bende de çok eğrilik var yanlardan burnumun iki tarafı o kadar farklı ki sürekli sağ tarafıma dönerek insanlarla konuşmaya çalışıyorumönden de baya eğri ama benim nefes alma problemim yok yani aslında hangi kbbci doktora gitsem farklı bir şey söylediler. Biri nefes sorunun var dedi, öteki burnu biraz kaldıralım dedi, diğeri eğriliğin normal hiç birşey yok dedi kbbciye ameliyat olmak için hiç cesaretim yoktu çünkü hepsi farklı birşey diyor bende tanıdık bir plastik cerrahtan gün aldım içini dışını herşeyini düzeltcek eğrilikte kalmıycakmış ama devlet bütün eğrilikleri karşılıyorsa fiyat olarak belki tekrar iyi bir kbbciyi düşünebilirim ama bildiğim kadarıyla devlet nefes problemi kısmını karşılıyor bende nefes problemi var mı bilmiyorum ki???? ^o^ neyse herkese iyi burunlar inşallah
ne kadara maal olacak size acaba
canım normalde sskda we dewlet hastanelerınde plastıc cerrahlar oluyo hem düzeltıyolar hemde estetik yapıyolar dıye bılıyorum
benim burnumda ciddi derecede egriydi ve buna baglı olarakta ciddi nefes alma problemlerim oluyordu ve coooook ama cok dr gezdim fakat hepsinde vardı ve 2 yıllık araştırmalarım sonucunda prof.dr.özcan çakmakta karar kıldım ve hiç pişman degilim meliyatım tamposuz oldu ve ek olarak masaj da istemedi her gittigimde ilk kez ameliyat olacakmışsım gibi ilgilendi cocukla ilgilenir gibi inanın ameliyat olalı 1 ay oldu ama görenler en az 4-5 aylık gibi diyor kaldı ki bende herşey yapabiliyorum 20 günlükken denize bile girdim düşünün artık bu ameliyatı olacaklar hiç olmazsa özcan beyi bi göründer derim haa içlerine sinmezse ameliyat olmaları şart degil ama en azında sorularına dogru cevap alabilirler mesela şu da var benim ameliyatım biraz zordu 4 saat sürdü kolay bir ameliyat degildi yani olacaklara şimdiden gecmiş olsun diyorum.
Ben 2009 da kemik eğriliği şikayetiyle ameliyat oldum. Şimdiki aklım olsaydı devlet hastanesinde kulak burun boğazcıya lokal anesteziyle olmaktansa para verip özelde ameliyat olmayı tercih ederdim.Burnumda olan kayma devam ediyor.İki senedir doktor arıyorum geçirdiğim ameliyat yüzünden dizilerdeki ameliyat sahnelerine bile dayanamıyorum.Benden tavsiye özelde yaptırmak daha mantıklı
benim burnumda ciddi derecede egriydi ve buna baglı olarakta ciddi nefes alma problemlerim oluyordu ve coooook ama cok dr gezdim fakat hepsinde vardı ve 2 yıllık araştırmalarım sonucunda prof.dr.özcan çakmakta karar kıldım ve hiç pişman degilim meliyatım tamposuz oldu ve ek olarak masaj da istemedi her gittigimde ilk kez ameliyat olacakmışsım gibi ilgilendi cocukla ilgilenir gibi inanın ameliyat olalı 1 ay oldu ama görenler en az 4-5 aylık gibi diyor kaldı ki bende herşey yapabiliyorum 20 günlükken denize bile girdim düşünün artık bu ameliyatı olacaklar hiç olmazsa özcan beyi bi göründer derim haa içlerine sinmezse ameliyat olmaları şart degil ama en azında sorularına dogru cevap alabilirler mesela şu da var benim ameliyatım biraz zordu 4 saat sürdü kolay bir ameliyat degildi yani olacaklara şimdiden gecmiş olsun diyorum.
mrblar benimde burnumda eğrilik var ama çok belli değil ve kıkırdak bozulması mevcut, özcan beye göstermeyi ve ameliyat konusunda bilgi almayı çok istiyorum ama istanbul yaşadığım şehre çok uzak ,ameliyat ücretini aşağı yukarı söylemenz mümkünmüdür acaba birde burun eğriliği söz konusu olunca sigorta yarısını karşılıyor diye duydum bunun doğruluğu varmıdıdr siz nekadar ödemiştiniz ..en azından bunu öğrenrsem istanbula gelmeyi göze alacam :)şimdiden teşekkürler
cnm ben haziranda oldum ve 8 milyar ödedim sigortanın krşılaıp karşılamadıgını bilmiyorum özcan bey özel acıbadem hastanesinde calışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?