merhaba kızlar herkes iyimi? bu gün işe gidemedim jimere e gittim rahim ağzı yarası dondurmak için. neyseki dondurttum bitti :)... Karamuk bende yeşilovadayım ama görüşemedik bi türlü kübrabetülde çok yakın bana.. Umarım birgün tanışma imkanımız olur.
merhaba bursalılarr yeni gördüm topigi artık bende burdayımzemuszemus
kübra betül nerdesin bu gün yaaaaa
merhaba kızlar herkes iyimi? bu gün işe gidemedim jimere e gittim rahim ağzı yarası dondurmak için. neyseki dondurttum bitti :)... Karamuk bende yeşilovadayım ama görüşemedik bi türlü kübrabetülde çok yakın bana.. Umarım birgün tanışma imkanımız olur.
GÜNAYDIN HANIMLARRRRRRRRhihoyyyt
günaydın canım nasılsın?
günaydın canımm iyiyim sağol sen nasılsın:1hug:
kardeşini göndermişiniz allah kavuşturusn hayırlısıyla teskeresini alsıp gelsin işallah canımm:Saruboceq:
günaydın kızlar hoşbuldum umarım güzel sohbetlerle şenlendiririz topiğimizi ben 20 yıldır bursadayım aslen edirneliyim çalışıyorum :sinifsinif:
bende iyiim canım,kahvaltımızı yaptık kızlarla.şimdi betül kursa gitcek.kaydirigubbakcemile
sağol canım inşallah hayırlısıyla gidip gelsin.rabbim bütün mehmetciklerimize hayırlı tezkereler nasip etsin.:Saruboceq:
günaydın kızlar hoşbuldum umarım güzel sohbetlerle şenlendiririz topiğimizi ben 20 yıldır bursadayım aslen edirneliyim çalışıyorum :sinifsinif:
ben gidiyorum kızlar,ortalığı toparlıyayım.1 buçukta hastaneye gitcem çekirgeye.gidene kadar işlerimi bitireyim.
şimdilik hoşçakalın sonra görüşürüz.
kübra betülcüm Allah kavuştursun Kasımda da benim kardeşim gitcek Allah hepsini korusun.
Hastaneye gitcekmişsin ne oldu geçmiş olsun
kübra betülcüm Allah kavuştursun Kasımda da benim kardeşim gitcek Allah hepsini korusun.
Hastaneye gitcekmişsin ne oldu geçmiş olsun
hayrola canımm ne oldu niye hastaneye gidiyon CADIARZU
hoşgeldin canım nbra.s
sudecim amin canım rabbim cümlesin korusun.asker geçirmeside çok gurur verici oluyo bak kasımda sende yaşıcakmışsın.allah yardımcıları olsun:Saruboceq::Saruboceq:
benim önemli bi şeyim yok,yalnız bacaklarımda kollarımda yaralar oluştu kaşınıyoda çok.bi göstereyim dedim.zaten ellerimde egzama var acaba onunlamı bağlantılı,görüneyim bakalım neymiş.:uhm:
merhaba canımm çok şükür iyiyiz bu arada geçmiş olsun canım sanada ben de cumartesi gidicem jimere hangi dr a gidiyosun orda ?
evet yakınız canım birbirimize işallah bigün ayarlarda görüşürüz kısmetsee a.s
merhabalar hoşgeldin canım,her zaman bekleriz a.s.a.s.
canım dün kardeşimi askere yolladık,kaydirigubbakcemileannemlerdeydim.onun için uğrayamadım.eve gelincede biraz uzandım pek keyfim yoktu.ilgin içinde teşekkürler canım benim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bi gün yeşilova buluşması yaparız belki ne güzel olurkaydirigubbakcemile5
Benimde bacaklarım kasınıyo tatlı tatlı sonra ufak ufak yara oluyo ama umursamdım hiç bi gör bakalım ne diyecekler sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?