Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi bak canım.. zaten bir resim:)baktım ama resim yok diyor albüm var resim yok cnm :44:
dün gece tam senin son msjnı okurken deprem oldu cnm ufff çok korktumburda epey hissettik çok uzun sürdü
inşallah bir daha olmaz
![]()
arkadaşlar korkmayın,,, :) ben ameliyatımı oldum ve de süperrrrr hissediyorum,, ilk bi haftayı saymassak,, ,, yalnız drnuzu çokkk iyi arştırın ben 5, 6 senedir araştırıyordum,, ancak bekledigime degdi mutluyum
![]()
kızlar ben de burnumu yaptırmaya karar verdim.çok uzun süre olmadı karar verili. bir aydır bütün yorumları okuyorum.ama çok kararsızım.burnumda çok hafif kemer var ve ucu biraz düşük.kemeri düzelttirmek beni biraz korkutmaya başladı.kemik iyileşmesi çok zor olur bi sorun çıkar diye korkmaya başladım.acaba sadece uç kısmını kaldırtsam nasıl olur sizce?
kızlar ben de burnumu yaptırmaya karar verdim.çok uzun süre olmadı karar verili. bir aydır bütün yorumları okuyorum.ama çok kararsızım.burnumda çok hafif kemer var ve ucu biraz düşük.kemeri düzelttirmek beni biraz korkutmaya başladı.kemik iyileşmesi çok zor olur bi sorun çıkar diye korkmaya başladım.acaba sadece uç kısmını kaldırtsam nasıl olur sizce?