Selam arkadaşlar... Sitede burun ameliyatıyla ilgili yorumları okuyordum da en sonunda direk buraya yazmaya karar verdim, tek tek mesaj aramaktansa sadece benim durumumda olanlardan tavsiye almak daha iyi olabilir =)
Benim çocukken burnum gayet normaldi ama şimdi burun kemiğimde sağa kayma var. Bu tür ameliyatları genelde kulak-burun-boğaz cılar yapıyormuş diye duymuştum. Aslında istediğim extradan bi estetik ameliyatı değil, sadece yamukluk düzeltilsin yeter, burun kemiğinde eğrilik olup düzelttirenler bu konudaki deneyimlerini paylaşabilir mi? Hangi doktora ne kadar fiyata ameliyat olmuşlar ve memnuniyet durumu ne
Şimdiden çok teşekkürler
Selam arkadaşlar... Sitede burun ameliyatıyla ilgili yorumları okuyordum da en sonunda direk buraya yazmaya karar verdim, tek tek mesaj aramaktansa sadece benim durumumda olanlardan tavsiye almak daha iyi olabilir =)
Benim çocukken burnum gayet normaldi ama şimdi burun kemiğimde sağa kayma var. Bu tür ameliyatları genelde kulak-burun-boğaz cılar yapıyormuş diye duymuştum. Aslında istediğim extradan bi estetik ameliyatı değil, sadece yamukluk düzeltilsin yeter, burun kemiğinde eğrilik olup düzelttirenler bu konudaki deneyimlerini paylaşabilir mi? Hangi doktora ne kadar fiyata ameliyat olmuşlar ve memnuniyet durumu ne
Şimdiden çok teşekkürler
Acıbadem Kadıköy hastanesinde Prof Özcan ÇAkmak var. KBB orijinli ama aynı zamanda yüz estetik cerrahı. Acayip güven veren bir doktor. Tamponsuz ameliyat sonrası geçirtiyor. Ben olduğum günden beri ona hasta gönderiyorum. 6 ayda bir botoxumu da onayaptırıyorum hatta, kimse botoxlu olduğuma inanmıyor. sitesini incele istersen xxxxx senin sıkıntına çare...
bende o şekılde bır egrılık yoktu ama bıldıgım kadarıyla o egrılık tamamen gıderılemıyormuş, mınumum duzeye ındıriliyormuş, doktor da bunu amelıyat öncesınde söyluyormuş. bende o türden egrılık olmadıgından doktor bunun bir avantaj oldugunu söylemıştı, cunku düzeltılmesı daha zormuş onun normal bir kemere göre... moral bozmak amacım degıl, bil istedim... onun fıyatı da normal estetık fıyatı canım, doktoruna göre degısır. burnun eskısıne göre bayagı düzelmiş olur, memnun kalırsın.
Merhaba Vesper,
Benimde burnum aynen senin anlattığın gibi, küçükken burnum böyle değildi ve kaydıraktan düşmüşüm sanırım ve burnum sağa doğru eğik biraz. İçten burun kemiğim kaymış çünkü. Benimde sağa doğru bir kayma mevcut. Hem şekil hemde nefes alma olarak büyük rahatsızlık duyuyorum. Kaç senedir olmak istiyorum fakat hep korktum. Ama şimdi artık yaptırmak istiyorum. Çünkü hem nefes alamıyorum hemde resimlerimde burnum ön profilden hoş çıkmıyor. İyi bir doktor araştırıyorum. Ben 4 doktor arasında kararsız kaldım.
Selçuk İnanlı, Naci Çelik, Emre İlhan ve Ercan Karacaoğlu. Bir türlü karar veremiyorum. Burun eğriliği olduğu için Semtoplasti ameliyatı olmamız gerekiyor. Yani kıkırdağın düzeltilmesi gerek. İki hafta sonra ameliyat olucam ama hangi doktor daha iyi olur karar veremiyorum ...((
ben de herhangi bir sorun yok nefes almayla ilgili falan... Sadece görüntü açısından istiyorum ve kbb doktoru da yeterli gelir diye düşündüm açıkçası bir de estetisyene verecek param yok öğrenciyim ve bütçem de sınırlı =) acaba Kbb de ne kadara halledebilirim bu işi :/
eger ızmırdeysen ben 2000 e oldum kbb uzmanı kendını cok gelıstırmıs 2. ayım ve cookk memnunummm
bende o şekılde bır egrılık yoktu ama bıldıgım kadarıyla o egrılık tamamen gıderılemıyormuş, mınumum duzeye ındıriliyormuş, doktor da bunu amelıyat öncesınde söyluyormuş. bende o türden egrılık olmadıgından doktor bunun bir avantaj oldugunu söylemıştı, cunku düzeltılmesı daha zormuş onun normal bir kemere göre... moral bozmak amacım degıl, bil istedim... onun fıyatı da normal estetık fıyatı canım, doktoruna göre degısır. burnun eskısıne göre bayagı düzelmiş olur, memnun kalırsın.
kemik eğriliği düzeltilebilen bi ameliyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?