Kaynanamın baskınına uğradım hafta sonu bende kaldı
Bide erzurumdan balıkesirden kuznlerim gelmişti kaynanam var diye oturup konuşamadık bile deli oldum offf kötü bi hafta sonuydu
günaydın canımm ee hafta sonu modundan çıkamamışsın sen daha mirmirmirmir
günaydın canım sağolasın çok şükür iyiyim başladık hayırlısı ile yeni bir haftaya sen nasılsın :1hug:
Sağol canım iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın??
ayy canım kötü olmuş senin için yaa hem de misafirlerin uzaktan gelmişler ee kaynanan nerden geldi o damı uzakta oturuyo ki yatılıya gelmiş sizee:uhm:
herkese merhaba hanımlar uzun süredir uğrayamıyorum işgüç vakit ayıramadım
inşallah herkesler iyidir
SUDE kızına geçmiş olsun Allahım şifa versin
çocuğuna bişey olduğnda kendimiz üzülüyoruz bide babannelerin ananelerin´biçocuğa bakamadın `imaları dahada sinir ediyo insanı
bukadarıyla geçmiş olsun
Sağol ashkom doğru sölüyosun zeten çocuğa bişi olunca kendi kendimi yiyip bitiriyorum bide onları lafları
Benim kzıma anne bakıyo ben iş çıkışı kızımı alıyorum 3-4 saat beraber olabiliyoruz annem bile kafasını vurduğunda '' ben akşama kadar onun her dediğini yapıyorum akşama kadar peşinden kouyorum çocuğa bişi olmasın diye sen 2 saat bakamıyosun şu çocuğa kafasını duvara çarpıyo'' ee anne bunu diyosa kaynana ne diyodur ???
günaydın kızlar,bi günaydın deyip kaçıyorum,kahvaltı yapcaz kızımla,sonra uğrarım yine
günaydın hanımlar
kübrabetülcüm kzınla kahvaltı yapıyosun ne mutlu sana ahhh ahhhh
herkezlere günaydın nasılsınız?
bugün kızımı okula göndermedim,kontrolu var diye,ama yine erkenden kalktı tv izliyo şimdi.
günaydın canım iyiz çok şükür sen nasılsınŞeniz
ee alışınca kalkıyolar bizimki de gitmese bile erken kalkıp erken yatıyo artıka.s
hayrola canım rahatsız mı yok sa cimcime neyi var :uhm: bizim oğlanda 3 gündür evde ishal kusma başaldı göndermiyorum 3 gündür okula a.s
bende iyiim canım,ben kızımı kontrole götürüyorum nörolojiye gitcez bugün.
benim kızım havale menenjit geçirmişti,çok şükür bi sorunumuz yok ama kontrollerimizi aksatmıyoruz hiç.bugün dört çeliğe gitcez ertuğrulkente
normalde dr umuz gülten alış.sağolsun çok ilgilendi başından beri.
senin kuzunada çok geçmiş olsun,şimdinasıl.allah şifa versin
kübrabetül
karamuk
yavrularınızı geçmiş olsun rabbim bütün hastalara acil şifalar versin inşallah
bu mevsim çok hastalanıyo çocuklar ne yazıkki
sude sanada iyigünler canım
ben bugün kızlarımla gezmelere gidiyorum
görüşmek üzere
günaydın hanımlar ikinizinde çocuklarına geçmiş olsun Sağlıklı günler dilerim bopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?