- 4 Haziran 2012
- 2.163
- 1.841
- 248
- Konu Sahibi dark princess
-
arkadaslar ya burnumu deldireli ay oldu fakat icinde bi sislik olustu ltihap gibi oldu cok rahatsiz oldum sisme falan var deldirirken Dettol yara speryi verdiler aksatmadan kullaniyorum hizmami yikiyorum guzelce temizliyorum beze gibi icerisinde sisti sebep ne olabilir ?
Ben dün burnumu deldirdim ama taktıkları küpe cok büyük görünüyor gözüme 3 gün çıkarma sonra değiştir dediler ama duramıyorum bi acıma şişme filan olmadı şimdilik aldığım ufak hızmayı taksam acaba sorun olurmu
böyle burnumda vida varmıs gibi duruyor bu
ilk gün değiştirip çok sorun yaşayan var mı arkadaşlar bi yardım etseniz süper olur :)
valla yanlıslıkla cıktı ve takamadım geri kapandı hemen anlamadım ben bu işi artık iyileşince tekrar yaptırıcam ve asla ellemicem :)
Ve bana hiçbir bakim ürünü onermedi ne yapmam gerekiyoMerhaba kızlar ben burnumu 3 gün önce deldirdim deldirdigim gün hiçbir acı olmadı bayan bana arada hizmayi çevirmemi söyledi 2 gün sonra değiştir dedi dün denedim çıkmadı hizmam ve kiyafetime takıldı canım çok yandı cidden bugün sabah kolayca çıktı yeri kipkirmizi olmuş çok kötü sızlamaya basladi taktım hala sizliyor neden acaba
Ve bana hiçbir bakim ürünü onermedi ne yapmam gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?