burnunu sürttürücem demiş:((

Burnunu surtturmekte neyms konuyu bastan sona okudum bana yapılsa bn daha ınatcıyımdır asla gerı donmem onun aklınn basına gelmesnı beklerdım ama mademkı msj atmssn ve hala donmyor bnce o bı havalara gırms, yanına gelcektm bıletm fln hersym hazırdı ama snn bu ınatcılıgn yuzunden gururm hevesm hersym kırıldı hoscakal dıye bsey yazardm bak o sınırle nasıl hemen ya msj atıyor yada arıyor bıtırdın sanıp o zmnda acıklardm bn muneccım deglm aılemden gızlı gelmstm keske yermde sn olsaydn da anlasaydn snn ıcın yne kacmayı planladm onu bıle takmadn dııp bıde kızardm kım kımn burnunu surtuyomus gorurdu anyayı konyayı.

uff aklım çok karıştı gitsem mi gitmesem mi nolur onu kaybetmemek için gitmelimiym gitmemelimiyim bilmiyorum artık:S o zaman ne yazim geleceğimi yazmıştım mesajımda şimdi gitmezsem yalancı diyicek :S bir mesaj söyleyin yazimmm(

kesin kendine getirir mi bu durum onu??? çok acı çekiyorum zaten gidersem ne biçim kız ne hafif falan diye düşünsün hiç istemiyorum bu yüzden gitmiodum. bu mesaj onu kendine getiricekse hemen. havalara mı girmiş öyle birşey olmalı ki o bana dönmeli ( çok teşekkürler bu güzel yorumun için içim açıldı biraz yaaaaa

bunu yazabilirsin. kız başıma otogarlarda ekecek kadar vicdansız bir adamsın sen diye de ekleyebilirsin sonuna, sana kalmış.

Hoscakal yazdıgın ıcın bıtırdıgını dusunucektır ve bıda senden msjda haberde alamaması demek bu, kesın cıldırır ve bı tepkı verır sansını dene derım. Hem kendını bu kdr yıprtma bak kndmden bılıorum hep ıcıme attm alttan aldım ılskınn baslarnda smdı kndme kızıorum nıe yapmısım hemen o an kızsaydm ona da o da devam etmesydı dıe bıgun cok dalıma basıldıgı ıcın patlamstm o gunden snra ılıskmde hersy ıstedgm gıbı gttı ve smdı sınırlenıyosam saklamıorum :) bnce snde yıpratıp durma kndını eger bıtırmen ble ztn onun ıcın donulmıcekse o ztn kafasnda bıtırms demektır hıc gerek yok uzulmene ama egerkı dedgm gıbı donerse sakın ezdırtme kendını sen kız sen sınırlen bu ne anlayıssızlıktır dıe haklı oldgnu gosterkı bıda bole numaralara kalkısmasn:)

çok inatçı kızlar bana bi şarkı göndermişti tehdit eder gibi umarım gururun son bulduğunda orda olurum. işte bunun içinde savaşmak istyorum kaybetmek değil savaşmalıyım aslında..

çok inatçı kızlar bana bi şarkı göndermişti tehdit eder gibi umarım gururun son bulduğunda orda olurum. işte bunun içinde savaşmak istyorum kaybetmek değil savaşmalıyım aslında..

Ahaha bıde gurur yapan sen mısın?? sen bnce bu sarkıyı aynen gerı ıade edıyorum de bnde cok ınatcymdr ama bole numaralara kalkısmıyorum:)

evet bütün bunlar aslında onun bir numarası aslında amacı ne tam anlayamasamda benim suçum yoktu. erkek olan o özellikle bunuda yazmak istiorum o yapabilir herşeyi ben değil nihayetinde kız başıma ne yapabilirim ( mesajı toplayabilir miyiz ona göre hemen göndericem.....

Ahaha bıde gurur yapan sen mısın?? sen bnce bu sarkıyı aynen gerı ıade edıyorum de bnde cok ınatcymdr ama bole numaralara kalkısmıyorum:)

aynen öyle demiş..ve aşıklar alçaktır ben senin hayalinlle dans edip şerefine kadehleri kırıyorum. hani 1 yıl oldu gitmiyorum diye söylemiş..arkadaşlarıda kafasına giriomuş istikbalimiz bir dolu bir boş görünüyomuşta eş dost uyanmış bu haline. herkes bu gidişe muhalefetmişte

Bence aynen o ılk mesajmda degmı hıc bı hevesnn kalmadgnı fln yaz hoscakal demeden sunuda ekle, sen arkadslarnn lafıyla bnse aılemn lafıyla hareket edıyorum otur dusun hangısı daha gecerlı belkı aklın alır bn daha fazla kndımı uzemıycem hoscakal de ve telefonu kapat bıraz da o cıldırsın. Ve uanls hatrlamıyosam 21 yasndaydn yanı kendı ayaklarnn ustunde durack yastasn cokda gencsn eger bu cocuk bole macoluklar yaptıysa bu zamana kdr ıı dayanmssn ama devam ederse uzgnm ama cekme derm kndne ezıyet ılerde de duzelmıcek ve snı hep uzucek bellı:/

maço evet çok çektirdi sağolsun. güya ben yalnız bırakıp gitmişimde hep suçu üstüme atarak kendi vicdanını rahatlatmaya çalıştı. ben 25 yaşındayım tabiki ayaklarımın üstünde duruyorum. bu onun daha çok zoruna gidiyor işte..telimi aslında 3 yada 4 gün kapatmayı düşünüyorum. gerçekten onunda benimde buna ihtiyacım var. açık kalınca arıcak bende cevap vericem. kıymeti anlasın istiyorum. aslında öyle biri hiç değil. balkon yıkayan perdeleri kendi açan içecekleri herşeyi kendi hazırlayan ev erkeği( yanındayken öyle bir problemim hiç olmadı.aksine olabildiğine romantik biri

Ama telefonnu hıc bı acıklama yapmadan gelıorum dedıgınn ustune kaparsan haklıyken haksız durumuna dusersn ama tabı sen blırsn cnm bn bu msjı atıp ole kapat derm cıdden bılsn degernı:)

Ama telefonnu hıc bı acıklama yapmadan gelıorum dedıgınn ustune kaparsan haklıyken haksız durumuna dusersn ama tabı sen blırsn cnm bn bu msjı atıp ole kapat derm cıdden bılsn degernı:)

yok canım senin mesajı yazıp kırıldığımı anlasın diye telefonumu kapatıcam. bir gün yeterli olur mu sizce?? bide bana en son mesajı buydu

Bir zamanlar, bütün duyguların üzerinde yaşadığı bir ada varmış:
Mutluluk, Üzüntü, Bilgi ve tüm diğerleri, Aşk dahil.

Bir gün, adanın batmakta olduğu, duygulara haber verilmiş. Bunun üzerine hepsi adayı terk etmek için sandallarını hazırlamışlar.Aşk, adada en sona kalan duygu olmuş çünkü mümkün olan en son ana kadar beklemek istemiş.Ada neredeyse battığı zaman, Aşk yardım istemeye karar vermiş. Zenginlik, çok büyük bir teknenin içinde, geçmekteymiş.Aşk, "Zenginlik, beni de yanına alır mısın?" diye sormuş.Zenginlik, "Hayır, alamam.Teknemde çok fazla altın ve gümüş var, senin için yer yok." demiş.Aşk, çok güzel bir yelkenlinin içindeki Kibir'den yardım istemiş. "Kibir, lütfen bana yardım et!", Kibir "Sana yardım edemem, Aşk. Sırılsıklamsın ve yelkenlimi mahvedebilirsin." diye cevap vermiş. Üzüntü yakınlardaymış ve Aşk yardım istemiş: "Üzüntü, seninle geleyim." Üzüntü "Of, Aşk, o kadar üzgünüm ki, yalnız kalmaya ihtiyacım var." Mutluluk da Aşk'ın yanından geçmiş; ama o kadar mutluymuş ki Aşk'ın çağrısını duymamış. Aşk, birden bir ses duymuş. "Gel Aşk! Seni yanıma alacağım..."Bu Aşk'tan daha yaşlıca birisiymiş. Aşk o kadar şanslı ve mutlu hissetmiş ki, onu yanına alanın kim olduğunu öğrenmeyi akıl edememiş. Yeni bir kara parçasına vardıklarında, Aşk'a yardım eden yoluna devam etmiş. Ona ne kadar borçlu olduğunu fark eden Aşk, Bilgi'ye sormuş: "Bana yardım eden kimdi?" Bilgi "O, Zaman'dı" diye cevap vermiş. "Zaman mı? Neden bana yardım etti ki?" diye sormuş Aşk. Bilgi gülümsemiş:

"Çünkü sadece Zaman Aşk'ın ne kadar büyük olduğunu anlayabilir

hangimizi anlatmış anlayamadım :SS

hayalleri mi yıkılmış? ya hu evlilik teklifi yapacaksa o sizin şehrinize gelsin yapsın teklifini. siz ailenizden gizli gitmişsiniz yanına nerden bileceksiniz evlilik teklifi yapacagını. dönmek zorundaymışsınız dönmüşdünüz. anlamadıgım siz gitmeden önce hiç konuşmadınız mı şu zaman gelcem şu kadar kalcam ailem kızar falan diye. neye güvenip sabaha süpriz hazırlamış. kafam karıştı. bence onu aramayın. kırılmasını yersiz buldugunuzu, evlilik teklifi yapacaksan benim yerim yurdum belli ne bu kaygı yazıp mesaj atabilirsiniz ama o aramadan başkada aramayın. ağırdan alın kendinizi biraz. yaşıda varmış adamın çocukca geldi bana. siz ağır davranın.

işte onuda kahreden bu ağır tavrım onu sevmediğimi düşünüo o yüzdn gidiyim diodum. sırf ne kadar sevdiğimi görsün diye ama ( kendimi haklı çıkarmaktan çok sevgimin peşindeyim. hikayesinde zaman demiş şimdi çekip gidersem beni sen bıraktın demez mi?

Sen yapcagnı yaptın cnm yanına gtmeye bıle kalktın o naaptı senı o adada oldugu gbı askınla tek basına bıraktı dedgı gbı zaman ıstıyosa snde ona ıstedgı zamanı ver bn yapcagmı yaptm snse sevgı dgl nefret beslıyomussun bana karsı bnde cok kırıldım madem zaman ıstıyosun ıstedgn kadr zaman snn olsun de kapat telını ama artk yap bseyler ve o telı kapa

hemen kapıyorum telimi canım yazdıklarını aynen yazıyorum. kapıyorum hemen....3 gün yeterli olur mu yoksa 2 gün mü??

Son düzenleme:
içine ferahlık gelene kadar açma. o ferahlığı nasıl anlatsam bilmiyorum ama beklersen anlarsın. :) o ferahlık geldikten sonra zaten ne olursa olsun üzmeyecek seni.

telefonu kapattıktan sonra sadece kendini düşün olurmu. gerçekten. o ne yapacak, nasıl tepki verecek, beni anlayacak mı sorularını bi kenara bırak. ben ne hissediyorum, hislerime değiyormu, nereye gidiyorum, nereye gitmek istiyorum, duygularım nedir bunları düşün.

kızlar çok zor acaba aricak mıdır(( kapadım mesajı yazdım( kendine gelicek midir? iyi gelir değil mi(? ne zor birşey bu ya ufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…