burnunu sürttürücem demiş:((

salypol

19.09.2011
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
243
0
46
İstanbul
kızlar erkek arkadaşıma ulaşamıyorum meğer bilerek yapıyormuş burnumu sürttürmek istiyormuş zaten onsuzlukta eriyorum yok mudur intikam planı?? telefonum kapalı olunca deli oluyo... şöyle güzel bir plan..yada intikam almasını engelleyecek bişey çünkü canımı acıtıyor.

umursama. ya da umursamıyomuş gibi yap. başka çare yok bacım, bu işin taktiği tektir.

asla ama aslaaaaa a-ra-ma-ya-cak-sın!!!!!!!!!!!!!baska yolu yok

ben hala yana yakıla aramayı düşünüodum öyle yaparsam uzaklaşır benden demi kızlar( yani taktiği buysa ve dönecekse(

Biraz Kendinden Bahsetsen de Biz de Konuyu Anlayabilsek..
Neden Açmıyor ?
Kavga mı Ettiniz ?

onu ziyarete gittiğim zaman bir gün kalabilmiştim ailem bilmiodu sorun çıkardı sabah dönmek zorunda kaldım. anlamadı anlamak istemedi çünkü aynı sabah evlilik teklif etcekmiş arkadaşlarıyla yemek hazırlamışlar yani ben öylece bıraktım ve üstüne yalnız kaldı. affetmedi uzun bir süre yeni yeni affedio ama bu sürede istanbulda olmam ona zor geliyor. o antalyada ben istanbulda. peşime adam takmıştı napıyo fln en son facebook olayım gece giriomuşum yani beni çok abartıyor. facebookumda ki tüm erkek arkadaşlarımı sildim. kimse kalmadı daha napsam bilmiyorum. facebook olayına zaten çok içerlemiş kullanmamı istemiyoo anladığm kadaryla. anlamadığm beni neyi olarak görüo ki bu kadar kısıtlıyo normal mi bu?? ve bu facebook olayına sinirlenmiş beni aramış benimde sınavım vardı telimi kapamıştım. halamın kızına dönmüş napıo orda filan demiş atşmışlar. sinirden kuzulkurt filan demiş( kaybetmek istemiyorum onu

Evlilik teklifi yapacak kadar ciddi bi ilişki anlaşılan ama siz beni neyi olarak görüyor diyorsunuz:44:
Erkek arkadaşınızın hayalleri yıkılmıştır siz erkenden gidince ama sizide anlaması lazım ailenizden de habersiz gitmişsiniz sonuçta
Çok fazla kısıtlamaya çalışıyor sizi
Buna izin vermeyin

yaş kaç abla??__________

benim 25 onun 31 oldu. evet kısııtlamaya çalışıyo erkekler bunu hep yapıyorlar mı? bundan sonra napmalıyım. hadi diyelim burnum sürttü içi rahatlicak mı (

öhh bişi demiyorum 16 17 sandıydım ben. liseliler bile yapmıyo artık böle şeyler yav, burnunu sürtmek ne demek, onu bıraktım burnunu süretecem diyen adamı kaybetmek istemeyen 25lik kızçeye ne demeli bilemedim.

burdakiler ne kadar kırıcı eleştiriler yapıyorlar böyle.
yaş ister 25 olsun ister 35 insan sevdiğini kaybetmek istemez bence.

evet belki yapmıyo liseliler fln ama o çok içerlemiş duruma bakarmısın hala yaşadığı acıları bana yaşatmak istio. psk bozuldu pskolga gtcem demiş(

burdakiler ne kadar kırıcı eleştiriler yapıyorlar böyle.
yaş ister 25 olsun ister 35 insan sevdiğini kaybetmek istemez bence.

evet kesinlikle bu kadar çok ciddiye alan birini görmedim ki.. ister çocuk ruhlu olsun veya alıngan aslında bu beni ne kadar çk taktığını gösterir(yada sevdiğini( demi??

evet kesinlikle bu kadar çok ciddiye alan birini görmedim ki.. ister çocuk ruhlu olsun veya alıngan aslında bu beni ne kadar çk taktığını gösterir(yada sevdiğini( demi??

evet bence de öyle.
biraz kinci galiba.ama unutma ki insan takmadığı veya az sevdiği birine bu kadar kızmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…