Burnumun Estetiğe İhtiyacı Var mı Kızlar?(fotoğraflı)

ht2nor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2008
378
4
96
Diğer
Evet kızlar yorumlarınızı bekliyorum..Estetik olmalı mıyım sizce..
Diğer topicte belirttiğim gibi Barış Çakır'a fotolarımı göndermiştim ama olmama gerek olmadığını yazmıştı..Ama ben olmak istiyorum..Hani kalkık olsun küçücük olsun demiyorum ama düzeltilmeye ihtiyacı var..burnumun sol üst tarafta bi çıkıntı var mesela o epey bi rahatsız ediyor..Bilmiyorum ama ben beğenmiyorum..
Şimdi bir kaç tane foto ekliyorum daha sonra özellikle profilden,önden çekip eklerim..

5. foto için..sempatiksalakcinni

Eklentiler

• $foto1.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 256
  • $foto2.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 214
  • $foto3.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 622
  • $foto4.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 249
  • $foto5.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 268
..ve bunlar

Eklentiler

• $foto6.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 258
  • $foto7.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 288
  • $foto8.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 317
bence hic gerek yok bosu bosuna o kadar zahmet cekmene degmez cnm

Allahım ne günelre kaldıkkzemuszemus
işin şakası kırılma sakın ..

ama cidden burnun çok hoşş..

nasıl bişey istiyorsunkii..
okka küçük düğme gibimi bişeyy..

birdek burda bu profilden birazcık büyük görünüor ama idğer türlüü diğer resimelrde mükenmel enrdeysee...

birçok ters mesaj bile alacaksın burdan emin ol..

hiç bir kusuru yok burnunun rahat ol...sevgiler..

Her kelimesine katılıyorum..Sen bu burna esteteik yaptırmak istersen burnunu mahvederler çünkü doktorlar yapacak bişey bulamayıp kçültcek kaldırcak kaba tabirle domuz burnu gibi bişey yapcak çooooooooooookk pişman olursun:umursamaz:

Canım önemli olan senin nasıl mutlu olduğun, sence gerek varsa ol rahatsız ediyosa yani ama bencede güzel bir burun :)

bencede çok hoş. sonra pişman olursun. sakın bu doğalllığı bozdurma. çok hoş bir yüzün varmış zaten. çekeceğin sıkıntıya, strese değmez.
z.

bu kalkık burun tutkusunu oldum olası hiç anlayamadım ve ayrıca da bana oldukça itici geliyor.gayet güzel burnun.herkesinki aynı tornadan çıkmış gibi olmak zorunda mı.herkesin yüzüne gideni allah yaratmış.elleme derim.hem bıçak altına yatmak o kadar kolay mı.başka sorunları da beraberinde getirebilir.olan kaç kişi tanıyorum.hep sorunlu.profa bile olan biliyorum.çok çok memnun olan duymadım.

hiç gerek yok gerçekten, burnumun sağında çıkıntı var demişsin, ameliyat olman burnunda çıkıntı olmayacağı anlamına gelmiyo malesef. en azından bu çıkntı sana bedava ve stressiz geldi. para ve zaman harcayıp beğenmeyeceğin bir burna sahip olma ihtimalindense burnunu sevmeye çalış bence yerimseniben

ben arkadaslara katilmiyorum:)) burnun normal yani kotu kesinlikle degil ama anladigim kadariyla genis onden biraz bozuk duruyor yani bana kalirsada yaptirma ama cok daha guzel olabilirsn yaptirirsan eger gercekten istiyorsan yaptir derim ben cok gzl olur..

hic gerek yok..
insan resimlere bakinca zaten aaa ne hos bir bayan diyor..
demekki güzelligini bozan bisey yok
sana yaptir diyen olursa seni kiskandigi icin der

bende burnumu biraz kaldırmayı düşünüyorum saldında. angelina jolie gibi olsam güzel olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…