Bursa///16

çok şükür iyiyiz tatlım valal koşturuyom sabahtan beri anca sabah yoğunluğunu atlattım oturabildim pc başına kaydirigubbakcemile2 sen nasılsınnnŞeniz

kolay gelsin,bende günlük işlerle uğraşıyorum.sabah kızımı gönderdim okula,biraz isteksiz gitti.bizde büyük kızımla kahvaltı yaptık şimdi ortalığı toparlıcam.anlıcan her zamanki koşturmaca işte.

sağol canım sanada kolay gelsin Şeniz
yavrum alışamadımı daha yaa niye isteksiz ki öyle :uhm: yarımgün mü gidiyo canım tam günmüü:ecrin_bebek:

sağol canım sanada kolay gelsin Şeniz
yavrum alışamadımı daha yaa niye isteksiz ki öyle :uhm: yarımgün mü gidiyo canım tam günmüü:ecrin_bebek:

canım daha doğrusu sabah kalkması zor geliyo.yoksa okulda eğlendiğini söylüyo.okulda yaptıklarını anlatıyo.okuldan gelirkende çok neşeli geliyo.bu arada tam güm gidiyo.

canım daha doğrusu sabah kalkması zor geliyo.yoksa okulda eğlendiğini söylüyo.okulda yaptıklarını anlatıyo.okuldan gelirkende çok neşeli geliyo.bu arada tam güm gidiyo.

evet anlaşıldı şimdi sebep bizim oğlanda iki üç gün kalkmıcam gitmicem diye ağladı uykudan kalkmak zor geldi çünkü evdeyken 10-11 ne zaman uyanırsa o zaman kalkıyodu. öğretmenini arıyodum hiç bir sorunumuz yok gayet mutlu ve neşeli arkadaşalrıyla oynuyo diyodu ama bizimki şimdi çok şükür alıştı artık sabahları bile ben kaldırmadım bi bakmışım uyanmış tv seyrediyoo a.s işallah senin cimcime de kısa zamanda alışır canım bu düzeneeee:Saruboceq:

senin oğlun kaç yaşında?
inş benim cimcimede alışır bu yeni saatine,gerçi çok geç kalkmıyodu zaten,ama şimdi mecbur olunca zor geliyo.
okula alışması çabuk oldu,bide sabah kalkmaya alışsak :Saruboceq:

oğlum 5,5 yaşında canım. alışır zamanla güzelim o da a.s okula gidince hiçbişeyleri kalmıyo valla yeterki okulu istemiyom demesinler öyle daha kötüü valla :1no2: bizim tanıdığın kızı var oğlumla yaşıt o da yarım gün gidiyo sabahtan öğleye kadar hergün yırtıyomuş ortalığı gitmicem diye eve gelince de annesi soruyomuş ne yaptınız nasıl geçti günün diye bana okuldan bahsetme diyomuş annesine çok uğraşıyo kadıncağız onunla :1no2:

çok şükür okulla ilgili bi problemimiz yok.allah yardımcısı olsun o arkadaşının.

aynen benimde çok hevesim var okul kıyafetiyle göreyim ders yaparken izliyeyim
rabbim gösterir inşallah bizede

Bn çok özeniyorum benim kzım nezaman okula başlayacak yerimseniben

amin canım işallah o günlerde gelir :Saruboceq: ama insan hiç anlamıyo ne zaman büyüyolar okula başlıyolar heleki çalışınca gözaçıp kapayıncauya kadar zaman geçiyoo

Bn çok özeniyorum benim kzım nezaman okula başlayacak yerimseniben

aynen benimde çok hevesim var okul kıyafetiyle göreyim ders yaparken izliyeyim
rabbim gösterir inşallah bizede

kızlar inş o günlerde gelecek,ben de özeniyodum hep şimdi büyük kızım 4 e gidiyo zaman nasıl geçti anlamadım bile.

GÜNAYDIN CANIMM nasılsınŞeniz

vallahi doğru yaa insan hiç anlamıyo ne zaman büyüyolar a.s

iyiim canım kızımı gönderdim şimdi.bugün daha iyi gitti okula.
bi bakmışız gelin etmişiz yada damat.benim büyük kızım bide baya boylu.4 e gidiyo ama 6ya gidiyo zannediyolar.

iyiim canım kızımı gönderdim şimdi.bugün daha iyi gitti okula.
bi bakmışız gelin etmişiz yada damat.benim büyük kızım bide baya boylu.4 e gidiyo ama 6ya gidiyo zannediyolar.

ohh iyi hadi maşallah cimcimeye böyle böyle alışacaklar işte.bizimkide akşam çok huysuzdu uyumak istemedi 10 da artık zorla uyudu daha doğrusu sızdıı :roflol: tabiki
sabahta zor kalktı a.s velet bahane hazır karnım ağrıyoo demeye başladı:bbo:

günaydınlar hepinize haftayı bitiriyuoruz yavaş yavaş
Askhom inşalllah hayırlısısyla çocuklarımızı okulada yolcu edicez, daha büyüyecekler işede yolcu edicez Rabbim hayırlı günlerini görmek nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…