Burnumu yaptırmaya karar verdim..

şimdi gördüm cnm gayet düzgün ve doğal duruyor yüzüne yakışmış ama tam anlıyamadım şöyle yanlardan çekseydin resmini birde gülümsemeden önden, ben çok beğendim yüzünle uyumlu olmuş ucunu kalkık istemedin mi yandan çeksen daha sağlıklı yorumlar alırsın birde eski halini eklesen bence hoş olmuş güle güle kullan bu arada sana bal köpüğü tonlarında balyajlarda çok yakışır :13:

yaşınıda hiç göstermiyorsun bu arada cnm maşallah :nazar: burnunda ufak fıstık gibi keyfini çıkar :7:

Burnumun ucu hala şiş, burun delikleride küçültülmediği için çok doğal:)))) Dr a keşke burnumu biraz kaldırsaydınız dedim, zor bir ameliyattı çok problemli bir burundu, birkaç ay sabret sonuca bir bakalım , istersen hallederiz onu dedi. Ama eşim ve ailem sakın kaldırtma hiç hoş olmaz böyle çok güzel diyor:36:

dün gece tam senin son msjnı okurken deprem oldu cnm ufff çok korktum :14: burda epey hissettik çok uzun sürdü :14: inşallah bir daha olmaz :14:

burun deliklerin öyle çok büyük değil ama ucu biraz kaldırılsa fena olmazmış hiç mi kaldırmamış benimkide hem içten hem dıştan sorunluydu doktorumda zaten kaldıralım dedi ucu düşüktü gerçi ben daha kalkık istiyordum ama bu halide yeterli şimdilik doktorunla konuş cnm biraz kaldırılmasını istiyorum diye

Son düzenleme:
arkadaşlar korkmayın,,, :) ben ameliyatımı oldum ve de süperrrrr hissediyorum,, ilk bi haftayı saymassak,, ,, yalnız drnuzu çokkk iyi arştırın ben 5, 6 senedir araştırıyordum,, ancak bekledigime degdi mutluyum
:emir_bebek:

meraba bende yenı uyelerden :) bende burun amelıyatı olmayı dusunuyorum ama karar veremedım nefes almamda bı problem yok sadece kemer var ve onu duzelttırmek ıstıyorum. sadece bır an karar verıyorum ama sonra vazgcıyorum. okadar cok doktor varkı kı bı okadrada yorum var oyuzden karar veremedım.. bana yardımcı olabılırmısınız. doktor konusunda.. ya da yorum konusunda yoruma ıhtıyacım varrr :15:

kızlar ben de burnumu yaptırmaya karar verdim.çok uzun süre olmadı karar verili. bir aydır bütün yorumları okuyorum.ama çok kararsızım.burnumda çok hafif kemer var ve ucu biraz düşük.kemeri düzelttirmek beni biraz korkutmaya başladı.kemik iyileşmesi çok zor olur bi sorun çıkar diye korkmaya başladım.acaba sadece uç kısmını kaldırtsam nasıl olur sizce?

kızlar ben de burnumu yaptırmaya karar verdim.çok uzun süre olmadı karar verili. bir aydır bütün yorumları okuyorum.ama çok kararsızım.burnumda çok hafif kemer var ve ucu biraz düşük.kemeri düzelttirmek beni biraz korkutmaya başladı.kemik iyileşmesi çok zor olur bi sorun çıkar diye korkmaya başladım.acaba sadece uç kısmını kaldırtsam nasıl olur sizce?

canım o işlem için zaten yatacaksın ve onu yaptırdığında burunu bence tümünü yaptır sonrada burasını neden yaptırmadım dersin komplee olsun iştee korkulacak ne var burun ucununda iyileşme süreci var olmuşken tam olsun bi kere yaptırcan nasılsa

bence de bütümü yaptır. kemiğe her şekilde dokunulacak zatn. benim tim yüzüme çizgiler çizmişti doktorm ameliyat sabahı ki bnm şikayetçi olduğm yer ucuydu sadece. :D burnun başlangıç yerlerini işaretleyip buralar gidick filn demişti. (: bence güvndiğin bi doktora burnunu teslim et bırak doktorun sanatını icra etsin (: bizim göremediğimz şeyleri görüyo onlar.

Back
X