedim -site bakımda- uyarısı çıkıyor, yönetime bildirdi... bekliyoruz :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…