Bursa///16

karamukcum sabah beri uğraşıyom olmadı yaa ben çıkıyorum pazaretsi tekrar denerim kendine iyi bak
Keyifli pazarlar dilerim bütün bursa kadınlarına öpüldünüz

aa niyeki resim boyutu falanmı büyük geliyo acaba :uhmnlara bakarsın pazartesi canım hadi bende öpüyorum seni iyi pazarlar tatlımmŞeniz

merhaba kızlar,bugün doğu garajının o tarafa gittik.komşumuzun kınası vardı.karşı komşum gelin alıyo.
kına sohbetliydi belki bileniniz vardır mukaddes hafıs geldi çok güzel oldu.
gündüz yaptılar kınayı akşama gelin arkadaşlarıyla evde eğlence yapcakmış.bizde erkek tarafı olarak evde iki döktürcez.(hiç bilmem oynamayı ama neyse)
ben kaçıyorum şimdi sonra görüşürüz.kendinize çoookkk iyi bakın:1hug:

selamm hanımlar
ben geldim
cumartesiden beri geziyorum kısmetse bugün gitcem gezmeye
havalar soğumadan bolbol gezeyimde bidaha çıkamam dışarı malum kızım küçük korkuyorum grip falan olursa diye

herkesin yeni haftası iyilik güzellik getirsin byyyy

Günaydınlaaaaar
yeni bir gün yeni bir hafta,
Bakalım neler yaşatacak yeni hafta bize
Kolaygelsin hepinize öpüyorumm

ıyiyim canım üşüttüm mü ne grip olucam galiba, elimde mendil sabah bu yana.
Sen nasılsın kızlar nasıl??

İyiyim canım üşüttüm mü ne grip olucam galiba, elimde mendil sabah bu yana.
Sen nasılsın kızlar nasıl??

geçmiş olsun canım,ıhlamur falan iç,iyi bak kendine:1hug:
bende iyiim canım,betül okulda,kübra şimdi geldi okuldan.azcık bilgisayar oynıcakmış.
o oynarken bende mutfağa gireyim baricokacimcoook

KIZLAR GÜNAYDINNNNNNNN Şeniz
NASILSINIZZZa.s
DÜN UĞRAYAMADIM OĞLUŞUM HASTAYDI :sinifsinif:İŞE GELMEDİMM AMA BUGÜN ÇOK ŞÜKÜR İYİ ATEŞİ DÜŞTÜÜ:Saruboceq:
SUDECİM SANADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIMMa.s

günaydın canım,geçmiş olsun oğluna,şimdi iyi olduğuna sevindim.
sana kolay gelsin canım görüşürüz

canım ben kahvaltı yapcam şimdi büyük kızımla,küçüğü okula gönderdik kaydirigubbakcemile
gel canım beraber yapalım kahvaltıyıcokacimcoook

canım ben kahvaltı yapcam şimdi büyük kızımla,küçüğü okula gönderdik kaydirigubbakcemile
gel canım beraber yapalım kahvaltıyıcokacimcoook

ayy canım yaa sağoalsın hayatım kahvaltıda yapmadım inan sen doldur çayı geliyorum benn kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrr
çaylar içildimi ohhhh afiyet olsun bende şimdi kahvaltıyı toplayıp temizliğe başlıcam biraz geç kaldım ama akşamı bulur artık bitmesi
hanımlar bursada bildiğiniz yüzme kursu yada çocuğumu belli saatlerde götürebileceim faaliyetler varmı bildiğiniz yada sizin gittiğiniz
kızım 4 yaşında seneye okula başlıcak okuldan önce biraz kalabalığa karışmasını istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…