burnunda kemik eğriliği olanlar???

yorumları okudumda şimdi dikkatimi cekti şu yorum... cnm bendede kemik eğriliği vardı fakat tamamen giderildi şimdi gayet düz duruyo kemigim.

bana egrılıgın olmamasının avantaj oldugunu , onun duzeltılmesının daha zor oldugnu soyledı görustugum doktorlar. egrılıge göre de degisır tabi. tamamen duzeldıyse ne mutlu size, darısı diğerlerının başına:)

selam svjn şimdi okudum mesajını çok ilgimi çekti =) Ben istanbuldayım, hatay da çok ters aksi gibi :/ ama kemik eğriliği var diye sigorta bunu karşılıyor muymuş benim de sigortam var aslında =) Bir de son bişi burnun ne kdar zamanda yerine oturdu? Demek istediğim insanlar bir kaç ay burnun şiş ve henüz şeklini almadan gezeceksin diyorlar da sen de bu süreç nasıldı? Ve kemiğini kırdılar mı?

Çok saol cnm tekrardan =)

evet cnm cok sükür tamamen düzeltildi :):) insallah diger arkadaslarda hayırlısından kurtulur :)

zaten senin için yazdım cnm :) evet gercekten ters bi yerdesin yakın olsaydı iyi olurmustu aslında .....gecen subat ayından itibaren bu yasa cıkmıs cnm arastırma hastanelerinde sosyal güvencen varsa amelyatı ücretsiz oluyosun ki kemiginde sorun varmıs senin cnm arastırma hastanesinde kbb de bunu sigortanla ücretsiz amelyat olabilirsin ordada arastır istersen mecburi amelyat seninki hiçbi ücret vermeden olabilirsin .. benim burnum su an 6. ayımdayım oturmuş durumda diyebilirim kı zaten benim burnum daha ilk 2-3 ayda oturmustu diyebilirim evet şişlik oluyo ama bende herkesin abarttıgı kadar şişlik olmadı cnm hatta herkesin yüzü gözü şişiyo morarıyo fakat benim doktor öyle iyi cıktıki hiçbi yerimde öyle abartılacak kadar şişlik morluk olmadı tabi amelyat günü ve gecesi buzla destek cıktık bizde onunda etkisi var ve benim burnum ilk zamandan şekli belliydi hiçte şekilsiz gezmedim açıkçası gerçi bu durum hem doktordan hemde hastanın bünyesinden degişebilir bence diye düşünüyorum cok rahat bi amelyat gecirdim diyebilirim .. kemiğimi kırdımı bilmiyorum cnm ben normal anestezi aldım lokal degil oyüzden hiçbişe duymadım amelyat esnasında doktorada sormak hiç aklıma gelmedi ilk cıktığımdan beri ben çok begendigim için neler yaptıgını sormayı düşünmedim diyebilirim :):):) rica ederim cnm sormak istedigin bişe varsa çekinmeden sorabilirsin :) bu arada doktorum bugün beni aradı gel bi bakalım kontrol edelim ne var ne yok nasıl oldu diye gidicem yarın yada diger gün bi kere daha tesekkür edecem kendisine öyle görünüyo :)::) darısı başınıza insallah en güzel buruncuklar sizinde olsun :):)

öyle deme cnm yaa bende diyodum kbb estetikten ne anlar diye fakat amelyata gecmeden bana seklinide düzeltmemizi istediginiz yer varmı dediler ben onlara estetik dr.gececekmi diye sordugumda aldıgım cvbı söyliyim plastik cerrahı burnun sadece dışını bilir kbb dr burunun hem içini hem dışını bilir dediler ve haklı çıktılar ben kbb ye hem normal amelyatımı hemde estetiğimi yaptırdım çokta memnunum tabi doktordan doktora değişebilr benim doktor süper çıktı şansıma :)

eğrilik bakınca anlaşılıyor mu yoksa filmle falan mı

Aynı durumdan bende muzdaribim maalesef. Sol tarafa doğru bir eğrilik mevcut.
Süleyman Candan'a ameliyat olacağım iyi bir doktor güven veriyor araştır istersen.

"Aslında istediğim extradan bi estetik ameliyatı değil, sadece yamukluk düzeltilsin yeter" demişsiniz...Ben de yıllardır aynı istekte bulunduğum için ameliyatı ertletiyorum. Çünkü görüştüğüm kbb uzmanı hekimler kemik eğriliği düzeltildiğinde, düzeltme boyutuna göre, uç kısmında da oynama yapmak, törpülenen kemiğin ardından düşme yapan uç kısmı toparlamak gerekir diyorlar. Hatta birkaç yıl önce nefes açma ameliyatı olup kemik kısmına dokundurtmadım, sonuçtan korktuğumdan...Şimdiyse fiziken de rahatsızlık veriyor. Bu nedenle son derece özenle hekim bulmaya çalışıyorum. Hiç kolay bir şey değilmiş.

kime oldunuz acaba

arkadaşlar benim burnum eğriydi ameliyat oldum hala yamuk ucu. bi de dudak alın burun üçlüsü tam simetrik değil neden böyle oldu

Arkadaşlar anadolu yakası dr tavsiyesi olan?
cok zorlanıyorum burnumdan hem egrilik hem et var.
lutfen ameliyat olupda nefes darlıgından kurtulmus arkadaslardan ozellikle rica ederim.

Arkadaşlar anadolu yakası dr tavsiyesi olan?
cok zorlanıyorum burnumdan hem egrilik hem et var.
lutfen ameliyat olupda nefes darlıgından kurtulmus arkadaslardan ozellikle rica ederim.

arkadaşım şu zamanda istanbulun yakalarından ziyyade sana güzel bir doktor lazım burak erdamarı araştır sen tam onun hastasısın

canimcim....ben gecen sene 10.07.2010 da hem saglik hemde dis goruntusunden rahatsiz oldugum icin ameliyat oldum op.dr.emre ilhan beye..ben yurt disinda yasiyorum ve ameliyat olmadan once burnumdan sorunum vardi..oncelikle is yerinde ve disarda burnum durup duruken yada en ufak bir ellemede kaniyordu hep...bende bunu hep isteki stresime yorumlardim...2-3 defa degisik almanyada kulak burun bogaza gittim....burnun hassas ve burun ici kuru kaldigi icin kanama yapiyor dediler..ve her gitmemde burun icindeki catlayan kilcar damari yaktilar..istanbula geldim emre beyle gorusmeye...saten ameliyat olmak cok istiyordum ama cok korkularim vede cok endiselerim vardi...kendisi burnumu kontrol ettiginde direk soyledi bana burun icinde sag tarafinda kemik egriligi var ve o yuzdende burnun kanamasi ordan geliyor.cunki kemik egri oldugu icin iceerden, damarlar geciyor felan dedi....yani uzun lafin kisasi benim ameliyatim kemik egriligiyle estetikle beraber tam 6 saat sürdü..tabi bu kisiye gore degisebilir....suan cok mutlu vede cok sagliklyiim rahat nefes alabiliyor evde hayatin tadini cikarabiliyorum...herkese saglikli nefesler diliyorum...umarim yardimci olabilmisimdir....

bu arada almanyadaki hic bir doktor burun icinde sag tarafda kemik egriligi oldugunu bana soylememislerdi...emre beyden duyunca sok olmusdum ...neyseki iyiyim...demin yazmayi unutmusum:)

cok tesekkur ederim canim ya hemen arastırıcam.

xxxxxxxxx
kızlar işte benim amelyattan önceki ve sonraki hallerim :) eğriliğim dıştanda böyle görünüyodu işte ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…