burnunda kemik eğriliği olanlar???

bende de çok eğrilik var yanlardan burnumun iki tarafı o kadar farklı ki sürekli sağ tarafıma dönerek insanlarla konuşmaya çalışıyorum önden de baya eğri ama benim nefes alma problemim yok yani aslında hangi kbbci doktora gitsem farklı bir şey söylediler. biri nefes sorunun var dedi, öteki burnu biraz kaldıralım dedi, diğeri eğriliğin normal hiç birşey yok dedi kbbciye ameliyat olmak için hiç cesaretim yoktu çünkü hepsi farklı birşey diyor bende tanıdık bir plastik cerrahtan gün aldım içini dışını herşeyini düzeltcek eğrilikte kalmıycakmış ama devlet bütün eğrilikleri karşılıyorsa fiyat olarak belki tekrar iyi bir kbbciyi düşünebilirim ama bildiğim kadarıyla devlet nefes problemi kısmını karşılıyor bende nefes problemi var mı bilmiyorum ki???? ^o^ neyse herkese iyi burunlar inşallah

ne kadara maal olacak size acaba

mrb.bnmde burnumda biraz kemik eğriliği var önden bakıldığında görüntüde bir sorun yok ama profilden hafif kemerli gibi duruyor öyle çok kemikli değil ama eğri duruyor.Özel hastanelerin sigortayla anlaşmalı olanlarında sigorta ne kadarıı karşılıyor biliyr musunuz yardımcı olursanız çok sevinirim.Bir de İstanbulda özel hastanede kbb'ye ameliyat olan ve doktor önerirseniz memnun olurum ::)

benim burnumda ciddi derecede egriydi ve buna baglı olarakta ciddi nefes alma problemlerim oluyordu ve coooook ama cok dr gezdim fakat hepsinde vardı ve 2 yıllık araştırmalarım sonucunda prof.dr.özcan çakmakta karar kıldım ve hiç pişman degilim meliyatım tamposuz oldu ve ek olarak masaj da istemedi her gittigimde ilk kez ameliyat olacakmışsım gibi ilgilendi cocukla ilgilenir gibi inanın ameliyat olalı 1 ay oldu ama görenler en az 4-5 aylık gibi diyor kaldı ki bende herşey yapabiliyorum 20 günlükken denize bile girdim düşünün artık bu ameliyatı olacaklar hiç olmazsa özcan beyi bi göründer derim haa içlerine sinmezse ameliyat olmaları şart degil ama en azında sorularına dogru cevap alabilirler mesela şu da var benim ameliyatım biraz zordu 4 saat sürdü kolay bir ameliyat degildi yani olacaklara şimdiden gecmiş olsun diyorum.

ben estetikçiye olmuşum burnumda çocuklukta oluşan bir kırıktan dolayı yanlış kaynama sonucu eğrilik vardı onu düzelttiler

Merhaba, bende birkaç hafta sonra Özcan beye ameliyat olacağım, burnumda 6 yaşında geçirdiğim bir kaza sonucu ciddi bir eğrilik ve nefes alma problemim var. Ameliyattan çok korkuyorum Özcan bey içime sindi ama İnternet'e bakınca çooook fazla doktor ismi görüyorum kafam karışık yani. Bana fotograf göndermen mümkünmü, ayrıca Özcan bey hakkında biraz daha detay yazabilirmisin' şimdiden teşekkürler

Ben 2009 da kemik eğriliği şikayetiyle ameliyat oldum. Şimdiki aklım olsaydı devlet hastanesinde kulak burun boğazcıya lokal anesteziyle olmaktansa para verip özelde ameliyat olmayı tercih ederdim.Burnumda olan kayma devam ediyor.İki senedir doktor arıyorum geçirdiğim ameliyat yüzünden dizilerdeki ameliyat sahnelerine bile dayanamıyorum.Benden tavsiye özelde yaptırmak daha mantıklı

kesinlikle katılıyorum, ben de devlette ameliyat oldum ve eğriliği düzelmedi, nefesim açılmadı, aynı hatayı yaparak 2. kez de devlet hastanesinde başka bir doktora ameliyat oldum. Kemiğimi kırmaya cesaret edemediği için saçma sapan bir şey yaparak eğriliği kamufle etmeye çalışmış, çok pişmanım, em kötüsü de bu eğrilik geçmez bunu artık dert etmemelisin diye beni inandırması. Özelde tanıştığım profesör hocalar inanamadılar burnuma, ne "S" burunlar düzelttik, bu burunda yapılmayacak bir durum yok dediler. Nasıl pişmanım anlatamam ((

mrblar benimde burnumda eğrilik var ama çok belli değil ve kıkırdak bozulması mevcut, özcan beye göstermeyi ve ameliyat konusunda bilgi almayı çok istiyorum ama istanbul yaşadığım şehre çok uzak ,ameliyat ücretini aşağı yukarı söylemenz mümkünmüdür acaba birde burun eğriliği söz konusu olunca sigorta yarısını karşılıyor diye duydum bunun doğruluğu varmıdıdr siz nekadar ödemiştiniz ..en azından bunu öğrenrsem istanbula gelmeyi göze alacam :)şimdiden teşekkürler

cnm ben haziranda oldum ve 8 milyar ödedim sigortanın krşılaıp karşılamadıgını bilmiyorum özcan bey özel acıbadem hastanesinde calışıyor.

cnm ben haziranda oldum ve 8 milyar ödedim sigortanın krşılaıp karşılamadıgını bilmiyorum özcan bey özel acıbadem hastanesinde calışıyor.

teşekkürler bunu merak ediyordum,benim sağlık güvencesi özel sandık acıbademle anlaşmalı ama yinede karşılamaz sanırımm...yeni burnunu merak ettim buarada :) neyse cvp için tekrar teşekkürler cnm

Slmlar,
Özcan çakmakla görüştüm revizyon ameliyatı için. Gerçekten çok ilgili bi doktor. Ama benim 3. Ameliyatım olucak ve kendime tanıdığım son şansım. Özcan beye ameliyat olup memnun olan yada sıkıntı yaşayan arkadaşlar, yardımcı olursanız sewnirim...

Ben burun estetiği yaptırmak için estetik doktoruna gitmiştim burnumdaki eğrilik sonucu sağ tarafımda kıkırdak oluşmuş(şişlik gibi) o da nefes almamı engelliyordu. ayrısı burnumdaki kemiği de aldırmayı düşünüyordum doktorum burun eğriliğini ve tıkanıklığını kbbnin yaptığını onunda dış görünüş için rütuşlar yaptığını(kemiği aldırma ucu kaldırma vs) söyledi ameliyatıma hem kbb hemde estetik doktoru girdi normalde de ikisinin girdiğini biliyordum ama bazı arkadaşlarda sadece 1 doktor ameliyat yapmış.

konu açılalı epey olmuş . burada ameliyat olan arkadaşların son durumu nedir acaba . bende ameliyat olmayı düşünüyorum. bendeki burun eti , kemik eğiriliği hem içerden hem dışardan müdehale gerekiyor benimkine okadar sıkıntıya katlanmışkne bari dış görüntüsüde düzelsin istiyorum ama tereddütlerim var . ameliyat ne kadar sürüyor , ameliyat sonrası şişliklerin görüntüsü katlanılabilir düzeylerdemi yoksa can sıkıcı eve kapatıcı bir görüntü mü oluyor . bu görüntü ne zaman düzeliyor . çalışıyorum ben ve 10 günden fazla rapor vermezler bana . hem maaşıda hemen alamıyacağım için sıkıntı olur kredim var ödemem gereken o sebeple fazla uzun kalamam evde ama görüntü kötü olursa da çok sıkıntılı anlar yaşarım. Allah korusun birde düşme kalkma şeklin daha beter olması .bunlardan korkuyor insan zaten bu yüzden hep erteledim ya . ama canıma yetti artık . burnumun içindeki polip çok kötü druumda sürekli şişiyor buda beni sürekli gripliymişim gibi yapıyor. konuşturmuyor sürekli bir hapşıık pıskırık gözlerim hep sulu ağlamış gibi süreklli bir yorgunluk bitkinlik hali nefes alamıyorum , spor yapıcam tıkanıyorum kalbime bir sancı giriyor . yani kısacası hayat kalitem yüzde onlara düştü artık ameliyat olmam kaçınılmaz ama bu kaygılarla da hala erteliyorum. annem ol diyor burnun iyice tıkanıcak yoksa ... bu ameliyattan olan tanıdıklarım var çevremde mesela bir arkadaş estetikli oldu devlette bir kuruş para ödemedi. doktoru iyiydi . burnu orak burun denecek kadar eğriydi şimdi okka gibi oldu erkek bu arkadaş çok ta yakışıklı oldu dünya ahiret bacısı olayım:) neyse birtane side özelde oldu o da memnun kaldı doktorundan . kara veremedim ki . karadeniz bölgesinde ordu-samsun civarında doktor hastane önerileri varsa değerlendirmek isterim . ameliyat olanlar bilgi verilerse çok sevinirim. olanlar geçmiş olmayanlara geçecek olsun ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…