Bursa///16

canım vardır mutlaka ama bende bilmiyorum bilenler varsa yardımcı olurlar canımm:1hug:

canım bildiğim kadarı ile yüzme kursları 6 yaştan önce almıyor çünkü biz geçen yaz oğlanı göndercektik bir iki yere sorduk 6 yaşını doldurmadan kayıt edemeyiz diyolar kısmetse bende bu yaz göndericem yüzmeye
diğer faaliyertere gelince öyle bildiğim bi yer yok ancak sen kendin tiyatroya ya da havuza falan götürebilirisn.

Günaydın hanımlar nasılsınız ?

Akşam kızım büyük bi kaza atlattı annemin duası başımdaymış
Kızım oyun oynarken kafasını kapı arkasındaki kolonun köşesine vurdu küüüt diye bi ses çıktı yerimden kalkamadım, yarıldı dedim kesin çok şükür ucuz atlattık. 2-3 günlük pansumanla kapanır bişeyi kalmaz dedi doktor
annem anne olmadan anne kıymeti bilinmez derdi hakkatten, annem birer yaş aralıklı 3 çocuğa nasıl bakmış.
Gece neden kucağımda tutmadım nasıl düşmesine engel olmadım diye vicdan azabından uyuyamadım kafasını bantlı gördükçe mahvoldum yaa Anne olmak başka bişimiymiş

ay canım evde de olsan iş hiç bitmiyo değilmi yemektir çocuktur yok ortallık topla falan hiç oturamıyo insana.s

evet ya işler hiç bitmiyo.ama eşim evdesin ne işin yapıyosun koca gün diyo deli ediyo beni-tatlicadiarzu-

günaydın canım benim,meleğine bu kadarla geçmiş olsun:1hug:
rabbim beterinden saklasın :Saruboceq:

günaydın canım yaaa çok geçmiş olsun şükürler olsun ki ucuz atlatmışsınız hayatım. ama sende üzme kendini annelik işte bçöyle bişey yaa kıllarına zarar gelse canı yanıyor insanın çocuklar işte düşe kalka büyüolar allah daha büyük kaza bela vermesin canım rabbim onların yanında olsun hep:Saruboceq:

ay evet bir de öyle derler sanki evdeki işler çok kolaymış gibi onlara göre ne varki evde yapılacak iş :uhm:

kübrabetülcüm , karamukcum sağolun kızlar allah hepimizin yavrusunu korusun kazadan beladan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…