Benim meselem iyi kötü olması değil aslında her şeyi göze alıyorum. Eşim bırakmıyor yapma diyor maddi olarak kazancım var ondan yana eşimden bi beklentim yok ama eş sonuçta bir hayatı paylaşıyoruz gidip de kafama göre randevu alıp estetik olup gelemiyorum rızası yok çünküEşinizi ikna etmeniz gerekiyorsa önce ödemeyi o yapacaksa o konuda bir şey yapamayız :)
Ama yaptırın kalmasın içinizde madem bu kadar istiyorsunuz
Yani bir yerden anlıyorum ama bu da sizin hayatınız onun bu kadar müdahil olması doğru mu izin vermemek bana absürt geldiBenim meselem iyi kötü olması değil aslında her şeyi göze alıyorum. Eşim bırakmıyor yapma diyor maddi olarak kazancım var ondan yana eşimden bi beklentim yok ama eş sonuçta bir hayatı paylaşıyoruz gidip de kafama göre randevu alıp estetik olup gelemiyorum rızası yok çünkü
Karar sizin. Ama yaptıracaksanız çok iyi araştırın internet reklamlarina falan inanmayın. Karın yağını aldirmaya gidip ölen oldu mesela. Ya da burnu kötü ameliyat olup üstüne birkaç ameliyat olmak zorunda kalan burnu eriyen bile var. Tabi güzel ornekler de var . Gerçekten çok guzellestiren.Merhaba arkadaşlar
Burnumu ezelden beri hiç sevmiyorum gözüme çok bakıyor büyük kemerli bir burun. Gözlerim iri ela güzel bir kadınım yani kendimce ama sadece burnum büyük bir kusur gibi yüzümde. Yapmak istiyorum ama eşim taraftar değil böyle güzel yapma günah diyor bir türlü ikna edemiyorum çok istiyorum ama eşim bırakmıyor sizce ne yapmalıyım günah boyutu benim de kafama takılıyor
Evli misiniz bilmiyorum ama evli olanlar anlar beni evet benim hayatım ama sonuçta aynı hayatı paylaşıyoruz ve kararları birlikte veriyoruzYani bir yerden anlıyorum ama bu da sizin hayatınız onun bu kadar müdahil olması doğru mu izin vermemek bana absürt geldi
Çalışıyorsanız eve bir katkınız varsa yaptığı biraz zorbalık kusura bakmasın amaBenim meselem iyi kötü olması değil aslında her şeyi göze alıyorum. Eşim bırakmıyor yapma diyor maddi olarak kazancım var ondan yana eşimden bi beklentim yok ama eş sonuçta bir hayatı paylaşıyoruz gidip de kafama göre randevu alıp estetik olup gelemiyorum rızası yok çünkü
Tam olarak değil aslında. Öyle estetik operasyonlar var ki bedenin içindeki ruh aynı olsa da beden tamamen yabancı birine dönüşebiliyor. Ve yeni bedendeki insanla yola devam etmeyi istememek gibi bir ihtimal de var.Çalışıyorsanız eve bir katkınız varsa yaptığı biraz zorbalık kusura bakmasın ama
Tam olarak değil aslında. Öyle estetik operasyonlar var ki bedenin içindeki ruh aynı olsa da beden tamamen yabancı birine dönüşebiliyor. Ve yeni bedendeki insanla yola devam etmeyi istememek gibi bir ihtimal de var.
Yerinde yapılınca güzel bir şey bence de. Örneğin Hande Erçel. Kadının estetikleri çok doğal duruyor.Lisede burun estetiği olmuş biri olarak yaptırın diyorum burun yüzün ortasında bence çok önemli ve gözüne kötü geliyorsa kendini iyi hisset ben de öyle çekik yeşil gözlerim var cildim mükemmel çene hattım öyle uzun zayıf bi kızdım güzeldim bence lisedeydim burnum önden çok güzeldi yandan kemerli küçük burnum vardı sadece kemerini törpülettim kendim de sağlık turizminde çalıştığım için sayısız estetik gördüm genelde estetikli olduğunu anlamazlar ben örnek veririm hep. İnsanlar estetiğe bu kadar karşı çünkü güzel kadın çekememezlik var. Evet facia olanlar var ama bu bi risk yani. Mememi küçülttüm burnumu yaptırdım dudaklarımda liplift var cildime mezoterapi yaptırıyorum düzenli g5 masaja gidiyorum sıfır pişmanlık estetik olmadan da güzeldim şimdi de güzelim
Neye göre doğal mesela yani ben bakınca görüyorum artık kimde ne var yok hande zaten güzel bi kadındı daha da güzel oldu insan mutlu olacaksa ne sağlığını riske atmadığı sürece amcamlar 5 yaşındaki kuzenime estetik yaptırdı kulakları kepçe diye gayet mutlu öyle okula başlasa kepçe kepçe diyeceklerdi. Sadece iyi doktora erişim malesef çok yok doktorlar herkesi aynı yapıyor. Zaten doktorlar artık Türk hasta bile istemiyor memnuniyetsizlik yüzündenYerinde yapılınca güzel bir şey bence de. Örneğin Hande Erçel. Kadının estetikleri çok doğal duruyor.
Çünkü öncesini biliyoruz. Bilmeseniz burun estetiği dışında anlayamazdınız. Demet Özdemir de öyle mesela. Göze çarpan bir şey yok Kötü estetiğe örnek verecek olursak Donatello Versace. Kimse öyle bir estetik istemez.Neye göre doğal mesela yani ben bakınca görüyorum artık kimde ne var yok hande zaten güzel bi kadındı daha da güzel oldu insan mutlu olacaksa ne sağlığını riske atmadığı sürece amcamlar 5 yaşındaki kuzenime estetik yaptırdı kulakları kepçe diye gayet mutlu öyle okula başlasa kepçe kepçe diyeceklerdi. Sadece iyi doktora erişim malesef çok yok doktorlar herkesi aynı yapıyor. Zaten doktorlar artık Türk hasta bile istemiyor memnuniyetsizlik yüzünden
Tam olarak böyle değil o ortak karar verme meselesi. Eşinizin yaptığı kösteklik şu an . Parayı eş verecekse daha fazla söz söyleyebilir tabi o ayrı.Evli misiniz bilmiyorum ama evli olanlar anlar beni evet benim hayatım ama sonuçta aynı hayatı paylaşıyoruz ve kararları birlikte veriyoruz
Yoksa zaten basıp gider yapardım ama hayatını paylaşıp kararlarını danışacağın biri olunca öyle olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?