burnunu sürttürücem demiş:((

sevgilim uzun zamandır anlatmak istediğim onumuze çıkan engel olan bu sürprizi bilmiyordum. bilseydim ne yapar eder kalırdım. ınsan inandıklarının peşinden gitmeli derdi annem yazdım ve kaldım nasıl olmus?

ben kuzulkurt kısmını anlayamadım..ne demek canım o ?

Sadece tek bir msj daha at. Seni Seviyorum yaz. Dönerse o da devam etmek ıstıyordur. Dönmezsede sen umursama artık

burnunu mu sürtmek istiyormuş püff kaldı mı bu ya :))

sen de burnun sürtülmüş taklidi yap. sensiz yapamıyorum falan de. hatta imkanın olursa onun oldugu şehre git.
istediğini elde edince(güya burnunu sürtünce) geri döner. ama aman kendini yıpratma diç de değmez :))

Madem yapacağı evlilik teklifini bu kadar önemsiyordu, o zaman çok sağlam bir plan yapmalıydı bence.
İşi şansa bırakmamalıydı, her ihtimali düşünmeliydi...
Sen gideceğini söylememiş miydin?
Ya da o senin kalacağını mı sanıyordu?
Ortada bu kadar da abartılacak bir durum yok bence sonuçta nereden bileceksin içine mi doğacak.
Ben olsam kesin çıldırırdım.
Belli ki hevesi kursağında kalmış. :)
Tatlı bir dille gönlünü almayı dene ama baktın ki hala naza çekiyor bırak kendi haline.

çok uğraştım aslında dün yukarıda yazdığım mesajı yolladım.şimdi seni seviyorum demek istemiyorum ya bulunduğu şehire nasıl gidiyim evinin adresini bilmiyorum ki yoksa giderdim zaten. burnum sürtmedi siizce o kadar mesaj atıyorum yani.... bilmesemde gitsem mi yada havaalanında beklerim gelsede gelmesede(?? napim kızlar gideyim mi?? yoksa o mu gelsin??? bu naz döneminde nasıl gönlünü aliyim lütfen yazın lütfen( evet hevesi kursağında kaldı...bunun telafisini nasıl yaparım(

Son düzenleme:
insan nerde olursa olsun bırakıp dönüp gidemiyor beklersin sıkılmadan heyecanla taşırsın herşeyini hasret kalırsın herşeyine bu kadar içten severken canın acırken acıyla mutlu olursun susma yoksa ben susacağım. diye yazdım acaba sonradan seni seviyorum yazsam mı şimdi??:S

seni gerçekten seviyorsa kolay kolay soğumaz.ama yaşınız olgun yaşta bence konuşup sorunluxarınızı çözünüz.

yazık yav____________

adres bilmesemde gitsem ordan bir hattan arasam orda olduğumu anlasın iistiyorum. gitmeden önce zaten mesaj atcam haber vercem. kızlar cevap verin ona göre yarın bilet alcam...

kızlar gitmeye karar verdim biletimide alcam birazdan.sadece desteğe ihtiyacım var. gitsem mi? gitmesem mi?

kızlar gitmeye karar verdim biletimide alcam birazdan.sadece desteğe ihtiyacım var. gitsem mi? gitmesem mi?

böyle bi imkanın varsa tabiki git derim. sevginin peşinden git. sevgi kolay bulunmuyo. belliki kırılmış olabilir. git yanına özür dile seni seviyorum özledim de. eminim affetcektir uzakda oldugunuz için böle oluyo git bence.

evet destek aldım çok mutluyum hemen uça uça biletimi alcam :) banada öyle gelio... gelmemezlik yapmaz inşallah....

mesajlarıma cevap vermio inanmıo bana:(( az kaldı yarın ordayım ya gelmezse diye çok korkuyorum... gelmeme ihtimali olur mu kızlar(

olabilir tabi. onun da sizin durumunuzu düşünerek soğuması gerekirdi ama hala olayı büyütüyo nedense.

benzer bi durum tanıdığım bi çocuğun başına gelmişti, çocuk atlayıp kızın memlektine gitmişti sonra kız çocuğu azarlamıştı "sana buraya gel diyen mi oldu" diye.
bence hiç üstüne gitmeyin ortalık sakinleşsin bi süre.

gideceği varsa, bu ilişkinin bitesi varsa zaten bitecek. eğer devam edecekseniz de yine devam edilecek. zorlamayın gitmeyin de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…