günaydın kızlarrr
çaylar içildimi ohhhh afiyet olsun bende şimdi kahvaltıyı toplayıp temizliğe başlıcam biraz geç kaldım ama akşamı bulur artık bitmesi
hanımlar bursada bildiğiniz yüzme kursu yada çocuğumu belli saatlerde götürebileceim faaliyetler varmı bildiğiniz yada sizin gittiğiniz
kızım 4 yaşında seneye okula başlıcak okuldan önce biraz kalabalığa karışmasını istiyorum
günaydın hanımlarrr Şeniz
günaydın canıımmm nasılsın?ŞenizŞenizŞeniz
günaydın kızlarrr
çaylar içildimi ohhhh afiyet olsun bende şimdi kahvaltıyı toplayıp temizliğe başlıcam biraz geç kaldım ama akşamı bulur artık bitmesi
hanımlar bursada bildiğiniz yüzme kursu yada çocuğumu belli saatlerde götürebileceim faaliyetler varmı bildiğiniz yada sizin gittiğiniz
kızım 4 yaşında seneye okula başlıcak okuldan önce biraz kalabalığa karışmasını istiyorum
iyiyim çok şükür hayatım sen nasılsınn:1hug:
bende iyiim canım ne olsun günlük işlerle uğraşıyom
ay canım evde de olsan iş hiç bitmiyo değilmi yemektir çocuktur yok ortallık topla falan hiç oturamıyo insana.s
Günaydın hanımlar nasılsınız ?
Akşam kızım büyük bi kaza atlattı annemin duası başımdaymış
Kızım oyun oynarken kafasını kapı arkasındaki kolonun köşesine vurdu küüüt diye bi ses çıktı yerimden kalkamadım, yarıldı dedim kesin çok şükür ucuz atlattık. 2-3 günlük pansumanla kapanır bişeyi kalmaz dedi doktor
annem anne olmadan anne kıymeti bilinmez derdi hakkatten, annem birer yaş aralıklı 3 çocuğa nasıl bakmış.
Gece neden kucağımda tutmadım nasıl düşmesine engel olmadım diye vicdan azabından uyuyamadım kafasını bantlı gördükçe mahvoldum yaa Anne olmak başka bişimiymiş
Günaydın hanımlar nasılsınız ?
Akşam kızım büyük bi kaza atlattı annemin duası başımdaymış
Kızım oyun oynarken kafasını kapı arkasındaki kolonun köşesine vurdu küüüt diye bi ses çıktı yerimden kalkamadım, yarıldı dedim kesin çok şükür ucuz atlattık. 2-3 günlük pansumanla kapanır bişeyi kalmaz dedi doktor
annem anne olmadan anne kıymeti bilinmez derdi hakkatten, annem birer yaş aralıklı 3 çocuğa nasıl bakmış.
Gece neden kucağımda tutmadım nasıl düşmesine engel olmadım diye vicdan azabından uyuyamadım kafasını bantlı gördükçe mahvoldum yaa Anne olmak başka bişimiymiş
evet ya işler hiç bitmiyo.ama eşim evdesin ne işin yapıyosun koca gün diyo deli ediyo beni-tatlicadiarzu-
günaydın canım benim,meleğine bu kadarla geçmiş olsun:1hug:
rabbim beterinden saklasın :Saruboceq:
günaydın canım yaaa çok geçmiş olsun şükürler olsun ki ucuz atlatmışsınız hayatım. ama sende üzme kendini annelik işte bçöyle bişey yaa kıllarına zarar gelse canı yanıyor insanın çocuklar işte düşe kalka büyüolar allah daha büyük kaza bela vermesin canım rabbim onların yanında olsun hep:Saruboceq:
kübrabetülcüm , karamukcum sağolun kızlar allah hepimizin yavrusunu korusun kazadan beladan
günaydın güzel bir gün bizimle olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın güzel bir gün bizimle olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
İnşallah kübrabetülcüm benden seni öpüyorum kokulu kokulu :) zemuszemus
İnşallah kübrabetülcüm benden seni öpüyorum kokulu kokulu :) zemuszemus
günaydın kızlarrrrrrrrropuyorumnanaktan
işallah kübrabetülcüm çok güzel bir gün olsun bizim için:Saruboceq:
aminnn kızlar,nasılsınız neler yapıyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?