Sağlık açısından bir sorununuz var mı ? İnsan içine çıkınca kapatmak isteyecek kadar kötü bir görünüme mi sahip olduğunuzu düşünüyorsunuz ?Merhaba arkadaşlar
Burnumu ezelden beri hiç sevmiyorum gözüme çok bakıyor büyük kemerli bir burun. Gözlerim iri ela güzel bir kadınım yani kendimce ama sadece burnum büyük bir kusur gibi yüzümde. Yapmak istiyorum ama eşim taraftar değil böyle güzel yapma günah diyor bir türlü ikna edemiyorum çok istiyorum ama eşim bırakmıyor sizce ne yapmalıyım günah boyutu benim de kafama takılıyor
Valla bende çok istiyorum hatta nişanlıyken randevumu alıp anestezi evraklarına kadar halletmiştim ama korkumdan yaptıramadım, çok pişmanım hala içimde uktedir… günah boyutuna ben yorum yapma taraftarı değilim Allah’la sizin aranızda. Nasıl mutlu olacaksanız onu yapın derimMerhaba arkadaşlar
Burnumu ezelden beri hiç sevmiyorum gözüme çok bakıyor büyük kemerli bir burun. Gözlerim iri ela güzel bir kadınım yani kendimce ama sadece burnum büyük bir kusur gibi yüzümde. Yapmak istiyorum ama eşim taraftar değil böyle güzel yapma günah diyor bir türlü ikna edemiyorum çok istiyorum ama eşim bırakmıyor sizce ne yapmalıyım günah boyutu benim de kafama takılıyor
Hayır çok şükür ikisi de YokSağlık açısından bir sorununuz var mı ? İnsan içine çıkınca kapatmak isteyecek kadar kötü bir görünüme mi sahip olduğunuzu düşünüyorsunuz ?
Estetik bölümünde burun estetiği sonrası yeni haline alışamayan üyeler de var. Bu da bir risk.
Bence de yaptırmayın. Yaptıran 2 arkadaşımda pişman ne doğru düzgün burunlarını sile biliyorlar ne de gece uyurken yüzü koyun yatamıyorlarmış ikisininde şikayetleri aynı. Sağlık açısından bir problem yoksa yaptırılmaması taraftarıyım. Ancak psikoloji de bir sağlık sorunudur siz kendinizi iyi hissetmiyorsanız yaptırın.Merhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?