Bursa///16

günaydın karamukcum iyiyim nasıl olayım bi zayıflama aşkı tuttu s beden olmaya çalışıyorum tabi yemeyi kesersem :) sen nasılsın?

sudecim ben zayıftım ama şu aralar kilo alıyorum ve eşim bu işten hiç memnun değil.ramazandan beri çok yemeye başladım ve 4-5 kilo aldım.şimdiye kadar hiç rejim yapmadım bu gidişle bende rejim yapcam galiba.hiçte becerebileceğimi sanmıyorum ama.bakcaz artık

günaydın karamukcum iyiyim nasıl olayım bi zayıflama aşkı tuttu s beden olmaya çalışıyorum tabi yemeyi kesersem :) sen nasılsın?

allah kolaylık versin canım :Saruboceq:

iyiim canım,bi yandan ev işi yapıp bi yandan burada laf yetiştiriyorum

maşallah pek bi hamaratsın nazar değmesin canım

valla aslında bi sendir falan bende kilo aldım 6 kilo fazlalığım var ama çok sinirimi bozuyor allahtan benim eşim bişey demiyor bide o söylense hepten sinirim bozulur. biz ikinci çocuk çalışmalrında olduğumuz için kaydirigubbakcemile3 rejimde yapamıyorum sadece yediklerime dikkat ediyorum ancak.a.s:icecream:

günaydın hanımlarŞeniz
işallah hepimiz için çok güzel ve hayırlı bir hafta olsunnnnnn:Saruboceq:

opuyorumnanaktan Aklım hafta sonun da kaldı.Daha uyanaamamışım belii

HEPıNıZE ıYı HAFTALAR DıLıYORUM HANIMLAR

opuyorumnanaktan Aklım hafta sonun da kaldı.Daha uyanaamamışım belii

HEPİNİZE İYİ HAFTALAR DİLİYORUM HANIMLAR

günaydın canımm ee hafta sonu modundan çıkamamışsın sen daha mirmirmirmir

karamuk,sude günaydın kızlar nasılsınız?

günaydın canım sağolasın çok şükür iyiyim başladık hayırlısı ile yeni bir haftaya sen nasılsın :1hug:

Kaynanamın baskınına uğradım hafta sonu bende kaldı
Bide erzurumdan balıkesirden kuznlerim gelmişti kaynanam var diye oturup konuşamadık bile deli oldum offf kötü bi hafta sonuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…