yorumları okudumda şimdi dikkatimi cekti şu yorum... cnm bendede kemik eğriliği vardı fakat tamamen giderildi şimdi gayet düz duruyo kemigim.
cnm sen hangi şehirdesin bilmiyorum acıkçası yapılan yorumlarıda cok okumadım sadece actıgın başlık üzerine girdim ve sorduğun şeyi okudum aynı şey bende oldugu ve amelyat oldugum için cvp yazayım dedim :) bende de bunumda burun kemiğimde sağa doğru eğrilik vardı ben kbb ye gittim direk onun dışında ucundada düşüklük vardı uzundu biraz burnum kemik eğriligi için kbb bana amelyat dedi direk zaten amelyat olurken ekstradan sekliyle ilgili bi sorunum varsa onuda düzelteceklerini söylediler ben ısrarla seklini düzeltmeleri için ekstradan amelyata plastik cerrahının girip girmeyecegini sordum ve doktordan aldıgım tek cvp plastik cerrahı burnun sadece dışını bilir ve sadece dışıyla ilgilenir kbb doktoru hem içini hem dışını bilir dedi bana ve ben kbb ye amelyat oldum ve sonuçtan çok çok memnunum doktorumdan ayrıca memnun kaldım herkes burnumun cok dogal hatta estetikli oldugu belli olmuyor diye bayılıyo diyebilirim bunun dışında araştırma hastanelerinde eğer sağlık güvencende varsa beş kuruş ödemeden bitirirsin işini cnm heleki kemiğinde sorun oldugu için mecbur amelyat istendigi için hiçbi şekilde para vermezsin benim gibi....(bedavaya getirdim estetiğimide :)) herkes özel doktora kosuyor onların daha güzel yapcagını düşünerekten dünya para veriyorlar ama özel olup okadar parayı alıp amelyatın hakkını veremeyen doktorlarıda görüyoruz kısacası ben arastırma hastanesinde oldum kbb ye oldum doktorumdanda çok memnun kaldım burnumun tasarımını bile yaptırmadan geçtim amelyata iyiki o doktora gitmişim ellerine sağlık diyorum :) bu arada ben hatay antakyada prof.yaşar çokkesere yaptırdım amelyatımı ay ne çok konuştum ben yaa :) inşallah istedigin gibi bi doktor bulur amelyatını hayırlısıyla olursun
bana egrılıgın olmamasının avantaj oldugunu , onun duzeltılmesının daha zor oldugnu soyledı görustugum doktorlar. egrılıge göre de degisır tabi. tamamen duzeldıyse ne mutlu size, darısı diğerlerının başına:)
selam svjn şimdi okudum mesajını çok ilgimi çekti =) Ben istanbuldayım, hatay da çok ters aksi gibi :/ ama kemik eğriliği var diye sigorta bunu karşılıyor muymuş benim de sigortam var aslında =) Bir de son bişi burnun ne kdar zamanda yerine oturdu? Demek istediğim insanlar bir kaç ay burnun şiş ve henüz şeklini almadan gezeceksin diyorlar da sen de bu süreç nasıldı? Ve kemiğini kırdılar mı?
Çok saol cnm tekrardan =)
Bende burnumdam çok az nefes alıyorum diye kbb a gittim içten kemik eğriliği varmış semtoplasti yapabiliriz istersen dedi. İstemedim ama kuzenimde dıştan gözle görülen bi eğrilik vardı o ameliyat oldu estetikte yapabiliriz istersen demiş oda kabul etmiş ve sonuç çok kötüydü burnu şiş olarak kaldı kbb nin yaptığı estetikten ne olur yani. sonra tekrar estetik yaptırdı ama yine düzelmedi.
birazda şans işte..
öyle deme cnm yaa bende diyodum kbb estetikten ne anlar diye fakat amelyata gecmeden bana seklinide düzeltmemizi istediginiz yer varmı dediler ben onlara estetik dr.gececekmi diye sordugumda aldıgım cvbı söyliyim plastik cerrahı burnun sadece dışını bilir kbb dr burunun hem içini hem dışını bilir dediler ve haklı çıktılar ben kbb ye hem normal amelyatımı hemde estetiğimi yaptırdım çokta memnunum tabi doktordan doktora değişebilr benim doktor süper çıktı şansıma :)
eğrilik bakınca anlaşılıyor mu yoksa filmle falan mı
Selam arkadaşlar... Sitede burun ameliyatıyla ilgili yorumları okuyordum da en sonunda direk buraya yazmaya karar verdim, tek tek mesaj aramaktansa sadece benim durumumda olanlardan tavsiye almak daha iyi olabilir =)
Benim çocukken burnum gayet normaldi ama şimdi burun kemiğimde sağa kayma var. Bu tür ameliyatları genelde kulak-burun-boğaz cılar yapıyormuş diye duymuştum. Aslında istediğim extradan bi estetik ameliyatı değil, sadece yamukluk düzeltilsin yeter, burun kemiğinde eğrilik olup düzelttirenler bu konudaki deneyimlerini paylaşabilir mi? Hangi doktora ne kadar fiyata ameliyat olmuşlar ve memnuniyet durumu ne
Şimdiden çok teşekkürler
öyle deme cnm yaa bende diyodum kbb estetikten ne anlar diye fakat amelyata gecmeden bana seklinide düzeltmemizi istediginiz yer varmı dediler ben onlara estetik dr.gececekmi diye sordugumda aldıgım cvbı söyliyim plastik cerrahı burnun sadece dışını bilir kbb dr burunun hem içini hem dışını bilir dediler ve haklı çıktılar ben kbb ye hem normal amelyatımı hemde estetiğimi yaptırdım çokta memnunum tabi doktordan doktora değişebilr benim doktor süper çıktı şansıma :)
Arkadaşlar anadolu yakası dr tavsiyesi olan?
cok zorlanıyorum burnumdan hem egrilik hem et var.
lutfen ameliyat olupda nefes darlıgından kurtulmus arkadaslardan ozellikle rica ederim.
kime oldunuz acaba
canimcim....ben gecen sene 10.07.2010 da hem saglik hemde dis goruntusunden rahatsiz oldugum icin ameliyat oldum op.dr.emre ilhan beye..ben yurt disinda yasiyorum ve ameliyat olmadan once burnumdan sorunum vardi..oncelikle is yerinde ve disarda burnum durup duruken yada en ufak bir ellemede kaniyordu hep...bende bunu hep isteki stresime yorumlardim...2-3 defa degisik almanyada kulak burun bogaza gittim....burnun hassas ve burun ici kuru kaldigi icin kanama yapiyor dediler..ve her gitmemde burun icindeki catlayan kilcar damari yaktilar..istanbula geldim emre beyle gorusmeye...saten ameliyat olmak cok istiyordum ama cok korkularim vede cok endiselerim vardi...kendisi burnumu kontrol ettiginde direk soyledi bana burun icinde sag tarafinda kemik egriligi var ve o yuzdende burnun kanamasi ordan geliyor.cunki kemik egri oldugu icin iceerden, damarlar geciyor felan dedi....yani uzun lafin kisasi benim ameliyatim kemik egriligiyle estetikle beraber tam 6 saat sürdü..tabi bu kisiye gore degisebilir....suan cok mutlu vede cok sagliklyiim rahat nefes alabiliyor evde hayatin tadini cikarabiliyorum...herkese saglikli nefesler diliyorum...umarim yardimci olabilmisimdir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?