Bursa///16

merhaba canımm çok şükür iyiyiz bu arada geçmiş olsun canım sanada ben de cumartesi gidicem jimere hangi dr a gidiyosun orda ?

evet yakınız canım birbirimize işallah bigün ayarlarda görüşürüz kısmetsee a.s

merhaba bursalılarr yeni gördüm topigi artık bende burdayımzemuszemus

merhabalar hoşgeldin canım,her zaman bekleriz a.s.a.s.

kübra betül nerdesin bu gün yaaaaa

canım dün kardeşimi askere yolladık,kaydirigubbakcemileannemlerdeydim.onun için uğrayamadım.eve gelincede biraz uzandım pek keyfim yoktu.ilgin içinde teşekkürler canım benim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bi gün yeşilova buluşması yaparız belki ne güzel olurkaydirigubbakcemile5

günaydın canımm iyiyim sağol sen nasılsın:1hug:
kardeşini göndermişiniz allah kavuşturusn hayırlısıyla teskeresini alsıp gelsin işallah canımm:Saruboceq:

bende iyiim canım,kahvaltımızı yaptık kızlarla.şimdi betül kursa gitcek.kaydirigubbakcemile
sağol canım inşallah hayırlısıyla gidip gelsin.rabbim bütün mehmetciklerimize hayırlı tezkereler nasip etsin.:Saruboceq:

günaydın kızlar hoşbuldum umarım güzel sohbetlerle şenlendiririz topiğimizi ben 20 yıldır bursadayım aslen edirneliyim çalışıyorum :sinifsinif:

ohh afiyet olsun canımm a.s
amin canım işallah hayırlı tezkereler nasip etsin hepsinee yolunu bekleyene de allah sabırlar versinn :Saruboceq: çok zor oluyoo evlendikten sonra ben eşimi bekledim geçen senede kardeşimi bekledik allah oğlumu beklemeyid e nasip eder iaşşalhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

ben gidiyorum kızlar,ortalığı toparlıyayım.1 buçukta hastaneye gitcem çekirgeye.gidene kadar işlerimi bitireyim.
şimdilik hoşçakalın sonra görüşürüz.

kübra betülcüm Allah kavuştursun Kasımda da benim kardeşim gitcek Allah hepsini korusun.
Hastaneye gitcekmişsin ne oldu geçmiş olsun

kübra betülcüm Allah kavuştursun Kasımda da benim kardeşim gitcek Allah hepsini korusun.
Hastaneye gitcekmişsin ne oldu geçmiş olsun

hayrola canımm ne oldu niye hastaneye gidiyon CADIARZU

sudecim amin canım rabbim cümlesin korusun.asker geçirmeside çok gurur verici oluyo bak kasımda sende yaşıcakmışsın.allah yardımcıları olsun:Saruboceq::Saruboceq:
benim önemli bi şeyim yok,yalnız bacaklarımda kollarımda yaralar oluştu kaşınıyoda çok.bi göstereyim dedim.zaten ellerimde egzama var acaba onunlamı bağlantılı,görüneyim bakalım neymiş.:uhm:

Benimde bacaklarım kasınıyo tatlı tatlı sonra ufak ufak yara oluyo ama umursamdım hiç bi gör bakalım ne diyecekler sana

Çok saol arkidişim :1hug: jimerde jale hn. a gittim sen hangi doktora randevu aldın? Ben jale hn. a 2 defa gittim Şimdilik memnunum umarım hep böyle devam eder. hoşçakal İnşallah görüşelim bu arada. öpt.

Yani artık yapalım ve görüşelim canım :) Ben bebeğimiz, ayça ve melis16 ile tanıştım çok hoş sohbet oldu arkadaş olduk. Umarım kısmet olurda sizinlede görüşürüz. Ben herzaman varım tanışmaya... öptüm.

Benimde bacaklarım kasınıyo tatlı tatlı sonra ufak ufak yara oluyo ama umursamdım hiç bi gör bakalım ne diyecekler sana

Aynen senin anlattığın gibi benimkilerde.Sıkıntıdan oluyomuş.
Yaralara elledikçe daha kötü olur dedi.krem,hap ve nemlendirici verdi bide hap bitince kontrole gel dedi.Çok iyi bi doktor ( çekirge devlette AYŞE AKBULUT ) ben daha önceden bu doktora gidiyodum.Sen de bi görün canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…