Bursa///16

hayirlii cumalarr kizlarrrr

merhaba nasılsın canım?

ben geldiğimde de kimse olmuyor burda bu işte bir terslik var ama hadi hayırlısı :))))))))))))))

zamanlamada bi problem var herhal,bakalım nasıl çözcez
ben sabahları giriyorum en çok,diğer zamanlarda müsait olursam girebiliyorum

iyi geceler güzel memleketim çok özlüyorum senii mafoldumben

biz burdan bol bol bursa havası yollarız canım
baya uzaklardaymışsın iş için mi ordasın yoksa gelin mi gittin?

iyiyim nasıl olayım işte ya giriyorum özellikler buraya bakıyorum ne var ne yok diye hep selam hal hatır sorma şöyle güzel bi konu açalım da konuşalım yaaa hadi kızlar

selammm kızlaaar...

umarım hepiniz iyisinizdir.. hayırlısıyla cuma günü bursamdayım!!! bugün bilet aldık.. off çok özleddiimmm yaaa..

bugün benim yerime bi slm edin bursama =)))))))))

selammm kızlaaar...

umarım hepiniz iyisinizdir.. hayırlısıyla cuma günü bursamdayım!!! bugün bilet aldık.. off çok özleddiimmm yaaa..

bugün benim yerime bi slm edin bursama =)))))))))

hemşom memlekete dönüş var desene hihoyyythihoyyyt
gel bi güzel hasret gider
burda göbüşüde büyütürsün :CüvCüv::CüvCüv:
döndüğünde öğrencilerin şaşırcak

=) sorma yaa... söyledim onlara zaten gitmeden , size kardeş geliyor dedim =) pek sevindiler.. yazık 1. sınıflar zaten bana iş yaptırmamaya çalışıyorlar ama iyice üstüme düştüler=) sandalyemi taşıyorlar bahçeye falan =) yavrularım yaaa.. bak şimdi onları da özledim =))))

ay hayırlısıyla bi geleyim de, büyüteyim moralimi de göbişimi de herbir yerimi de =))))

günaydın kızlarrrr
bugün evin içi çok sessiz küçüğümle yannız kaldık evde büyüğüm babannesine gitti tatile burgaza
1hafta yok şimdiden özledim sıpamı
ALLAHım yokluklarını göstermesin

bendende herkeze selamlar gözün aydin berna

ashkom senide Allah tez kavustursun birak onlarda azcik uzak kalsin annesini özlesin kiymet bilsin dimi ama

günaydın kızlarrrr!!

saol meryem, ah be cnm sen de bnim gibi gurbetçi =))) Allah kavuştursun artık =))))

aşkooommm =) nolduuu evlat özlemi mi? ah beya ben daha hiç göremedim ya =) bak şükret haline =))

bendende herkeze selamlar gözün aydin berna

ashkom senide Allah tez kavustursun birak onlarda azcik uzak kalsin annesini özlesin kiymet bilsin dimi ama

evde canı sıkılıyodu çocuğumun biraz eğlensin.hemde özleşiriz iyi oldu aslında
babannemizde öğrensin biraz çocuk bakmayı
senin yolculuk nezaman canım bursanın neresine gelcen

günaydın kızlarrrr!!

saol meryem, ah be cnm sen de bnim gibi gurbetçi =))) Allah kavuştursun artık =))))

aşkooommm =) nolduuu evlat özlemi mi? ah beya ben daha hiç göremedim ya =) bak şükret haline =))

haklısın hemşom .her fırsatta şükrediyorum.ne çok evlat hasreti çeken var
seninde zamanın azalıyo doğum aralıkdamı olcak
kızzzz sen taaaaa ağrılarda nası bakcan o çocuğa varmı yardımcı olcak kimse

hihoyyyt hihoyyyt slm bursanın güzel hatunları
istanbulda yaşayabilirim ama 18 senem o güzel yerlerde geçti
hiç bir yere değişmem hehe
yaşasın bursa :lepi:
yaşasın bursalılarv:lepi:

günaydın hemşerilerim iyi pazarlar hepinize.:1hug:
akşam arkadaşın oğlunun sünnet düğünü vardı ordaydık,düğünden sonra arkadaşlarla toplandık,çocukları bırakıp önce divan lokantasında çorba içtik sonrada dağ yolunda çay içmeye gittik.
saat 3 buçuktu biz eve geldiğimizde.uzun zamandır böyle kaçamak yapmamıştık iyi geldi:teytey:

hihoyyyt hihoyyyt slm bursanın güzel hatunları
istanbulda yaşayabilirim ama 18 senem o güzel yerlerde geçti
hiç bir yere değişmem hehe
yaşasın bursa :lepi:
yaşasın bursalılarv:lepi:

sagol şekerim çooooooooooooooook güzeldir bursamız
ben şahsen aşıgım bursaya:asigim::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…