burnunu sürttürücem demiş:((

beni suçluyor ama ben bırakıp gittim diye çektiği yalnızlığın acısını hayatını mahvettiğimi canını yaktığımı söyleyip duruyor

Canm daha bsey demıcem sn dedklermzı yapmıyosun kı o yuzdn cok da guzl ıstedgı gıbı onu mutlu edıyosun acı cekerek. O telefonu acmasan burnunu sen surttururdn ama hakknzda hayrlsı

Canm daha bsey demıcem sn dedklermzı yapmıyosun kı o yuzdn cok da guzl ıstedgı gıbı onu mutlu edıyosun acı cekerek. O telefonu acmasan burnunu sen surttururdn ama hakknzda hayrlsı

ama suan benim mi değil mi bilmediğim için yoksa ya hep bi şüphe kemiriyor işte aradımı aramadımı filan diye yoksa ondan değil ya tam avucuma alıpta intikam almak istiyrum aslında

eğer intikam almak istiyosan o zmn merakını yeniceksin boşver aradysa aradı daha ii işte merk etsn sn açklma yapıp durma üstüne gtme rht bırak sn bni takmıyosan bn sni hiç takmıyorum mesajını ver

eğer intikam almak istiyosan o zmn merakını yeniceksin boşver aradysa aradı daha ii işte merk etsn sn açklma yapıp durma üstüne gtme rht bırak sn bni takmıyosan bn sni hiç takmıyorum mesajını ver

ele avuca almak böyle mi oluo ? wow şaşırdım doğrusu:) tebrik ederim yorumların içinnnnnnnnnnnnnn ve mutlu seneler diliyorummmmm geç yazdım ama olsun..:)

Sana ıyı seneler canm ıns aranz artk bozulmıcak sekılde duzelır:)

Allahım hiç mi insanın yüzünü güldürmez ya bıktım var ya tümden bıktım okul okumak istemiorum sadece uyumak istiorum anlamsız uyanıyorum anlamsız bakyorum ama bitmiyor bu erkeklerden nefret ediyorum. en son oyunu ise facete gelinlik giymiş saçma sapan tek duran bi kızla ilişkisini koymuş lanet olsun var ya dedirtti bıktım hayatımdan. amacı intikammış yalan böyle intikammı olur yemişim yalanın ya yardım edin(( mesaj attım sabah hata biliyorum asla atmamam gerekirdi aslında ama tutamadım.. ilk mesajım şuydu aklın almadı kendini acı çekiyorum diye kandırma sakın. beni birraz dinlemiş olsaydın bunlar olmazdı. kendi bildiğini yaptın. hep sen ve senin isteklerin oldu. ben ne yaşamışım bir önemi olmadı ve artık olmasın.gördüklerim yetti bana. sizden nefret ediyorum.defne yalan söylememiş( halamın kızı facebookta ilk gören kişi) utanmadan beni nasl aradın yazıklar olsun sana. amacın duygularımı öğrenmek miydi.? onlar saf biri içindi. senin gibi biri için asla olamaz sakın beni arama.

ikinci mesajım: ikinci tokadı sen attın bana tebrik ederim. hikayelerinin bir parçası olmuşumdur herhalde.babamdan senin için tokat yerken. ailemden dışlanırken için için evlendin valla bravo.üstelik beni anlamadın. anlama artık. sakın arama.bu kadarını kaldıramam.hoşçakal....

ok mutsuzum lütfen yorumlarınızı bekliorım

Inanmıyorum ya herıfcıoglunun yaptıgı serefsızlıge bak gerızekalı . Ugrasma canm artk sen bunla ya telefonunuda ac vala bı tek o mu kaldı dunyada bır arar ıkı mesaj atar susar baktn kı cok rahatsz edıo dırek savcılıga ver bıda da takma sen hayat guzl snde gencecksn hayatnı yasa bosver mutlaka karsına ılerde snı anlıcak mutlu edecek bırı cıkıcaktır yalvarırım bu herıf ıcın uzulme

kaybettiklerin dileklerin kadar uzaktaysa diyebiliorum üzülmicem dersem kendimi kandırırım artık( geçicek demi bu acı (

kaybettiklerin dileklerin kadar uzaktaysa diyebiliorum üzülmicem dersem kendimi kandırırım artık( geçicek demi bu acı (

üzülme ciddiyim değmez ama tbiki başta üzülceksin geçicek hatta ilerde de nasıl birine üzülmüşüm ya ben değermiymiş diceksin belkide hiç hatrlamıcaksn bile sen düşünme bunları önce dinlenmene bak yapabiliyosan bi yere tatile git memleketine yada sevdiğin bir arkadaşnın yanına. emin ol çok iyi gelicek. kendine şunu hatırlat daima bak aynaya ve gülümse kimse senden daha değerli değil :)

geçicek tabiki ilerde hatrlaynca ben bunun için mi üzüldüm diceksn hatta belki hiç hatırlamıcaksn. ama sen bunları düşünme yapabiliyosan kısa bi tatile çık kafanı dağıt memleketne yada sevdiğin bir arkadaşının yanına. üzülme aynaya bak ve gülümse unutma ve daima kendine hatrlat hiç kmse senden daha değerli değil :)

Kimmiş o Antalyada söyle sürtüvereyim kafasını duvara.Senin elinde olan birşey yok ki canım ya onun için kalmış gitmişsin zaten risk almışsın tamam çok güzel bir plan yapmış ama seninde elinde değil sonuçta bence güzelce konuşarak halledebilirsiniz.Lütfen bana kızma ama evlenme teklifi edicek duruma gelmiş bir adam sana bu yüzden nasıl trip atıp burnunu sürttürücem diyebiliyo şaşırdım ben :/ Bunuda düşünmelisin

Bu iyiymiş bak.Buda olabilir ama tamam hevesi kırılmış ama seninle evlenmeyi düşünen adam nasıl olurda böyle bir şeyde anlayışsızlık yapar.İleride daha sıkıntılı şeyler olmasın sakın :/

cnm ya döndüğüm zaman kırılmıştı telime cevap vermiodu bunun şirketinde bir arkadaşı vardı ona soruodum konusmuyo nasıl filan diye buda şey demiş o benim sevgilimde ben konuşmasam bile neden benim kırgınlığımın çözümünü sende arıyor. neden fln demiş. yani bende o çocukla sadece onunla ilgili haberleri almak için soruodum. bilmiorum artık açmıorum telini

hayatnkendisi arkadaşın önerisi işe yara bence fena tutar

hayatnkendisi arkadaşın önerisi işe yara bence fena tutar
aslında biz böyle bir plan yaptık arkadaşlarla halamın kızı aricak onu benim tellerimkapalı olcak. bana takılan bi çocuk vardı nefret ediodu ondan onun beni istemeye geldiğini filan söylicek ben nasılsa istdeyim memlekette değilim. telefonlarınıda kapamış sende böyle yaptın filan dese nasıl olur??

Bence daha zorlamana gerek yok zaten en guzl cevabı telefonlarnı acmayarak verıyosun enınde sonunda yanına gelcek ıste o zmn zafer snn olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…