Bursa///16

günaydın kızlar nasılsınız?
hafta sonu burda yoktum giremedim topiğe kısa bi konya ziyareti yaptık.
hem kardeşimi zayeret ettik,hemde mevlanayı güzel ve keyifli bi kaçamak oldu bizim için

günaydın kızlar nasılsınız?
hafta sonu burda yoktum giremedim topiğe kısa bi konya ziyareti yaptık.
hem kardeşimi zayeret ettik,hemde mevlanayı güzel ve keyifli bi kaçamak oldu bizim için

günaydın canımm Şeniz
ay çok güzel olmuş hayatım sizin için değişiklik olmuş vallahi a.s

sude,karamuk günaydın nasılsınız?

İyiyim canım sağol biraz yorgunluk biraz uykusuzluk var Halamı kızı geldi Erzurumdan Hafta sonu bendeydi sabah karşı 5 te yattık 7,30 sude uyandırdı beni uyuyamadım bi daha dün gece geç yattım zor tutuyorum uyumamak için kendimi opuyorumnanaktan
Sen nasılsın canım?

günaydın kızlarrrr Şeniz
ay bursada hava çok kapalı yaa canım yataktan kalkmak istemedi vallaaaamirmirmirmirmirmirmirmir

günaydın günaydın günaydın
sudecim iyiim canım sen nasılsın,bugün uykunu alabildin mi?
karamuk günaydın canım,evet hava kapalı benimde yerimden kalkmak canım istemiyo ama evdeki işler beni bekliyo

günaydın günaydın günaydın
sudecim iyiim canım sen nasılsın,bugün uykunu alabildin mi?
karamuk günaydın canım,evet hava kapalı benimde yerimden kalkmak canım istemiyo ama evdeki işler beni bekliyo

günaydın canımm Şeniz evet ya böyle havalarda insanın canı hiçbişey istemiyo ama napıcaz kış geldi artık hep böyle olur.en çok da kışın sabahları kalkmak zor geliyo inan karanlıkta kalkıyosun hele bir de yağmur yağıyorsa hiç çıkmak istemiyo insanın canı yataktannmirmirmirmirmirmirmirmir

günaydın bursammmm
dün site hep hata verdi sayfalar açılmadı sinir oldum.inş bugün düzelmiştir artık

günaydın iyiim canım,sen nasılsın?

sağol canım çok şükür iyiyim ben de kaydirigubbakcemile3
canım doktor sormuşsun çekirge ya da devletten ama oralarda hiç bildiğim dahiliye doktoru yok canım yaa hayrola kim rahatsızz geçmiş olsun a.s

karamukcum ben rahatsızım,uzun zamandır öksürüyorum,bi türlü geçmedi.
dr'a gitmedim gitmedim ama olmıcak böyle gideyim artık bi dr a diyorum.

karamukcum ben rahatsızım,uzun zamandır öksürüyorum,bi türlü geçmedi.
dr'a gitmedim gitmedim ama olmıcak böyle gideyim artık bi dr a diyorum.

çok geçmiş olsun canım tabi geçmediyse ihmale gelmez hayatım git biran evvel dr a bencede ilaç falan veriri iyileşirsin çabucakkaydirigubbakcemile3 ama evde de elma kabuğuyla ıhlamuru kaynat iç o çok iyi geliyo boğazlara ben kışın akşamları hep 1 bardak veririrm oğlana a.s

sağol canım,zencefille balı karıştırdım arada ondan atıyorum ağzıma,ama dediğin gibi ıhlamurla elmayıda denemekte fayda var.

sağol canım,zencefille balı karıştırdım arada ondan atıyorum ağzıma,ama dediğin gibi ıhlamurla elmayıda denemekte fayda var.

bişey daha söyliyeyim belki biliyosundur sabah kalktığında iki yemek kaşığı kadar balı dayanabileciğin sıcaklığa kadar ısıt daha sonra içine biraz limon sık ve onu yee bu da çok iyi geliyor canım öksürük için

sağolasın arkadaşım önerilerini dikkate alıcam
ben kaçıyorum canım anneme misafir gelecekmiş,betül okuldan gelsin birlikte gitcez.
görüşmek üzere sana kolay gelsin hayatım

kızlar bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum yarın cumhuriyet yürüyüşü var umarım hepiniz duyarlı davranırsınız.FSM Bulvarında Acıbadem hastanesi önünden başlayacak turkbayragi alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…