Burnumun Estetiğe İhtiyacı Var mı Kızlar?(fotoğraflı)

merhaba kızlar ben elif yeniyim neyse canım burnun cok güzel yüzüne göre büyükte değil buarada yüzünde çok güzelmiş:umursamaz:

bence sakıııınnnn sakkınnnnnnnnnnnn degmez yaa ben mahvoldum bu amelıyatta benım burnumda senınkı gıbıydı ,benzettımm, yıne de yaptırmak ıstedım ve suan 5. gunum yaptırdım ama ben hayatımda boyle bır ıskence cekmedım korkutmak gıbı olmasın..cunku herkesın bunyesıne gore sanırım bırcok kısı cok kolay atlatmıs gel gor kı benımkı tam bır felakettı sımdı sımdı bıraz toparlıyorum sankı ..
fakat senın gıbı bır burna sahıpen taktım kafaya yaptırdım sımdı cok pısmanım domuz burnu gıbı gozukuyor zaten umarım boyle kalmazzzzz(((

delumusun nesun kızz ne estetıgı gecme dalganı bızle gayet guzel bır şekıl ve gayet guzel bır boyut asla denemesempatiksalakcinni

canım ne hoş hatunsun yaaa..
burun bi tarafa yüz hatların çok güzel..
biz burda herkesin estetiklerini göre göre ay bende de var mı bi bozukluk diye bakınıp duruyoruz:)) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Canım ya çok geçmiş olsun. Bende kolay toparlanamamıştım ..

delümüsün çok hoş bi burnun var değer mi yani okdr acıya... hem bundan da güsel olamaz bence...
ama tek tip fabrikasyon burun istiosan sen bilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…